Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
itt egészen nyugodtnak tûnik, /tán mell - hát irányban bír az ember a legtöbbet azért kezdte háttal?
késõbb láthatóan elsõre megfordult, mikor kezdte.
egy pillanatra még a kamera felé is mutatott egy " rock " jelet.
😄
u dont have to listen anybody else but me
szerencsére utána stabilizálta magát.
Per Aspera Ad Inferi.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Most ugrana de a szél miatt holnapra halasztották.
Élõben katt
A halál csupán a kezdet...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://englishrussia.com/2012/10/02/the-largest-plane-in-the-world-an-225/
@ Hellomarci
A levegõ átáramlik a Venturi-csövön és a szûkített részen felgyorsul az áramlása. A két különbözõ keresztmetszetû részben különbözõ nyomás van jelen, amelyek különbsége arányos az áramlás sebességével, vagyis a repülõgép sebességével.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Szerzek egy naptárat és jól beleírom.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
★★★★★
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ide mit lehet írni?
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A természet sem szereti a torz vagy absztrakt formákat, elég csak megnézni a repülõképes madarakat.
A halál csupán a kezdet...
★★★★★