Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Szal akkor ezt a függõleges megállás-elindulást úgy kell értelmezni hogy megállt, majd nagyon-nagyon-nagyon lassan megtett még pár métert felfelé, végül lekapta a gázt és átesett. Na így már hiszek én is a szemednek. :-D
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tök jó, hogy úgy csináltok, mintha azt mondtam volna, hogy függõlegesen gyorsul, mint az F-15-ös, pedig ilyesmit nem írtam. Oké, tudom, az ellenkezõjét sem. De azért ilyet feltételezni rólam. Cö-cö...

[/cserf][/fülünyúl]

Van róla videód??
Azt elhiszem hogy az F-15 fuggolegesen felfelé gyorsul de hogy a 400Le Su-31 fuggolegese felfelé elindul...
Persza kuldessz róla videót akkor

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A mért-jó-a-szuhoj kérdéshez pedig: Régebben beszélgettem a VZ-vel ezzel kapcsolatban, és azt modta erre hogy ez majdhogynem teljes egészében a bíróknak köszönhetõ. Egyszerûen ezt a típust favorizálják. Pedig a Szuhojjal sokkal nehezebb szépen és pontosan repülni, mint egy Extrával. Ellenben a nagymértékû lóerõfeleslegnek köszönhetõen könnyebb vele ún. nyomaték-figurákat látványosan végrehajtani, amitõl a közönség - és a bírók is - seggreesnek. Ennyi.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mi a képen látható gép típusa?
Nyeremények:
-Ha a Kata fejti meg, akkor vendégem 1-2-3 gombóc fagyira.
-Ha a többiek, akkor a Kata újra próbálkozhat.

[/cserf][/fülünyúl]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[/cserf][/fülünyúl]
Király, ahogy szórják a csapdákat.
Heliket jobban szeretem:

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ugye ti sem állnátok elé? 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem tudtam átalakítani képnek.
E–2C Hawkeye
Mert ez még nem volt és sokkal szebb mint a többi.
Mert ez esetben én értettem félre, maxima mea culpa...
De ismét visszatérnék a vita alapjához: a Horten/Gotha gépeknek mi köze van a Northrop gépekhez? Mert én az ellen a nézet ellen hadakoztam, hogy a Northrop csupaszárny gépek a Horten-féle gépek folyománya.
Megfeledkeztem a "Storch" szériáról, ez igaz, de Northrop Lipischtõl függetlenül készítette a csupaszánry gépeit, ez pedig nem von le semmit az eredményeibõl...
Pontlista:
cifu - 3p
Geronimo77 - 1p
I.C.ram - 1p
Papirzacsi - 7p
Petko - 1p
[/cserf][/fülünyúl]
Alexander Lippisch életrajza szerint viszont már 1921-ben megépítette az elsõ teljesen csupaszárny vitrolázógépét, így "El kéne már szakadni a sztereotipíáktól", hisz õ már akkor ilyet épített, amikor Northrop még csak kacérkodott a gondolattal.
Pl itt a neten fellelhetõ sok életrajza közül az 1-ik
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Tessék egy link a Northrop csupaszárnyakról - az elsõ még 1928-ban készült...