Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
A halál csupán a kezdet...
Egéybként számorma érthetlen a helyzet.
Valaki megmagyarázná ezt?
Nekem ez homályos és érthetelen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pedig még 1 gép kint is ragadt Tel-Aviv-ban, azt már nem engedték haza.
Bõvebben, hangfelvétellel itt.
Ma reggel még dolgoztam, mikor elindultam haza akkor jelentették be, hogy leállt a Malév. Btw én nem malévos vagyok hanem Aeroplex-es, remélem a cégünket nem kezdik el nyirbálni majd.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volt olyan, hogy összesen 4-en voltunk a gépen, a 2 pilóta meg én a társammal.
Reaper minap mutatott videókat youtube-on errõl az új repülõ szimulátorról. A videókat mindeképpen érdemes megnézni!
[/cserf][/fülünyúl]
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Én eddig csak siklóernyõztem, de ez alapján meggyõzõdésem, hogy ki kell próbálni ezt is😊
[merlinw.org]
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
És ez történik, amikor a mélyrepülés nem sikerül túlságosan jól:
Ennek a Spitfire-nek szerencséje volt, a fa légcsavartollak végei letörtek, de még így is le tudott szállni
Ennek a P-47 fém lapátjai voltak, amelyek sikeresen hátrahajlottak, ám õ is le tudta tenni a gépet
Ez még érdekesebb, egy fa koronájával találkozott ez a P-47-es, de utána még majdnem 200km-et repült a reptérig, és szállt le - hiába a P-47-es iszonyú masszív egy szörny volt...
Az elgondolás jó csak az a baj vele, hogy a hajtómûindítás után a taxizás arra volt pont jó, hogy a hajtómûolaj nagyjából üzemi hõmérsékletre felmelegedjen. Ezek után majd az lesz, hogy megáll a gép a pálya végén és bõgeti a motort 5 percig amíg bemelegszik? Mi van ha nem mûködik az APU és így nem tud hajtómûvet indítani földi segítség nélkül?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."