14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Ha ilyen 150es csj.. lol :D -
Igen tudom, biztos voltam benne... 
-
Igen, tüneményes jelenség. :) -
ha lehetőségem lenne rá, én is vezetgetném akár hatvannégy párnával is. :)) -
Ismerem, köszi, csak nem jutott eszembe hirtelen a neve. Még a video sokkjában voltam. :) -
Hehe...milyen aranyos ezzel a hatvankét párnával a háta mögött... 
-
akos #4090 Nem rossz néni :) -
...Svetlana Kapanina...
-
akos #4088 Nekem is ez volt...
Igaz én nem sikítottam... :D
De mit nem adnék hogy egyszer elvigyen egy-két körre az extrán! Hah!! -
[sikíííííít] Ez annyira jó, hogy szavakat nem találok!
Nagyon jól nyomja Peti, az a csaj is, meg mindenki!
Én is akarooook! :D -
akos #4086 Egy kis nézegetni való... -
Cat #4085 A Lufthansa felvásárolhatja a Swisst
A svájci kormány kedden tájékoztatta a Lufthansa és a Swiss légitársaság igazgatótanácsát arról, hogy - mint a légitársaság legnagyobb svájci részvényese - hozzájárulását adja a svájci légitársaság eladásához.
A kérdésről kedden a svájci kormány, a Bundesrat rendkívüli ülést tartott, ezután ülésezik Bernben és Frankfurtban a két légitársaság vezetősége. A szakértők biztosra veszik, hogy a Lufthansa lesz a Swiss új tulajdonosa azzal, hogy a Swiss német irányítás mellett fenntarthatja eddigi nevét és önállóan folytathatja tevékenységét.
A svájci parlamentnek nincsen beleszólása a húsz százalékos Swiss állami részesedés eladásába. A Swiss légitársaságot három évvel ezelőtt a Swissair összeomlása után a svájci állam és a kantonok, valamint bankok és más nagybefektetők pénzéből hozták létre. -
Egy élmény lehetett vezetni, nagyon komoly -
-
thx -
Tessék.
Egyébként a Google-val kb. 5 másodperc volt megtalálni... ('russian military airfields' voltak a kulcsszavak) -
Eredetileg a McDonell-Douglas cég kezdte meg a munkákat, de ugye az MD tönkrement és felvásárolta a Boeing, azóta a Boeing és a NASA közösen kisérletezik a BWB (Blended Wing Body) tervel, és tudomásom szerint nem álltak le a fejlesztések, tehát továbbra is dolgoznak rajta.
[center]
A Boeing BWB terve, 373 tonna felszállótömeg, 800 utas (3 osztályon), Mach 0.85-ös utazósebesség, 14815km hatótávolság.
A NASA-Boeing X-48 BWB tesztgép felszállása. -
na akkor kuluraltan: tud vki olyan oldalt ahol orosz katonai repterekrol irnak? -
szvsz ez az -
Nyiri #4077 Ha joltom a Boeing tervezett olyan gepet, amiben a szarnyban is vannak utasok. Csak ugy dontottek, hogy megsem :) -
flashX #4076 Nagyon szép!
-
[center]
Valakinek elszabadult a fantáziája. :))) -
[center]
XB-35 pilótafülkéje. -
[center]
XB-35 orra közelről. -
Jó képeket és jól kell beszúrni (ha törölték vagy a tartalma nem stimmelt, vagy nem tartottad be a logo alatt található szabályokat :))
[center]
XB-35 -
egy AN-24 leesett a ruszkiknál. -
Nyiri #4068 Eleg jo kis vedejo :) -
...es meg csodalkozik... -
így nemis... -
Nyiri #4064 Nekem elso ranezesre az jutott eszembe, hogy KURVA NAGY. Tulsagosan is. -
Hat nem csodalom. Ranezesre se sok perspektiva van ebben a gepben... -
tud valaki olyan oldalt ahol az összes orosz katonai reptér megvan? -
Az US NAVY az 1950-es években egy új, nagyteljesítményű, irányított rakétafegyverzetű (Sparrow) vadászgép iránti igényét a Vought a Crusader család továbbfejlesztésében próbálta megválaszolni. A "Super Crusader" új, hosszabb orkúpja alá egy nagy radart és két nagy lehajtható alsó vezérsíkot kapott, valamint erősebb hajtóművet. A gép jelölése XF8U-3 "Crusader III." lett volna, de a haditengerészet az F-4 "Phantom II." mellett döntött.
[center]
-
A McDonnell cég 1953-ban elkészített egy turbo-prop kisérleti gépet az XF-88 Voodoo alapján, főleg a propelleres gépek szuperszónikus repülésével kapcsolatos kisérletekhez. A gép típusjele XF-88B lett.
[center] -
Nyiri #4059 Es elofordulhat, hogy meg egyhangubb lesz, mert lehet a CRJ/Fokker parost visszaadjak es helyette 737/Saab turboprop gepek lesznek, mert azok nagyon gazdasagosak. -
Ja, szépek -
Nekem csak 1 bajom van Malev-al, hogy nagyon egyhangu a flotta. -
Nyiri #4056 Dobjuk fel a topicot.
Par gyonyoru malev-s kep.
Es egy szomoru kep. Ex Malev 763.
HA-LHD Azert adta vissza a Malev, mert irto szar volt. :) azert is az volt a beceneve, hogy: LHDanger :P
Most a Mojave sivatagban var, hogy mi legyen a tovabbi sorsa.
-
jó jó csak vicc volt -
Vazze, nem szó szerint De ha kinézek az ablakon, nem kell derékszögben fölnéznem