Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
cép részletes makett

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

MerlinW
a második olyan izé amit majálison szokotak volt régen lengetni... vagy mi😊

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Unatkozom...

Perfect felszállás (csak éppen a pilótaengedélyébe kerülhet...)

Minek is nevezellek...

Apró gikszer...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MerlinW
annak meg már mindegy?😊

[merlinw.org]

Punkerwork
most miért szidjátok? speciálisan a malévnek lett fejlesztve 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

MerlinW
csak a kedves utasok ne felejtsenek el kiugrani még hanyattesés elõtt..😊)

[merlinw.org]

Bucser
Neeeeeeeeeeemmmmmmmmmm Ez a Boeing új minijumbója.. a Cél az volt, hogy a régi építõelemeket fel lehessen használni az építésénél így a járulékos veszteség alacsony maradt😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
fake

MerlinW
hö?

[merlinw.org]

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
Off:

A frászt. Befogadtam két kóborkutyust, és az egyik (egy tacskókeverék, egyenlõre Picur néven nevezve) mániája az, hogy északa néha rákezd iszonyatos hangerõvel ugatni. Mivel már megszóltak miatta, ezért tegnap este behívta õket, és bár a másik (egy németjuhász keverék, eredetileg Sárga néven (így van kitöltve az oltási papírja), jelenleg Sari néven becézve) jól elvan, a Picur sajnos nem bír magával, és folyton felébresztett (olykor felugrott az ágyamra, néha nekiált ugatni, stb.). Ez a hajnali eset egy ilyen ébresztõs eset után volt, mert nem bírtam visszaaludni, hát átnéztem a fórumokat...

Bucser
Mi az éjszakai mûszakban vagy?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Bezony, egy igazi 'nagy vas' 😊))

Bucser
Eza Mig 31? VAgy megint feleslegesen csattogtatom a Puskaport?😊

Bucser
Nem vagyok pilóta😊 Rossz a szemem😊

[NST]Cifu
Mai napra búcsúzóúl az egyik nem túl népszerû, ám általam nagyra tartott gép kissé szokatlan festéssel:

[NST]Cifu
Mai nap (esti?😊) linkajánló: HUAF.hu háttérkép szekció

[NST]Cifu
A felsõ képen az egy Ausztrál F/A-18C. (a pilótafülke alatti jelben lévõ piros kenguru elég árulkodó 😊)

Bucser
NEkem az a sanda gyanúm, hogy az az F/A 18 nem amerikai.... De kövezzetek meg fingom sincs, hogy milyen zászló van rajta túl kicsi a kép😊

cifuatwork
Pont a Szu-35/37-re nem igaz már annyira, hogy kezdetleges elektronika volt bennük. Sõt, a Szu-37-ben a 90-es években az akkori szinvonalhoz képest nagyon fejlett francia elektronika volt, de éppen ez tette drágává a gépet (no meg a hajtómû...). Az persze nem is kétséges, hogy a modern nyugati gépek (F/A-22, Rafale, Eurofighter) még mindig sokkal több és komolyabb elektronikát cipel, mint egy Szu-30MKI/MKK...

cifuatwork
Volt. Az Etióp-Eritreai háboróban emlékeim szerint orosz zsoldosok Szu-27-essekkel repültek ukrán zsoldosok ellen, akik MiG-29-esekkel száltak. Amennyire most fejbõl megy, két MiG-et lelõttek a Szuhojok.

cifuatwork
Mindkét esetben gyakorlórakéták vannak a gépeken (kék szinû rakétatest). 😊)

cifuatwork
De, az alsó képen egy német MiG szál(t). De ezek a gépek már a Lengyel légierõben szolgálnak 😊

Punkerwork
nem német jelzéssel szál a mig?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Placebó
Biztosan csak így vannak egálban...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Ez nem ér, az ami gép fel van fegyverezve

MerlinW
de szép képek

[merlinw.org]

geronimo77
USA vs. USSR

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
En a repulok a hangját is szeretem. Fóleg azt amikor elveszi a gázt elhalkul a motor majd újra ráadja és amikor felporog max gázig 😊

Kata
Jah, elég egysíkú volt. Az ötlet nem rossz, csak egy idõ után unalmas, hogy mindenki ugyanazt repüli.

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Gondolom tavaly kint voltál az Air Race-n. Egyik ismerosom kint volt de azt mondta hogy elég szar volt.

Kata
majd lesz Budaörsi Rep.nap, de nemtom pontosan mikor

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Nem tudod mikor lesz valami jó repulos bemutató Pesten?

Kata
náám!

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Nahát!!! Hogyhogy nem tudod??!! Gyorsan nézz utána 😊))

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Volt már Su-27 éles helyzetben bevetve?

Kata
Jajmár! Úgy el tudsz veszni a részletekben! 😛

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Az nem kimondottan radarsugárelnyelo anyagból készult 😊
De legalább szep színes lenne és konnyu lenne hajtogatni 😊)

Kata
Pedig a sok lenin meg sztálin szoborból jó sok anyag lenne... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
De ezekbol az orosz masinakból nem sokat gyártottak, míg az amcsi gépekkbol egy rahedlit

Kata
A Flanker, meg a Superflanker nekem is nagy kedvencem. Talán pont az kompenzálja a repülési teljesítményüket, hogy kezdetleges elektronika van bennük. Most gondold el, hogy olyan cucc lenne belegyûrve, mint mondjuk egy F-22-esbe. Nem lenne ellenfele a világon, és úgy már nem lenne izgi. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem az orosz gépek tetszenek a legjobban, azokon belül is a Sukhoi széria típusai (mégha nem is éri mind utól elektronikában a nyugati megfelelõit).

ezt eszik vagy isszák ???

Kata
Na, ez az egyik nagy kedvencem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

MerlinW
Jájj.. most mit tegyek veled?

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Jókor mondod, én már elvastam mindkettõt