14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#12935 nem is érdemes... -
#12932 Az Youtube-al csinál érdekes anomáliákat néha, de ettől függetlenül én is azt használom. -
#12931 JDownloader -
#12930 bizony -
#12929 Egy Download helper nevezetű Firefox alaklamzással én eddig bármilyen stream videót le tudtam menteni, olyan videó megosztóról is, ahol a nézés ingyenes és a letöltés pénzes. -
Nyiri #12928 Le sem lehet menteni :( -
#12927 haha, a kölcsönzőben sincs és nem is lesz, mert tiltott -
#12926 és nem HD -
#12925 Összefoglaló a repülőnapról -
#12924 Nekem is csak a végén szóltak de biztos fent lesz videótárban. -
#12923 franc lekéstem.... -
#12922 M1-en most repülőnap... -
#12921 Repülőnapon sokszor a közönség felett repültek a gépek, nem volt erre valami korlátozás régebben? EGyébként rohadt jó volt mikor a fejünk felett húztak el az orosz lovagok vagy a többiek :D -
A380-ban egy kis virtuális séta:
http://www.emirates.com/english/flying/our_fleet/emirates_a380/emirates_a380.aspx?cid=global-fb_emirates_a380-aug_1-traffic-link -
#12919 Kétszer fordult vissza ugyanaz a gép ugyanazzal a hibával
-
#12918 -
#12917 Különleges kötelék még 1956-ból. -
#12912 Ruha? Miféle túlcivilizált emberek vagytok ti?:) A bestseller is megírta: almafa alatt, anyaszülten, kígyót melengetve:) -
#12911 Semmilyenben :) -
#12910 Fürdőruhában... -
#12909 Nem is tudom milyen ruhában lehetett volna kibírni akkor. Mindegy, azért sajnálom, hogy lemaradtam róla. -
#12908 Ennél melegebb repnapra nem tudok visszaemlékezni. -
#12907 Brutál meleg volt de szerencsére voltak párakapuk, volt többfelé csap, volt tasakos ivóvíz osztogatás és volt pár katonai sátor is felállítva ahova be lehetett húzódni a nap elől.Be lehetett vinni napernyőt,hűtőtáskát.
Továbbá voltak elsősegély nyújtó sátrak is.
Forma 1 nekem sokkal keményebb volt. -
#12906 Meló miatt lemaradtam róla. :( Gatyarohasztó meleg volt legalább? -
#12905 Százezres tömeg a repülőnapon
-
#12904 Ahol még látni Malév gépet a levegőben
-
#12903 Fetasajttal töltött,grillezett tintahalat majszolva egy görög szigeten jobban hangzik mint a Balaton.
Csak ez a téma nem pont passzol a topikba. -
#12902 A Balatonpart sem volt rossz hideg sörrel :) -
#12901 Komoly volt a repülőnap a hőség ellenére is !
Spanyolok,törökök,olaszok eszméletlen mi hangulatot csináltak. -
perko #12900 Orosz Gyöngyszemek
-
#12899 Nekem az is mindegy, csak legyen valami mert most éppen freelancer vagyok :) -
#12898 Nem fognak? Majd meglátjuk...
Nem tudom miért csak 6 géppel indulnak, lehet a MALÉV után ennyi a bizalma a külföldi hitelezőknek egy magyar légitársasággal kapcsolatosan. Gondolom ha látják, hogy a 6 gép fenntartását ki tudja termelni, akkor majd többet is mernek invesztálni. -
#12897 A kormányunk kijelentette, hogy ők bizony nem fognak egy fillért sem adni nekik, ergo nem az adófizetők pénzén lesz üzemeltetve, hanem valamilyen közel-keleti/arab befektetőkön keresztül.
Én azt nem értem, hogy ha van elég pénz akkor miért nem vagy 20 géppel indulnak kapásból? Az már egy egészséges létszámú flotta amivel már másoknak is számolnia kell, ez a 6 kb semmire nem lesz elég, nem hogy kitermelje 44 gép árát. -
#12896 Nekem mindegy milyen lesz a festése, csak ne NG legyen hanem A320-as, ha már 6 hete ilyen tipus tanfolyamon ülök :D -
#12895 Na, ezeknél még a jelenlegi design is jobb. :D MALÉV alapfestés, trikolor banánok meg egy lopott vektoros sasfej tetkó... -
-
Nekem a második tetszene, ha a madár barnásabb lenne és a szöveg az, ami az eredeti képen van. Mind színre mind pozíció tekintetében. -
#12892 Az én tippem meg az, hogy ez a légitársaság is csak egy nagy pénztemető lesz, mint minden ebben az országban aminek politikai vonzata is van. Majd csak figyeld meg, hogy ebbe is csak pumpálják az állami pénzeket meg euro hiteleket, aztán pár év múlva beadja a kulcsot mint a MALÉV és utcára kerül ugyanúgy az a sok ember. Az lesz aztán az igazán nagy égés.
Amúgy ha jól tudom orosz finanszírozás áll a cég mögött, úgyhogy megérzésem szerint több járat lesz keletre mint nyugatra. Meg nyilatkozták, hogy 6 géppel akarnak akkora forgalmat csinálni mint a MALÉV 22 géppel, ilyet épeszű ember nem mond, elemi matek... -
#12891 Na igen. :) Mondjuk a vezérsíkon a trikolor megoldás tetszett, de a sólyom logó. Nem ismerem a névválasztás körülményeit, de ennyi erővel lehetett volna akár dankasirály vagy kolibri is, bár a kolibrit legalább ki tudják ejteni rendesen a külföldiek is. Szóval nekem a név és a logó nem jön be. De biztos valami nagy kreatív cégnek fizettek érte pár százmilliót hogy ezt kitalálják és megalkossák, én egy tölcsér fagyiért különb logót rajzoltam volna, és jobb elnevezést találtam volna ki. -
#12890 azt hiszem összesen 7 5 csillagos társaság van pillanatnyilag, a Cathay Pacific az egyik a 7 közül. egyébként hong kongi központú "nemzeti" légitársaság