14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Molnibalage
    Bár nem vagyok a mérce, de az életben nem halottam az említett légitársaságról...
  • alert
    Nem tudom miert szanalmas... ha megnezitek a kulfoldi hirportalokat vagy forumokat a tobbsegnek tetszik. Csak itthon fujoljak le, hogy nem fogjak tudni kimondani a kulfoldiek, undorito stb.. :) baromsag. Te ki tudod ejteni, hogy Cathay Pacific? Egyaltalan tudod milyen nemzethez tartozik? Megis egy premium ceg es ismered... A Solyom munkahelyeket teremt es ez most itthon nagy szo szvsz.
  • Molnibalage
    A linkelt kép bizony jobb, mert afelirat vetítése követi a gép alakját. Ha a magyar képet megnézed, akkor ilyen nincs a domború hajtóművön sík az ábra és az egész szín olyan, hogy nem térhatású, csak mintha valaki painttel rárajzolta volna azt csókolom... Ennél még talán én is szebbet tudok PS7-tel úgy, hogy teljesen amatőr vagyok.
  • robotnyk
    már nem azért, de a gyártói renderek sem szoktak jobbak lenni, sőt

például...
  • Molnibalage
    A karakterek színe és típusa nem rossz, de asszem a Makettinfón ennél sokkal sokkal jobb mintát és színeket is mutattak lelkes amatőrők. Vagy nem is amatőrök. Az ottani minta + kicsit más színnel ehhez képest világbajnok kinézet lehetne. Az eredeti grafika minősége meg önmagában röhejes, mintha pistika csinálta volt painttel. A subbás körkép rátevés minőségibb, mint az erdeti kép. No comment...
  • robotnyk
    A név ha nem is szánalmas, szerintem sem a legjobb. De a design tervvel - már az eredetivel, nem a poénossal mi a baj? Egyszerű, a betűtípus korrekt, a logó szerintem jól néz ki. Szerintem az ettihad/emirates designra hajaz egy kicsit.
  • RatBaG #12883
    IL2 topicból loptam

• Tikal #12882
    szánalom ez a név is, meg sajnos a design is...
  • Nyiri
    Komoly repülésbiztonsági előírások lehetnek a ruszkiknál :)
  • Molnibalage
    És sajnos igazuk van. Nekem nagyon nem szimpi aze, hogy vagy minden nemzeti vagy a szittyősmagyar szimbolikával tudak csak gondolkozni.
  • Fenrir
    Subbáról :D

• Fenrir
    Passz, azért ez a cég is első hallásra vad adatokkal dobálózik. 6 géppel akarnak akkora utasforgalmat csinálni 1 év alatt mint amennyit a Malév csinált 22-vel. 4 év alatt meg ki akarnak így termelni még 44 gépre való pénzt, csak csupán prémium kategóriás jegyekkel?
  • repvez
    Hát erre nem is gondoltam, Sajnos már mindenben a politikai áthallás van.
    Bár már azon sem csodálkoznék ha az egyik gép lajstroma HA-DUR lenne :)
  • Bucser
    Csak azt nem ertem erre miert kellett ennyit varni? Sokkal olcsobban meguszhato lett volna az atmenet, ha nem kotyavetyelik el a MALEV csodben levo lehetoseget az ujrakezdeshez.
  • robotnyk
    Air-pád
  • Fenrir
    Persze, rögtön már Árpádsávos legyen a vezérsík festése is :)
  • robotnyk
    korrekt a logó és a színek, én drukkolok
  • Reaper
    És a külföldiek majd úgy mondják, hogy szoliom (hangosan az ének...) :D
  • repvez
    Akkor már miért nem turul? a külföldiek is könyebben kimondanák :)
  • Fenrir
    Megkötötték: hat géppel indul a Sólyom

Eddig én baromira nem hittem benne, de most már van egy halvány remény, hogy lesz valami a Malév nyomán.

• qtab986
  • LoDMaSt
    Már airportálon is volt róla szó, hogy az a vágág a videóban csak könnyítette a tűzoltók odateleportálását. :)
  • desigo
    Tűzoltók reakcióideje
  • Fenrir
    Ez ugyanaz csak oldalról, itt sem látni semmi különöset. Szétment valami a hajtóműben, ez van.
  • exTrem
    Bird strike ? Nem nagyon látni madarat a robbanás előtt
  • Reaper
    Már amikor a hátára rakta látszott, hogy nincs sebi. Nem szép halál..:(
  • Reaper
  • Boconadi
    Hmmmm.... En nem is ertem mit gondoltak valojaban...

• Molnibalage
    Beszarás. Ezt Tökölön vették fel. 2:16-nál levő képkoca alapján szerintem ez Tököl, tisztán látszik a kép jobb felső sarkán a fékör alakú kitérő, ami a műholdfotón is látszik.
  • Kata
    Humiariból csórtam mer repülő van benne:

(én a repcsinek drukkoltam)
  • Fenrir
    Hogy ne tünjön úgy mintha egy szardíniás dobozban ülsz.
  • alert
    Mihez kell extra hely?
  • Fenrir
    Nekem a Boeing-é sokkal zanzásítottabbnak tűnik. Mondjuk nincs sidestick, lehet azért is.
  • Molnibalage
    A zene viszont a gép részeinek bemutatásakor istenkirány.
  • Molnibalage
    Nem értem. Mindkét kabin egyformán tágasnak tűnik nekem, drámai eltérést nem látok, de még jelentőset sem.
  • Fenrir
    A350 flight deck view.

Látszik, hogy francia gép, kényelmesnek és ergonomikusnak tűnik a flight deck.

Itt a Dreamliner-é is.

Jó Boeing-os hagyományként agyon van zsúfolva a center pedestal és nincs egyáltalán extra helye a személyzetnek, lásd 737.
  • Papirzacsi
    Elég gyatra animáció
  • qtab986
  • Fenrir
    Photoshop :)
  • Reaper
    Szokták ám ezt fecskendős kocsival is csinálni...