14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Kata
    Csak azt nem értem, ha ő tartozik nekem bocsánatkéréssel, akkor mi a fenéért pattog itt, meg még neki áll feljebb... LOL!!!
  • Kata
    Na, mondom én, hogy igazam van... :)
  • Kata
    Ki, mivel a flémet lezártnak tekintettem, így az utóvagdalkozásokat kimoderálom. Punkernek is egy arra reagáló üzenetét kitöröltem, csak hogy megnyugodj. Kettőnk közül meg azt hiszem te vagy a nagyobb zéró, de ez úgyis nyilvánvaló mindenki számára a viselkedésedből. Amúgy meg nem kötelező pont ebbe a topicba írkálni...
  • Bucser
    mind1 az ő sdolga megvan az ő icipici kis világa ahol mindenki nyalogatja a hátsófelét... Jó nyalogatást.. byz
  • Punker
    engem is moderált szal szavad nem lehet :)
  • Kata
    Profi munkák. Azért linkelek pár érdekesebbet, szebbet...
  • Punker
    ez nem rég volt valami spektrumos műsorban
  • Bucser
    Szép volt kata... megintcsak igazolod a véleményemet:D LOL vagy, egy nagy Zero... Szépen kimoderáltad az utsó üzimet... Na mind1 ezt is törölheted...
  • Kata
  • Punker
    szép rajzok
  • Kata
    ekranoplán terv:
  • Kata
    Ki a nagyobb?
  • Kata
  • Kata

• Kata
    Sokminden másban is hernyó vagy, de ezt hadd ne részletezzük, mert nem ide tartozik...
    Te is téphetsz egy sorszámot a medve hátsó nyílásának nyelvvel illetésére.
  • Bucser
    Csak hogy hernyó legyek fogadjunk te már fel is ismerted mind a két gépet amit adtam!! ÉS első ránézésre le is vágtad, hogy az biza egy Mirage III RS.... NA mindegy befejeztem...
  • Bucser
    Az lehet, hogy közismert gépeket fel sem ismerek, de nem is áll szándékomban:D Az meg, hogy nem csípsz őszintén gyarló földi létemet nem nagyon zavarja:D Inkább téphetsz sorszámot is. De attól még válaszolhatsz is a kérdésre ha gondolod... MIk láthatóak képen?

Igaz a karácsonyfának meg utánanéztem... Van belőle egy AJS változat is. ez a lentiek korszerűsített változata: Idézet a katonai repülőgépek enciklopédiájából: "A Viggeneket AJS 37 szabványra kell korszerűsíteni, és a kormány véleményét elfogadva fel kell oszlatni másfél Viggen repülőszázadot - ez állt a svéd Parlamentnemzetvédelmi bizottságának 1992 júniusi ajánlásában. A SAAb által végzett 300 millió svéd koronás program 115 AJ, SF és SH 37-est érínt, és a multiprocesszor/adatbusz átalakításokkal ezek a gépek többcélú AJS 37-esekké válhatnak. A Gépek a JAS 39 Gripenek fegyverzetét, köztük a SAAB rb 15F felszíni hajók elleni rakétáját valamint különféle fejlett levegő-levegő elleni rakétákat, valamint a JAS 39 tervezett felderítő- és ECM konténereit kapják, melyek fejlesztéséért az Ericson és az MBB szállt ringbe. A Módosított AJS 37-esekkel 1993-ban kezdtek el felszerelni négy Flygvapnet repülőszázadot, és a későbbiekben sem szándékoznak dedikált AJS 37-es egységeket létrehozni." forrás: Katonai repülőgépek enciklopédiája Alexandra Kiadó 369. oldal Saab AJS 37 Viggen címszó
  • TheGOro
  • Kata
    Nem is vagyok gonosz. :)

Csak őt különösen nem csípem. Ő tudja miért, és ez a lényeg.
  • Punkerwork
    gonosz vagy de így szeretünk
  • Kata
    Hát ez tetszik. :D Közismert gépeket fel sem ismer, és még ő akar itt rejtvényeket adni... :DDD
  • [NST]Cifu
    Negatív. A Sabb 37-es családjában nincs "JAS" jelölésű, a család a következő tipusokból áll:

JA-37, a vadászváltozat:

AJ-37, a földi támadóváltozat:

SK-37, a kiképzőváltozat:

SF-37, a felderítő változat:

• Bucser
    ÉS ez?:)

• Bucser
    ÉS egy újabb rejtvény: Ez vajon mi?
  • Bucser
    Csak a szóköz megtévesztésére:)
  • Bucser
    Akkor jól sejtettem:)
  • Punkerwork
    a %20 csak az ellenség megtévesztésére van a linkben :)
  • [NST]Cifu
    Az alsó egy svájci Mirage III. RS. :)
  • Bucser
    Na de melyik?? mert abból is van vagy 7-8 féle...
  • Punkerwork
    link szerint Mirage :)
  • Bucser
    tudtommal a viggen-t is JAS-al jelölték...
  • Bucser
    mármint a felső:)Az alsó-t nem tudom.. deltaszárnyú gépek 12 egy tucat:)
  • [NST]Cifu
    A felső tényleg egy osztrák Saab Draken, de annak a jelölése J-35 (a 'JAS' jelölés a Gripen-nél jött be).
  • Bucser
    Jas-35Draken? Vagy megint benéztem?:)
  • [NST]Cifu
    Vállalom a kockázatot.

BTW, megint rá fogják fogni a topicra, hogy túl szexista, szóval némi anyag a szemnek:

• Kit--Kat
    háá és ha Austin Powers-es sima robot csaj akkó mit érsz vele?
  • [NST]Cifu
    Ha ilyen "fegyvert" vetnek be, akkor az ellenséghez szeretnék tartozni. :DDD
  • Punkerwork
    kezdésnek nem rossz :)
  • Kata
    Arra ő alkalmasabb, nem? :)
  • [NST]Cifu
    Nem női sziveket kell meglágyítania, hanem férfiszíveket összezúznia. :D