Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezt nézd meg...sugározza a negatív enerdzsít...
Olyan..ilyen-----> :////////////////////////////////
Hat en nem azert raktam be, hanem hogy erdekes gepeken torjek a fejuket, vagy keressenek utana..
De Cifu-t ismerem..es szinte tudtam hogy legrosszabb esetben is 90%-at ellovi majd 😉
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Lavocskin az OKB-301 fõ tervezõmérnöke lett 1937-ben. A második világháború alatt több sikeres tipust is terveztek. A második világháború utáni sugárhajtómûves korszakban azonban nem termett neki babér: egyik prototipusát sem kezdték el sorozatban gyártani. Az 1940-es évek végétõl az iroda a légvédelmi rakéták fejlesztése felé fordult, Lavocskin felügyelete alatt készült el az elsõ szovjet légvédelmi rakétarendszer, az S-25 (NATO: SA-1).
1953-ban a légvédelmi rakéták fejlesztését elvették az irodától, de addig részt vettek a V-75 (NATO: SA-2) és az S-200 (NATO: SA-5) fejlesztésében. Az OKB-301 ezek után a Burya (ennek mi a magyar megfelelõje?) nevezetû, a hangsebességnél 3x gyorsabb interkontinentális robotrepülõgépen dolgoztak. Az akkori idõben (ahogy amerikában is, a Navaho robotrepülõgép esetén) úgy vélték, hogy ez a technológia sokkal sikeresebb lehet, mint a kipróbálatlan interkontinentális ballisztikus rakéták. 1957-1959 között a Burya több sikeres repülési tesztet is elvégzett, de végülis alulmaradt az olcsóbb és egyszerûbb ICBM rakétákkal szemben. Lavocskin 1960-ban elhunyt, és az OKB-301 évekig gyakorlatilag munka nélkül maradt. 1965-ben az irodát feltámasztották, és a bolygóközi ûrszondák fejlesztéséért feleltek.
Forrás: Astronautix.com
(Hat szerintem oszeolvadhatott...nem tudom...utana kene nezni 😛)
Tényleg, a Lavocskin irodával mi lett? Megszünt? Beolvadt valamelyik másikba, vagy miért tünt el?
Hat leesett hogy jomagyar modjara a sajat pofad polirozod itt nekem..
Jovan mar...2000 hozzaszolast nem fogok vegolvasni..megneztem +10ben nem volt megoldas...elbasztam..
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ammeg egy Su-9 leszen szvsz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Visszaolvastam a topicban, es volt egy rejtvenye Katanak.. nah ez felelevenitenem 😉 (Jah amugy az az 1 gep amit nem talalt ki senki, es mindenki Rafale-nak nezett az egy Yak(AEM)-130 Volt...meg akkor mikor a Yakovlev iroda joban volt az Aermacchi olasz ceggel es kozosen fejlesztettek..azota szetvaltak (epp nem reg szalt fel az olaszok prototipusa az M(😎-346), es a ket gep megszolalasig hasonlit egymasra! De a berakott kepen egy Yak/AEM-130 van! 😉)
Tehat rejtveny! Milyen tipus ez?! :
(Kis segitseg: Ez DELTA szarnyu!)
De ha csak repkedni akarsz, arra is van lehetõség. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez meg nagyon erotikus
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD