14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Részemről okés, bár nem tudom garantálni a folyamatos jelentétet. ;) -
Kitaláltam egy höjeséget. Mi lenne, ha minden nap tartanánk repülőnapot, és egész nap egy bizonyos típusról rakna be mindenki képet, adatokat, történeteket, írásokat, stb.? Lehetne bármilyen eszköz, ami valaha repült vagy repül, illetve repülni fog a jövőben. Mit szóltok hozzá topiklakók? -
Isten vagy! :DDD
Ha feltöltöd szólj ;) -
DJviolin #4788 Ja, és a jetfly dvd előrendelve .-)) -
DJviolin #4787 felvéve, részenként felvágva. -
Hogy sikerült a mai felvételek? Remélem jól, mert én attól kezdve, hogy a DC-6 beállt a kamera elé nem tudtam nyomonkövetni aza eseményeket.... Bizok benned! :) -
Máj brádör in piktcsörsz....
:DDDD -
-
-
-
-
-
bazi kép -
-
-
DJviolin #4776 Sajna csak a topi meg a pető interjú van meg. A gruppenes meg véletlenül letörlődött :-( A sok videót ma akarom felvenni. -
A Gruppenes asszem megvan. Majd megnézem mit vettem fel, de asszem ez közte van. -
Hát ha jól rémlik a sumi csak földről induláskor nyomta le. De ennek az egésznek abszolút semmi értelme, szal kár vele foglalkozni. Ha meg a Palik csak most égett le nálad, akkor vmi baj van, mert a Palik már az el nem mondott gondolataival is lángol. Nem hogy azzal amit kimond. Elég csak az F1 közvetítésekre gondolni. :-) -
ööööö Mirage megvan neked? -
Nyiri #4772 Most volt a TVben Palik vs Bocsi. Lol... Palik mekkorat egett. Legalabbis a szememben. Tavaly Sumi legalabb az elejen lenyomta a gepet, persze egy bizonyos tavolsag utan mar eselye sem volt, de Palik mar a startnal befekudt.
Jopar ember kepes volt ezert a hidegben es zuhogo esoben varni. Mindenkinek gratulalok es keressenek egy jo elmeorvost :P -
DJviolin #4771 Szeva all!
Szia intruder!
Szia Seaweed!
Itt a chaten igért videó. Ez az a rész az adásból, amikor a topi videót ad a galeb repülése közben. Azért adtam a film címének topiszaki nevet, mert amikor szállt le a po-2-es, Topi azt mondta a riporternek, hogy egy an-2-es. :-)) Ezt a rádiós még tetézte azzal, hogy biztos szúnyogot írtani volt. :-)) A Gruppen -eset azért nem tudom felrakni, mert sajna letöröltem.
http://jakabszallas.atw.hu/repnap/topiszaki.nsv
http://users.atw.hu/jakabszallas/repnap/topiszaki.nsv
Üdv:
DJviolin -
DJviolin #4770 Szeva all!
Jön fel a délelötti gong rádió topi interjú. Nemsoká fent lesz. Igaz, az első fele, amikor még a kis oktató gép repült. -
[center]
-
DJviolin #4768 Szeva Intruder!
Itt van a streamripper
vagy itt.
Lehet hogy felnyomom a gripen délelőtti repülését is.
Üdv:
DJviolin -
hát ha mindezen eszmefuttatsát pl 1 hozzászólásba beszorítottad volna egy kis gondolkozás után:) akkor kapnál köszönömöt:) De ez így sántít:))
btw kössz:)
-
Angyisz #4766 Az F1 buli csak szombaton lesz ? ezek szerint ha Vasárnap megyek azt besz*ptam ? -
Ja -
DJviolin #4764 Szóval:
Winampban "play url..." fül, majd írjátok be ezt:
http://radio.tmp.hu:8000/;stream.nsv
Vagy ha ikonról akarjátok futtatni az adást, akkor töltsétek le ezt:
http://radio.tmp.hu:8000/listen.pls
A felvételhez kell egy bizonyos streamripper progi, amivel lehet a winamp zenéket meg filmeket felvenni.
http://streamripper.sourceforge.net/
Ennyi. és lehet is felvenni, meg nézni winamp-ban. egy köszönömöt azért elfogadnék :-))
Üdv:
DJviolin -
Ja Slágeren mondták, hogy időelőtt elszállt.... Le is szálltak hamar. -
DJviolin #4762 Hehe. rájöttem hogyan lehet felvenni az adást, és arra is rájöttem, hogy hogyan lehet lejátszani winamp-ban. Elmondjam? -
Szépen kiszakadt a fékernyője a levegőben a 29esnek. :-) -
DJviolin #4760 Ja, megy az adás, csak a firefox nem tudja lejátszani. Senki nem tudja azt az url címet, ahonnan nyomassák az adást, mert akkor fel tudnám venni valamilyen progival -
"Sziasztok!
Neten élőben fogják közvetíteni a repülőnapot itten."
-
DJviolin #4758 Nem értem. hol megy az adás? A honlapon még nem. -
JAJA gyertek nézni és gyertek Chat-re! www.lapi.hu és ott a chat! -
Nos nekem úgy tűnik a stream down nem fog menni.És nem is vindóz médijapléjerben játszák le. Amúgy már megy az adás kisebb szünetekkel.
Lehet sasolni a katonákat, meg az éppen felszállni készülő mig-29-est, már ha éppen hajlandók megmutatni. -
DJviolin #4755 Találtam én is egy direkt stream rippert, wm recorder a neve. Hátránya az, hogy csak windows média állományokat képes lehúzni. Reméljük a repnaposok windows media player-ben nyomassák majd az adást :-)) Le tudjátok szedni Piratbay-ről. -
DJviolin #4754 Köszííííííííííííííííííííííííí!
Isten vagy! -
Pupákok, az onlány sztrímeket (pl) ezzel szokás leszedegetni... 
-
tudtommalé minden felvevő ilyen, először több giga helyet foglal a film, azután lehet tömöríttetni kívánt méretre és formátumra, ami természetesen a minőség rovására fog menni. Nem kell ez a VirtualDub sem, mert a Fraps-szel utána asszem meg lehet csináltatni ezt a tömörítés dolgot is. De sajnos több gigát kell feláldozni ilyen célra, ami utána természetesen felszabadul.