14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Fenrir
    Kb, eléggé necces volt egy ekkora méretű géppel :)
  • Reaper
    Mert semmi reakció nem volt hosszú időn keresztül, szóval inkább filmeztem, később meg aludtam..:)
  • Kata
    zsíííír :)

miért léptél le amúgy? gyere vissza online ha még nem alszol
  • Reaper
  • desigo
    Hajmeresztő képeken a világ legveszélyesebb repterei
    Mennyire lehetett a szárnyvég a földtől? 5-6m?
  • Reaper
  • Kata
    Nem semmi ahogy repül ez a csaj, cserélnék vele szívesen. :)

• Kata
  • [NST]Cifu

Nekem valahogy mindig ezek a dobozszerű 25-ösök és 31-esek jöttek be a szovjet / orosz gépek közül a legjobban. Lehet, hogy a Szu-27 és a MiG-29 kecsesebb, de a jó értelembe vett brutális orosz masszivítást akkor is a 25-ösből és a 31-esből sugárzik. :)

Hogy hű maradjak magamhoz: az R-172 papír-terv, nincs, aki pénzelné, csak elképzelések maradt.
  • Kata
  • Fenrir

• Molnibalage
    Éjszakai repnap.
  • Robi546
    előbb volt a fókuszban, néztem is nagyon szép. :)
  • robotnyk
    56k warning, apróbb kép Helénkéről :P
  • Robi546
    egyébként igaz most lesz a fókuszban fogják mutatni hgoy leszállt a ferihegyen, azt hiszem. Mindjárt megyek is nézni. :)
  • Freeda Krueger
    képek
  • Kata
    igen, bemutatni hozták ide a gépet
  • Robi546
    értem, pedig nagyon kár. :(
    Amúgy meg jöhetne az M.R. Stefanikra, Pozsonyba is! :D (Szlovákiai vagyok 80Km-re pozsonytól) Nekem az közelebb lenne mint Budapest. ( 180Km-re ) vagyok budapestől kb.
  • RatBaG #12302
  • Freeda Krueger
    Volt egy AC-130 is a reptéren ugyanakkor.
    Két ritka gép.
  • Fenrir
    A pálya hossza az megvan nálunk, de szélességben nem elég. Anno az AN-225 is lelógott róla, ezen a gépen meg viszonylag közel van a földhöz a hajtómű szívótorka ezért mindenféle szemetet összeszedhet a pálya mellől.
  • Molnibalage
    Az üzem alatt azrt értem, hogy ha valami okból itt száll le, akkor fel is kell szállnia. Ez most sikerült. Nem normális üzemeltetérsről van szó...
  • Nyiri
    Hát kb. sehogy. Mert még parkolni sem tud.
  • Molnibalage
    Ferihegy a gép tartalék reptere lehet egyes útvonalakon, gondolom megnézték, hogy a gép hogyan képes üzemelni innen.
  • daxan
    De most akkor miért jöttek ide? Megmutatni, hogy van ilyen is?
  • Kata
    HATALMAS! :)
    A hírekben is volt, pilótákat kérdezték, hogy visszajönnek-e még ide a géppel, azt mondták ha lesz annyi utas akkor nagyon szívesen. Azaz tényleg soha többé nem jön ide ekkora gép. :)
  • Fenrir
    Kb most volt itt először és utoljára, ez a gép nem a mi súlycsoportunk :)
  • Robi546
    Kár hogy nem Magyar országon lakok meg az is kár hogy nem tudtam hogy mikor érkezik. De jó lehetett. Én meg nem láttam. :S :(
  • desigo
  • desigo
    mosdó:

pilótafülke:

• Kata
    Jáj, remélem lesznek szép fotók! Ha lehet belül is! :)
  • desigo
    Lufthansa Airbus A380
    érkezés 12:20
  • Freeda Krueger
    Ez jó hír.
  • Molnibalage
    Makettinfóról.

Örömmel közlöm Veletek, hogy a Mig-15-ös projekt újra elkezdődik. Lengyel barátainkkal egyeztettünk egy jövőhavi dátumot és tiszteletünket tesszük a bázisrepterükön ahol nagy valószínűséggel repülni fog három pilótajelöltünk és én megtekintem a vélhetően új madárkánkat. Oleg szerint ez a gép jobb műszaki kondiban van mint a szegégy HA-UTI volt a behozatal pillanatában.
    Tettük ezt azért mert nagyon sok biztatást kaptunk a folytatáshoz és konkrét felajánlások is voltak melyek realizálása esetén eltudunk indúlni a megvalósítás útján.
    Kérlek Benneteket, hogy ha bármely formában, /anyagi, manuáli munka, segédanyagok beszerzése terén/ segítséget tudtok nyújtani, jelezzétek szándékotokat a 06 303118042-es telefonon személyesen valamint a [email protected] mail cimen.
    Természetesen tiszteletben tartjuk mindenki személyiség jogaira vonatkozó szentenciákat.
  • [NST]Cifu
    Valódi fotó, a MAKS-on lőtték.
  • Kata
    de jó, ps vagy real photo?
  • [NST]Cifu
  • Kata
    Lehet, hogy a híres huszontizedik generációs navigációs rendszer kijelzőjét csapkodja az meg kántálja neki hogy "újratervezés" :P
  • Kata
    Vagy eltévedt, vagy borér' ment. :)