Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
nemtudom mi lesz most :/
u dont have to listen anybody else but me
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Nem értem miért is szégyen? Üzlet.
A szemétszállítás is szégyen a transzportvállalatokat tekintve? Vagy az ultralowcost coachingservice?
"A személyzet szól az ottani ramp agent-nek vagy officer-nek, hogy készen állnak a beszállításra és akkor indulnak csak az utasok."
Akkor csak Budapest Ryanair staff az inkompetens.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha õk hamarabb kirendelik az utasokat minthogy készen lennének az csakis az õ hibájuk.
A Ryanair egy ultralowcost légitársaság, O'Leary még az anyját is eladná 3 euróért ha kéne valakinek. Nekem baromira unszimpatikus ez a fajta felfogás amit õk mutatnak be, szégyen a repülésre nézve.
Aki buszozni akar az utazzon easyjettel vagy wizzair-el és fizessen kicsit többet. De a Ryanair mindenhol sétáltat. Münchenben is, Londonban is, Mindenhol. De Budapesten kívül sehol nem terelik ki az embereket a placcra addig amíg a gépbe nem lehet beszállni. Azt pedig, hogy mikor tereleik ki az embereket, nem a Ranair választja meg tudtommal, hanem A BUD.
Úgyhogy ágálhatsz amennyit akarsz, hogy ez nem a BUD hibája, de eddig nekem a legrosszabb repülõs tapasztalataim mindig a BUD-al voltak (pl az 1-es terminálon röhej volt, hogy 20 métert buszoztunk és a 40 fokban nyáron a légkondícionálatlan buszba bezavartak minket, és ott álltunk 25 percet a BUSZBAN. Hát akkor már a szabad levegõ ha lehet... ez pl easyjet volt)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A busz nem csak azért jó mert nem kell sétálni hanem nem ázol bõrig vagy fagysz csontig. Ez csak simán egy parasztság amit a Ryanair mûvel. Teljesen mindegy, hogy 5 vagy 15 percig kell állnod az esõben, bunkóság és kész.
Mert eddig akárhol láttam Ryanair-t, biza az utasoknak mindig csak akkor kell kifáradni a géphez ha már be lehet szállni.
én szivesen sétálgatok a reptéren 😄
ha már utolsó lehetõségként (gondolom mérlegelték a lehetõségeket) õket választották. ez van.
de akkor engedjenek ki a repülõhöz, amikor az nyitott ajtókkal vár, odasétálok és beszállhatok. ha esik ha fúj elnézhetõ... :/
Remélem mihamarabb elûzik innen õket vagy felgyújtják a repülõjüket. Most még istenes, de mi lesz majd télen, vízszintes hóesésben vagy -10 fok hidegben?

véletlen...

az olcsón felvásárolt, majd beépitett lakópark értéke biztos szép növekedésnek indul majd a "zajos reptér" nélkül.
de ez persze senkinek sem érdeme, felejtsük is el <#miaz>#miaz>
és tényleg sokat ment a repülés, mert ez egy repülõtér.
a bácsit biztos nem zavarják a fémgyüjtõk, dinnye és krumpliárusok. akik szombat reggel 8kor már nyomják a harsonába a kihagyhatatlan ajánlatot...
Los Angeles, Van Nuys.... itt miért nem zavar senkit a nagygépes forgalom? Lehet, hogy zavar, de az nem költözik oda...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Be kellene tiltatniuk akkor ott az autó,busz forgalmat is.
Vegyen õ is full elektromos autót az halk...
holnap bezárják a hungaroringet mert hangos. ja hogy az pénzautómata a repülés meg hobbi? inkább áldozni kéne, befektetni felvirágoztatni. 😊
na de sokmindent lehetne ami nincs. szépnapot.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
1962. november 23-án a Párizs melletti Le Bourget repülõtér megközelítésekor a Malév egyik Iljusin Il–18 típusú repülõgépe (HA-MOD) Roissy-en-France falu közelében átesés miatt lezuhant, a nyolc fõs személyzet és a tizenhárom utas meghalt.
1969. november 19-én az egyik Tupoljev Tu–134 típusú repülõgép Isztambulban a vizes pályán túlfutott és súlyos balesetet szenvedett.
1971. augusztus 28-án az egyik Iljusin Il–18V típusú repülõgép (HA-MOC) Koppenhága közelében a tengerbe zuhant, csak hárman élték túl a szerencsétlenséget. A gép pilótája Szentgyörgyi Dezsõ volt, a második világháború legeredményesebb magyar ásza.
1971. szeptember 16-án az egyik Tupoljev Tu–134A típusú repülõgép (HA-LBD) Kijev/Boriszpol (ma: Boriszpil) mellett katasztrófát szenvedett, 41 utas és a személyzet életét vesztette.
1975. január 15-én Ferihegyen lezuhant a Malév egyik Iljusin Il–18-as repülõgépe (HA-MOH). A gép kilenc fõs személyzete életét vesztette.
1975. szeptember 30. – Bejrút partjai elõtt lezuhant a Malév 240-es járata (egy Tupoljev Tu–154) (HA-LCI) a fedélzetén 50 utassal és 10 fõs személyzettel. (Egyes információk szerint a gépet lelõtték; roncsai a mai napig is a tengerben nyugszanak.)
1977. szeptember 21. – a Malév egyik Tupoljev Tu–134 típusú repülõgépe (HA-LBC) Bukarest/Urziceni leszállás közben katasztrófát szenvedett, a nyolctagú személyzet, valamint 24 utas az életét vesztette.
1981. október 21. – az egyik Tupoljev Tu–154B típusú repülõgép (HA-LCF) a prágai repülõtéren leszállás közben kettétört.
2000. július 4. – A Malév egyik Tupoljev Tu-154 típusú repülõgépe (HA-LCR) behúzott futóval ért földet Szaloniki, Görögország repterén. A személyzet hibás megközelítés miatt idõzavarba került, így elmaradt az ellenõrzõlista (check-list) felolvasásának befejezése és a futónyitás. Az átstartolást rádiófigyelmeztetésre kezdték meg. A gép így is közel 400 métert csúszott a pályán, de még nem lépett mûködésbe az ún. hasraszálló rendszer, amely egyébként ilyenkor leállítja a hajtómûveket is. A sérült gép második leszállási kísérlete a fékszárnyak sérülése ellenére sikeres volt. Személyi sérülés nem történt, de a repülõgépben kb. 2 millió $ kár keletkezett, így a gépet a Malév a Szaloniki repülõtérnek ajándékozta; azon a helyi reptéri tûzoltóság gyakorlatozik.
A videón egy számítógépes szimuláció látható, illetve néhány részlet a rádióforgalmazásból.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.