14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#12889 Bár nem vagyok a mérce, de az életben nem halottam az említett légitársaságról... -
#12888 Nem tudom miert szanalmas... ha megnezitek a kulfoldi hirportalokat vagy forumokat a tobbsegnek tetszik. Csak itthon fujoljak le, hogy nem fogjak tudni kimondani a kulfoldiek, undorito stb.. :) baromsag. Te ki tudod ejteni, hogy Cathay Pacific? Egyaltalan tudod milyen nemzethez tartozik? Megis egy premium ceg es ismered... A Solyom munkahelyeket teremt es ez most itthon nagy szo szvsz. -
#12887 A linkelt kép bizony jobb, mert afelirat vetítése követi a gép alakját. Ha a magyar képet megnézed, akkor ilyen nincs a domború hajtóművön sík az ábra és az egész szín olyan, hogy nem térhatású, csak mintha valaki painttel rárajzolta volna azt csókolom... Ennél még talán én is szebbet tudok PS7-tel úgy, hogy teljesen amatőr vagyok. -
#12886 már nem azért, de a gyártói renderek sem szoktak jobbak lenni, sőt
például... -
#12885 A karakterek színe és típusa nem rossz, de asszem a Makettinfón ennél sokkal sokkal jobb mintát és színeket is mutattak lelkes amatőrők. Vagy nem is amatőrök. Az ottani minta + kicsit más színnel ehhez képest világbajnok kinézet lehetne. Az eredeti grafika minősége meg önmagában röhejes, mintha pistika csinálta volt painttel. A subbás körkép rátevés minőségibb, mint az erdeti kép. No comment... -
#12884 A név ha nem is szánalmas, szerintem sem a legjobb. De a design tervvel - már az eredetivel, nem a poénossal mi a baj? Egyszerű, a betűtípus korrekt, a logó szerintem jól néz ki. Szerintem az ettihad/emirates designra hajaz egy kicsit. -
#12883 IL2 topicból loptam
-
#12882 szánalom ez a név is, meg sajnos a design is... -
Nyiri #12881 Komoly repülésbiztonsági előírások lehetnek a ruszkiknál :)
-
#12880 És sajnos igazuk van. Nekem nagyon nem szimpi aze, hogy vagy minden nemzeti vagy a szittyősmagyar szimbolikával tudak csak gondolkozni. -
#12879 Subbáról :D
-
#12878 Passz, azért ez a cég is első hallásra vad adatokkal dobálózik. 6 géppel akarnak akkora utasforgalmat csinálni 1 év alatt mint amennyit a Malév csinált 22-vel. 4 év alatt meg ki akarnak így termelni még 44 gépre való pénzt, csak csupán prémium kategóriás jegyekkel? -
#12877 Hát erre nem is gondoltam, Sajnos már mindenben a politikai áthallás van.
Bár már azon sem csodálkoznék ha az egyik gép lajstroma HA-DUR lenne :) -
#12876 Csak azt nem ertem erre miert kellett ennyit varni? Sokkal olcsobban meguszhato lett volna az atmenet, ha nem kotyavetyelik el a MALEV csodben levo lehetoseget az ujrakezdeshez. -
#12875 Air-pád -
#12874 Persze, rögtön már Árpádsávos legyen a vezérsík festése is :) -
#12873 korrekt a logó és a színek, én drukkolok -
#12872 És a külföldiek majd úgy mondják, hogy szoliom (hangosan az ének...) :D -
#12871 Akkor már miért nem turul? a külföldiek is könyebben kimondanák :) -
#12870 Megkötötték: hat géppel indul a Sólyom
Eddig én baromira nem hittem benne, de most már van egy halvány remény, hogy lesz valami a Malév nyomán.
-
#12869 -
#12868 Már airportálon is volt róla szó, hogy az a vágág a videóban csak könnyítette a tűzoltók odateleportálását. :) -
#12867 Tűzoltók reakcióideje -
#12866 Ez ugyanaz csak oldalról, itt sem látni semmi különöset. Szétment valami a hajtóműben, ez van. -
#12865 Bird strike ? Nem nagyon látni madarat a robbanás előtt -
#12864 Már amikor a hátára rakta látszott, hogy nincs sebi. Nem szép halál..:( -
#12863 -
#12862 Hmmmm.... En nem is ertem mit gondoltak valojaban...
-
#12861 Beszarás. Ezt Tökölön vették fel. 2:16-nál levő képkoca alapján szerintem ez Tököl, tisztán látszik a kép jobb felső sarkán a fékör alakú kitérő, ami a műholdfotón is látszik. -
#12860 Humiariból csórtam mer repülő van benne:
(én a repcsinek drukkoltam) -
#12859 Hogy ne tünjön úgy mintha egy szardíniás dobozban ülsz. -
#12858 Mihez kell extra hely? -
#12857 Nekem a Boeing-é sokkal zanzásítottabbnak tűnik. Mondjuk nincs sidestick, lehet azért is. -
#12856 A zene viszont a gép részeinek bemutatásakor istenkirány. -
#12855 Nem értem. Mindkét kabin egyformán tágasnak tűnik nekem, drámai eltérést nem látok, de még jelentőset sem. -
#12854 A350 flight deck view.
Látszik, hogy francia gép, kényelmesnek és ergonomikusnak tűnik a flight deck.
Itt a Dreamliner-é is.
Jó Boeing-os hagyományként agyon van zsúfolva a center pedestal és nincs egyáltalán extra helye a személyzetnek, lásd 737. -
#12853 Elég gyatra animáció -
#12852 -
#12851 Photoshop :) -
#12850 Szokták ám ezt fecskendős kocsival is csinálni...