Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm oszinten nem tudom...kicsit ketelkedek abban hogy 1945.ben megbirkoztak volna az uzemszeruen 2db 2000 loero koruli motor altal okozott faradasos es deformacios problemakon a sarkanyon...
Bar tevedhetek is...ezt nehez a fikciotol szetvalasztani..ugyanis ugyebar nem volt uzemben..csak parszor repult a tipus..igy tapasztalat nuku...
Bar tevedhetek is...ezt nehez a fikciotol szetvalasztani..ugyanis ugyebar nem volt uzemben..csak parszor repult a tipus..igy tapasztalat nuku...
Még a '"Propelleres" repülõ szimulátorok' topicban, úgy két-két és fél éve...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itt a technológiáról volt szó, nem a fikcionális "mi lett volna ha" témáról, legalábbis részemrõl. 😊
Hat elkepzelheto..de kerdes hogy 45-ben ehhez megvolt e a kello technikaai tudas..
Azert tudas, mert mint tudjuk nyersanyag mar nehezkesen volt egyaltalan barmihez is...
Azert tudas, mert mint tudjuk nyersanyag mar nehezkesen volt egyaltalan barmihez is...
A renoi gépek állapotával tisztába vagyok, anno még az Index fórumába világosítottál fel, nem emlékszel?
Mindössze arra próbáltam utalni, hogy azért ha a Reno-i gépeken meg tudták oldani ezt a problémát, és 500mph-s végsebességet is el tudtak érni, akkor talán mégsem megoldhatattlan a precesszio problémája...
Mindössze arra próbáltam utalni, hogy azért ha a Reno-i gépeken meg tudták oldani ezt a problémát, és 500mph-s végsebességet is el tudtak érni, akkor talán mégsem megoldhatattlan a precesszio problémája...
Kata, szerintem nézz utána pár gépnek, ott van Seaweed által említett Dago Red, vagy a P-51-bõl kisíbolt 4000 lóerõs Strega, esetleg a szintén 4000 lóerõssé varázsolt Bearcat, a Rare Bear.
(Amugy ez allitolag letezett, es nem veletlen ez a jenkis kep sem..ki is probaltak haboru utan kozvetlen a "zakmanyt"....de nem lehett valami nagy szam ha gyorsan feledesbe merult..)
..es ez milyen mar? Hajtomuvel a szany vegen amik forgatjak mint egy hatalmas legcsavart 😛PPP (Focke-Wulf Fw Triebflugel)

jah igen:
http://www.luft46.com
http://www.luft46.com
haza értem megyek röpködni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hehe...magam elott van...rozsaszin Mutsang kicsi piros szivecskekkel (ugye ezt tegnap megbeszeltuk 😛)....huz maga utan egy felirtatot...
Aki elott elrepulvele, az ezt olvashatja le rola:
"La vagy love! Zuhanj ma le!"

Aki elott elrepulvele, az ezt olvashatja le rola:
"La vagy love! Zuhanj ma le!"

Nyomatékokról volt szó. A precesszió, ugyanis nyomaték formájában jelenik meg egy forgássíkjából kimozdított forgó tömegen.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
szerzek IL-2-õt majd és akkor nyomhatunk egy F2F-t 

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
én majd lehet bepróbálkozom IL-2-n, de elõtte még repülök egyet offline, hogy ma milyen napom van 😊
[/cserf][/fülünyúl]