14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
hát az elmúl 4628 hozzászólást sem a szódásüveg tette be szóval látogatott eza topic szerintem... -
Szerintem meg tök felesleges ezt át tenni általánosba:D ez olyan katás dolog, hogy idenyitotta:D -
Ha Kata szól. De akkor támogatod az ötletet? -
Honnan tudod, hogy nem szoktam alatta porszívózni?
Afrancba, lebuktam!? 
De mondom, nekem tökmindegy...majd a vezérkar eldönti.
-
Engem nem zavar, csak szerintem a FLK a forum alja kb. a topikok szinvonalat tekintve, az altalanosban talan jobb helye lenne (bar erosen megnone az "erdemben" hozzaszolok szama :p ). -
Nem azlért kell átrakni, mert nem talál ide az ember, hanem mert van az itteni forumozóknak önbecsülésük, és ezért át kell rakni. Ez olyan, mintha pl van a parkettán egy kisebb szönyeged és nem porszivozol alatta, mert ugysem látszik. Szerintem át kell rakni. -
*rendel egy takarítónőt a nyáltócsát feltörölni*
-
Szerintem meg tökmindegy, jó helyen van ez itt is. Akit érdekel a téma, úgy is megtalál minket - mint az a négyezerhatszázegynéhány komment is bizonyítja...
-
[most nagypofával dicsekedni fog - talán mert büszke ezekre az emlékeire...]
Gyakorlatilag huszonegynéhány éve a magyarországi kisgépes repülésben élek. Én még láttam a Trigáékat Trénerekkel orsózni, Besenyei Petit Z50-el háton 5 méteren, Vereszolit meg 142-őt "érdekesen" berepülni.
De igazad lehet, asszem' télleg csak belemagyarázom...

-
Szerintem nem gáz, de elég jo a topik ahhoz, hogy átrakjuk egy normális témába. Szerintem át kéne rakni -
anno véletlenül ide nyitottam, azóta itt van, de eddig senkinek nem okozott ez különösebb problémát. Ha nagyon gáz, átrakathatjuk másik főtémába. -
Nekem fogalmam sincs, már felmerült bennem is ez a kérdés. -
Egy kerdesem lenne, nem mintha a forum barmilyen kovetkezetesseget mutatna a topikok elhelyezeseben, de ez miert itt van es miert nem mondjuk az altalanosban? :o -
belemagyarázás...
-
Igen, de ha te meg jobban ismernél, akkor most jót mosolyognál eme kijelentéseden...
-
Mert azok N00b-ok és nem a Besenyei papa akinek elég egy is:D
-
Igen, de ha jobban követnéd és figyelnéd a műrepülést, tapasztalhattad volna, hogy szinte minden gépen mindkét törővégen van horizontjelző, nem csak az egyiken.
-
Najó, persze persze... ez könnyű volt! 
Igazából csak azért tettem be, mert egy remekül elkapott kép szerintem...csakúgy, mint lejjebb azok a Szu-27-esek - ami szerintem megintcsak nem fék...
Az pedig, hogy melyik oldalon van horizontjelző, kizárólag megszokás kérdése: ki merre szokik kinézni a szárnyvégre műrep közben. Legalábbis mikor erről beszélgettem régebben a VZ-vel, ő így magyarázta. És én hiszek neki.
-
Nem ér le, az árnyék a képen pont egybeesik farokfutóval abból a szögből, ahonnan a kép készült, és így úgy látszik, mintha ott leérne. De ez is csak perspektíva kérdése. :P
Szerintem inkább érdekes a képen, hogy Besenyei papának már elég egy horizontjelző csak az egyik törővégen. :) -
Nem ér le -
FÉÉÉÉÉK! :-)
1értelműen nem ér le a svanca, mifel a farokfutó ér le...
-
Na itt a következő piccsör konteszt:
Leér, vagy nem ér le a svanca?
Merhogy féknek nem fék az tuti! -
Oké, Kata, nézek neked akkor okosan:
Így jó?

-
Iganis tyúkanyó.
-
A 95ös nem az, én is ismerem ezt a trükköt, szerintem szinte mindenki, a #4598 a 4587re vonatkozott egyébként, ha ezt nekem is szántad. -
Hülyék vagytok hozzá! :P :D
Ezek nem teljesen egymás felett mennek, hanem vízszintesen is van köztük távolság. Csak a nézők felől így látszik. Perspektíva csibéim, perspektíva. :)
A 4587-esről nem tudok nyilatkozni. -
DJviolin #4604 Ezek nem fake-ek. ha photoshop lenne, akkor a maszkolás szélénél szemcsés lenne a kép picit. Jó sasszem kell hozzá. Ismerjük el na, ennyire tudnak a ruszki lovagok. -
EZ IS FÉK!!! EZ IS FÉÉÉÉÉK!!!! FOTOSOP!!! FOTOSOP!!! 

(bocs!
)
-
Jah... fake... 
És ez is fake, ugye...
-
Itt van egy. -
Ez tuti? Kéne nézni vmi videot amiben ezek nyomják -
Az barátom nem hinném, hogy fake:) Ugyanis az egész képen van színmélység különbség... Szerintem az egy közeli elhúzás egymás mellett és a fotós kapta el jól a pillanatot. És ne mond, hogy a közeli áthúzásokat nem tudják kiszámolni mert nem igaz:D -
Ehh :D Persze, hogy tudnak valamit, nem is keveset :) De az fake -
Az lehet, de valszeg közelebb rakták a két gépet. Nyilván az eredeti képen is volt a másik gép, és betükrözödött, csak alakítottak rajta, hogy még keményebb legyen. -
Lehet, hogy hülyeség, de nézd meg a bal oldali gépen a tükröződést.... -
Bár én megkockáztatom, hogy tudnak valamit :P
-
Az egy dolog, hogy nem valoszinu, hogy ilyen kozel mennek egymashoz, de még ha igen is, akkor is tele van mögöttük minden korommal :) Másrészt meg látszik a kép hátterében abban a nagy kékségben, hogyszerkesztett. -
Na jó legyen igazad....:) -
Hmmm ezt honnan veszed? -
Jah, kár, hogy fék :D