14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
esetleg a ferihegyi betonon... -
akkor jó magasan lakhattok -
Én ezt csomószor látam, a házunk előtt szokott elmenni. Amikot hallok vmi bazinagy robajt, mindig tudom hogy ittvan. És baromira kormol -
Aha, valami gebax volt az oldalon, gondolom linkvédelem, vagy ilyesmi... -
első jó kép, a többi piros x nekem :( -
először azt hittem mikor ránéztem a képre, hogy a vöröskeresztes teherautó vontatja a repülőt :)
-
Jaja epp ezert tettem be, igaz polgari de van...
Ugyanilyen eset mikor eletemben eloszor meglattam egy kulfodre utazas alkalmaval ferihegyen, magyar lajstromu IL-76-ost...az is boldogsaggal toltott el ;))
-
Én is épp ezt akartam kérdezni ebben a percben. :) -
Van magyar Ka-32?? 
-
-
lachun #4042 ez nem az összerakot fél chellenger?? 
-
orosz űrsikló. -
huhh, orosz űrsikló? -
lachun #4039 Eszméletlenek ezek a gépek:DDDDD -
flashX #4038 -
Ez a legdurvább
-
-
flashX #4035 :)
[Nagyon szereti.] -
Nyiri #4034 Szo szerint :) -
Egy Alom :D -
flashX #4032
[Kedvence.] -
Hat meg mai van nem egy Il-18 ami repkepes, es hasznaljak is (pl kozelekelet, tavolkelet) regionalis jaratokon..ez is sok mindent elarul a konstrukciorol, foleg ha szamba vesszuk, hogy mettol meddig gyartottak a tipust. -
ez is egy érdekes gép -
-
Cat #4028 A Pentagon biztosíthatja a Boeing jövőjét
A világ egyik legnagyobb repülőgépgyártója, az amerikai Boeing az idei évben 25 milliárd dollár értékű megrendelést vár a Pentagontól, ezt a cég átmeneti igazgatója jelentette be első sajtótájékoztatóján.
Mint arról az oldalunk is beszámolt, a Boeing konszern hétfőn jelentette be, hogy a cég igazgatótanácsa leváltotta Harry Stoneciphert vezérigazgatót, amiért szoros kapcsolatot tartott fenn az egyik női igazgatóval. A testület egy névtelen levélből értesült a helyzetről, majd a vállalat etikai kérdésekkel foglalkozó bizottsága mondta ki, hogy a viszony - amely egyébként az igazgatónő beleegyezésén alapult - ellentétes a vállalat viselkedési szabályaival.
Az ideiglenesen kinevezett menedzsert, James Bellt szerdán mutatták be, aki a sajtótájékoztatón igyekezett megnyugtatni a befektetőket. "Az elmúlt két évben 80 milliárdos megrendelést kapott a Boeing a Pentagontól, és ez az idei évben sem lesz kevesebb 25 milliárdnál" - szögezte le Bell.
Amennyiben a fentiek teljesülnek, a hadiipar ilyen nagyságrendű igénye biztos alapot jelenthet a vállalat további növekedéséhez - kommentálták a bejelentést az elemzők. A cég ugyan a polgári gépek gyártásában lépéshátrányba került az európai Airbussal szemben, ám a C-17-es szállítógépek és az F-18-as gyártójaként a Pentagon második számú beszállítója, ami a szakértők szerint a következő években is kiegyensúlyozott jövedelmet jelent majd számára. -
Nyiri #4027 A ferihegyi rep muzeumban all a IL18, HA-MOA ami arrol hires, hogy a legtobbet repult magyar gep. Ha joltom (nem biztos adat) tobb mint 34 ezer orat repult!!! es az elso gep volt ami atlepte az egyenlitot (magyarok kozul).
Nagyon megbizhato kis gep lehetett :) -
Ez se rossz :)) -
Nyiri #4025 Es az IL-18 ? :)
Szep kis gep:
-
Jah, nem is azert... Il-76/78 nekem tetszik. De ez a szornyszulott...
mas[1024 pixel!!]:
-
Most 'mér mondod? Az Iljusin is tud szépet kreálni, ha akar:
[center]
Il-114 -
Rekontra :D
IL-102
-
Le se tagadhatna hogy IL :DDDD -
[center] -
flashX #4019 Mármint az egyik. -
flashX #4018 

[Kedvence] -
Ezt is szeretem..bar kicsit mar "nagy" ;)
-
aha, kösz -
Antonov An-12BK -
a harmadik milyen gép (an-126-ot olvastam le at oldalárol de lehet hogy hulyeseg) -
Köszi a képet, én nem találtam meg a neten!