Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.bearcraft-online.com/museum/museum.htm?mid=90
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy meg eléggé benézted az Alpha Jet-es tippet, mert valóban az elõzõ rejtvényen egy Yak-130-as van. Direkt kerestem nem könnyû feladványokat, mert egy Tomcat-at akárki felismer. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Leginkább gyakorlásra használják.Magyar megfelelõje az L-39 Albatros

vmi airshown készult a kép 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
A Témaindító csak azt jelenti, hogy a témát ki indította, ki hozta létre a topicot. A Házigazda az, aki az adott topic felügyeletével lett megbízva, vagyis korlátozott moderátori jogokkal rendelkezik, nevezetesen képes törölni a nem kívánt hozzászólásokat. Attól, hogy a Lock-On topicban "Kata" lesz a Házigazda, attól nem változik semmi.
Itt annyi történt, hogy én beszúrtam egy nagy képet (#1224-es hozzászólás), ami valakinek szúrta a szemét. A moderátorok meg valamiért úgy döntöttek, hogy nekem adják a Házigazda jogokat, ami mondjuk ez esetben szerintem sem volt jó ötlet. Mondjuk én errõl nem is értesültem, mert amire újra netre léptem, már helyre lett állítva a rend St által. Ennyi.
[/cserf][/fülünyúl]