Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tessék utánanézni 😊
(röviden: 7db ideiglenes pillér készül az építés folyamán, ezek vannak eltolva, a végleges pillérek a "rendes helyükre" kerülnek -lásd pl. ezen a látványképen)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Utánajárok még ezen a nyáron.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Millau bridge a neve. Dél-Franciaországban épül az 54-es autóúton. Egy yokora hegyszoroson ível át, hogy ne kelljen az arrajáróknak fél napig szerpentinezgetniük.
Egy híd... a "Felhõk felett"
Amúgy miért is nem jön be az infracsapda élesben?
vagy inkább 
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Mondjuk a Mig-29 fiatalabb konstrukció, mint a jó öreg Tomcat.
[/cserf][/fülünyúl]
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
(Cifu az örök kritikus 😊)
Na mára ennyi 😊

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Olyan nincs ami mondjuk egy komplett program valami versenyrõl és TV-kamerával készült? Úgy értem nem egy 5pixeles pont a repülõ végig 😊
Double hammerhead. Nekem tetszett, bár nem Sukhoi-al van 😊

SZUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Én se... De attól még szívesen olvasom az itteni okosságokat ;-)

itt