14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • [NST]Cifu
    Részemről okés, bár nem tudom garantálni a folyamatos jelentétet. ;)
  • Kata
    Kitaláltam egy höjeséget. Mi lenne, ha minden nap tartanánk repülőnapot, és egész nap egy bizonyos típusról rakna be mindenki képet, adatokat, történeteket, írásokat, stb.? Lehetne bármilyen eszköz, ami valaha repült vagy repül, illetve repülni fog a jövőben. Mit szóltok hozzá topiklakók?
  • 42nd Intruder
    Isten vagy! :DDD
    Ha feltöltöd szólj ;)
  • DJviolin
    Ja, és a jetfly dvd előrendelve .-))
  • DJviolin
    felvéve, részenként felvágva.
  • 42nd Intruder
    Hogy sikerült a mai felvételek? Remélem jól, mert én attól kezdve, hogy a DC-6 beállt a kamera elé nem tudtam nyomonkövetni aza eseményeket.... Bizok benned! :)
  • 42nd Intruder
    Máj brádör in piktcsörsz....
    :DDDD
  • Kata

• Kata

• Kata

• Kata

• Kata
  • Kata
    bazi kép
  • Kata
  • Kata
  • DJviolin
    Sajna csak a topi meg a pető interjú van meg. A gruppenes meg véletlenül letörlődött :-( A sok videót ma akarom felvenni.
  • Papirzacsi
    A Gruppenes asszem megvan. Majd megnézem mit vettem fel, de asszem ez közte van.
  • Papirzacsi
    Hát ha jól rémlik a sumi csak földről induláskor nyomta le. De ennek az egésznek abszolút semmi értelme, szal kár vele foglalkozni. Ha meg a Palik csak most égett le nálad, akkor vmi baj van, mert a Palik már az el nem mondott gondolataival is lángol. Nem hogy azzal amit kimond. Elég csak az F1 közvetítésekre gondolni. :-)
  • 42nd Intruder
    ööööö Mirage megvan neked?
  • Nyiri
    Most volt a TVben Palik vs Bocsi. Lol... Palik mekkorat egett. Legalabbis a szememben. Tavaly Sumi legalabb az elejen lenyomta a gepet, persze egy bizonyos tavolsag utan mar eselye sem volt, de Palik mar a startnal befekudt.

Jopar ember kepes volt ezert a hidegben es zuhogo esoben varni. Mindenkinek gratulalok es keressenek egy jo elmeorvost :P
  • DJviolin
    Szeva all!
    Szia intruder!
    Szia Seaweed!

Itt a chaten igért videó. Ez az a rész az adásból, amikor a topi videót ad a galeb repülése közben. Azért adtam a film címének topiszaki nevet, mert amikor szállt le a po-2-es, Topi azt mondta a riporternek, hogy egy an-2-es. :-)) Ezt a rádiós még tetézte azzal, hogy biztos szúnyogot írtani volt. :-)) A Gruppen -eset azért nem tudom felrakni, mert sajna letöröltem.

http://jakabszallas.atw.hu/repnap/topiszaki.nsv

http://users.atw.hu/jakabszallas/repnap/topiszaki.nsv

Üdv:
    DJviolin
  • DJviolin
    Szeva all!

Jön fel a délelötti gong rádió topi interjú. Nemsoká fent lesz. Igaz, az első fele, amikor még a kis oktató gép repült.
  • [NST]Cifu
    [center]

• DJviolin
    Szeva Intruder!

Itt van a streamripper
    vagy itt.

Lehet hogy felnyomom a gripen délelőtti repülését is.

Üdv:

DJviolin
  • Bucser
    hát ha mindezen eszmefuttatsát pl 1 hozzászólásba beszorítottad volna egy kis gondolkozás után:) akkor kapnál köszönömöt:) De ez így sántít:))

btw kössz:)

• Angyisz
    Az F1 buli csak szombaton lesz ? ezek szerint ha Vasárnap megyek azt besz*ptam ?
  • 42nd Intruder
    Ja
  • DJviolin
    Szóval:

Winampban "play url..." fül, majd írjátok be ezt:

http://radio.tmp.hu:8000/;stream.nsv

Vagy ha ikonról akarjátok futtatni az adást, akkor töltsétek le ezt:

http://radio.tmp.hu:8000/listen.pls

A felvételhez kell egy bizonyos streamripper progi, amivel lehet a winamp zenéket meg filmeket felvenni.

http://streamripper.sourceforge.net/

Ennyi. és lehet is felvenni, meg nézni winamp-ban. egy köszönömöt azért elfogadnék :-))

Üdv:
    DJviolin
  • 42nd Intruder
    Ja Slágeren mondták, hogy időelőtt elszállt.... Le is szálltak hamar.
  • DJviolin
    Hehe. rájöttem hogyan lehet felvenni az adást, és arra is rájöttem, hogy hogyan lehet lejátszani winamp-ban. Elmondjam?
  • Papirzacsi
    Szépen kiszakadt a fékernyője a levegőben a 29esnek. :-)
  • DJviolin
    Ja, megy az adás, csak a firefox nem tudja lejátszani. Senki nem tudja azt az url címet, ahonnan nyomassák az adást, mert akkor fel tudnám venni valamilyen progival
  • Papirzacsi
    "Sziasztok!

Neten élőben fogják közvetíteni a repülőnapot itten."
  • DJviolin
    Nem értem. hol megy az adás? A honlapon még nem.
  • 42nd Intruder
    JAJA gyertek nézni és gyertek Chat-re! www.lapi.hu és ott a chat!
  • Papirzacsi
    Nos nekem úgy tűnik a stream down nem fog menni.És nem is vindóz médijapléjerben játszák le. Amúgy már megy az adás kisebb szünetekkel.
    Lehet sasolni a katonákat, meg az éppen felszállni készülő mig-29-est, már ha éppen hajlandók megmutatni.
  • DJviolin
    Találtam én is egy direkt stream rippert, wm recorder a neve. Hátránya az, hogy csak windows média állományokat képes lehúzni. Reméljük a repnaposok windows media player-ben nyomassák majd az adást :-)) Le tudjátok szedni Piratbay-ről.
  • DJviolin
    Köszííííííííííííííííííííííííí!

Isten vagy!
  • Clidey
    Pupákok, az onlány sztrímeket (pl) ezzel szokás leszedegetni...
  • Kata
    tudtommalé minden felvevő ilyen, először több giga helyet foglal a film, azután lehet tömöríttetni kívánt méretre és formátumra, ami természetesen a minőség rovására fog menni. Nem kell ez a VirtualDub sem, mert a Fraps-szel utána asszem meg lehet csináltatni ezt a tömörítés dolgot is. De sajnos több gigát kell feláldozni ilyen célra, ami utána természetesen felszabadul.