Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért ennyire nem kell elrugaszkodni, hogy 50 hozzászólást kelljen kitörölni. 

[/cserf][/fülünyúl]
Nemér én nem vagyok netközelben délután!!
Kéretik napközben (délelõtt, vagy koradélután) képrejtvényt feltenni!!!
(na nem mintha ezeket tudtam volna 😞 )
Kéretik napközben (délelõtt, vagy koradélután) képrejtvényt feltenni!!!
(na nem mintha ezeket tudtam volna 😞 )
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Azthitted, hogy egy szakállas sõrhasú rocker, aki a pöcsét vakarássza, és közben rózsaszín logóban Kata névvel flangál? 😊
Játszunk olyat, hogy aki kitalálja az elõzõ ember képét, az rakhatja be a köv. rejtvényt 😊
Vagy Kata akar lenni a domináns alpha-nõstény? 😊
Vagy Kata akar lenni a domináns alpha-nõstény? 😊
Type: float seaplane fighter
Crew: one
Engine: one Nakajima NK1C Sakae 12 fourteen-cylinder air-coled radial engine, rated at 940 hp
Max speed: 271 mph at 16,405 feet
Max range: 1,107 miles
Service Ceiling: 32,810 feet
Dimensions: wingspan 39 feet, 4.5 inches; length 33 feet, 1.5 inches; height 14 feet, 1.25 inches
Weight: empty 4,235 lbs; loaded 5,423 lbs; maximum 6,349 lbs
Armament: two 7.7-mm Type 97 machine-guns mounted above engine cowling; two wing-mounted 20-mm Type 99 cannons; external bomb load of 264 lbs
Szerinted, én közben bújom a könyveket?
É negyszerûen használom az eszemet, és a google-n kinyomozom, már meg is találtam azt a képet, amit Kata berakott 😊 Ilyen egy igazi kis detektív 😊
É negyszerûen használom az eszemet, és a google-n kinyomozom, már meg is találtam azt a képet, amit Kata berakott 😊 Ilyen egy igazi kis detektív 😊
hm. bazz záporpznak az üzik nem gyõzöm frissíteni

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Gyerekkoromban ez megvolt makett formájában,de...tiszta gáz,hogy elfelejtettem az egykori kedvenceket😞(((