14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Csak azt nem értem, ha ő tartozik nekem bocsánatkéréssel, akkor mi a fenéért pattog itt, meg még neki áll feljebb... LOL!!! -
Na, mondom én, hogy igazam van... :) -
Ki, mivel a flémet lezártnak tekintettem, így az utóvagdalkozásokat kimoderálom. Punkernek is egy arra reagáló üzenetét kitöröltem, csak hogy megnyugodj. Kettőnk közül meg azt hiszem te vagy a nagyobb zéró, de ez úgyis nyilvánvaló mindenki számára a viselkedésedből. Amúgy meg nem kötelező pont ebbe a topicba írkálni... -
mind1 az ő sdolga megvan az ő icipici kis világa ahol mindenki nyalogatja a hátsófelét... Jó nyalogatást.. byz -
engem is moderált szal szavad nem lehet :) -
Profi munkák. Azért linkelek pár érdekesebbet, szebbet... -
ez nem rég volt valami spektrumos műsorban -
Szép volt kata... megintcsak igazolod a véleményemet:D LOL vagy, egy nagy Zero... Szépen kimoderáltad az utsó üzimet... Na mind1 ezt is törölheted... -
-
szép rajzok -
ekranoplán terv:
-
Ki a nagyobb? -
-

-
Sokminden másban is hernyó vagy, de ezt hadd ne részletezzük, mert nem ide tartozik...
Te is téphetsz egy sorszámot a medve hátsó nyílásának nyelvvel illetésére. -
Csak hogy hernyó legyek fogadjunk te már fel is ismerted mind a két gépet amit adtam!! ÉS első ránézésre le is vágtad, hogy az biza egy Mirage III RS.... NA mindegy befejeztem... -
Az lehet, hogy közismert gépeket fel sem ismerek, de nem is áll szándékomban:D Az meg, hogy nem csípsz őszintén gyarló földi létemet nem nagyon zavarja:D Inkább téphetsz sorszámot is. De attól még válaszolhatsz is a kérdésre ha gondolod... MIk láthatóak képen?
Igaz a karácsonyfának meg utánanéztem... Van belőle egy AJS változat is. ez a lentiek korszerűsített változata: Idézet a katonai repülőgépek enciklopédiájából: "A Viggeneket AJS 37 szabványra kell korszerűsíteni, és a kormány véleményét elfogadva fel kell oszlatni másfél Viggen repülőszázadot - ez állt a svéd Parlamentnemzetvédelmi bizottságának 1992 júniusi ajánlásában. A SAAb által végzett 300 millió svéd koronás program 115 AJ, SF és SH 37-est érínt, és a multiprocesszor/adatbusz átalakításokkal ezek a gépek többcélú AJS 37-esekké válhatnak. A Gépek a JAS 39 Gripenek fegyverzetét, köztük a SAAB rb 15F felszíni hajók elleni rakétáját valamint különféle fejlett levegő-levegő elleni rakétákat, valamint a JAS 39 tervezett felderítő- és ECM konténereit kapják, melyek fejlesztéséért az Ericson és az MBB szállt ringbe. A Módosított AJS 37-esekkel 1993-ban kezdtek el felszerelni négy Flygvapnet repülőszázadot, és a későbbiekben sem szándékoznak dedikált AJS 37-es egységeket létrehozni." forrás: Katonai repülőgépek enciklopédiája Alexandra Kiadó 369. oldal Saab AJS 37 Viggen címszó -
-
Nem is vagyok gonosz. :)
Csak őt különösen nem csípem. Ő tudja miért, és ez a lényeg. -
gonosz vagy de így szeretünk
-
Hát ez tetszik. :D Közismert gépeket fel sem ismer, és még ő akar itt rejtvényeket adni... :DDD -
Negatív. A Sabb 37-es családjában nincs "JAS" jelölésű, a család a következő tipusokból áll:
JA-37, a vadászváltozat:
AJ-37, a földi támadóváltozat:
SK-37, a kiképzőváltozat:
SF-37, a felderítő változat:
-
ÉS ez?:)
-
ÉS egy újabb rejtvény: Ez vajon mi?
-
Csak a szóköz megtévesztésére:) -
Akkor jól sejtettem:) -
a %20 csak az ellenség megtévesztésére van a linkben :) -
Az alsó egy svájci Mirage III. RS. :) -
Na de melyik?? mert abból is van vagy 7-8 féle... -
link szerint Mirage :) -
tudtommal a viggen-t is JAS-al jelölték... -
mármint a felső:)Az alsó-t nem tudom.. deltaszárnyú gépek 12 egy tucat:) -
A felső tényleg egy osztrák Saab Draken, de annak a jelölése J-35 (a 'JAS' jelölés a Gripen-nél jött be). -
Jas-35Draken? Vagy megint benéztem?:) -
Vállalom a kockázatot. 
BTW, megint rá fogják fogni a topicra, hogy túl szexista, szóval némi anyag a szemnek:

-
háá és ha Austin Powers-es sima robot csaj akkó mit érsz vele? -
Ha ilyen "fegyvert" vetnek be, akkor az ellenséghez szeretnék tartozni. :DDD -
kezdésnek nem rossz :) -
Arra ő alkalmasabb, nem? :) -
Nem női sziveket kell meglágyítania, hanem férfiszíveket összezúznia. :D