Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]

Ma jövök online repkedni majd, kellõ önbizalmat szereztem, amit most majd megint porig lehet rombolni... 😊)
[/cserf][/fülünyúl]
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Thank you for your interest in UsaAttacked.com. This is a free site. There is no advertising, thus no profits. We hope you have enjoyed visiting our site and maybe have even learned a few things. Most of our material comes from our visitors and members of the military or government. We would like to hear the opinions of all our visitors. We will try to respond ASAP. -Webmaster
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
2001 Loretto-is repuloparaden szerepelt kint a csorike, es ott keszultek ezek a szoban forgo kepek is...(nem hadgyak volt)
De ezen az "afganisztani" mesen meg mindig jot derulok..kozlitek mara ROTFL efekthez 😛
hmm Csoriket megint uzemkepesse tettek (?!)
Legalabbis hirek szerint a koltozesben rszt vett.
De hogy afganisztanban...hat LOL 😄DDD
Csorike mar jo 3 eve rohad a kutyanyelven..ugyanis lejart az uzemideje...es alkatreszgep...soha tobbe nem fog repulnei (max ha mar muzeumi gepnek szamit es felujitjak mint oltimert..ugy 20-30 ev milva)
Ezek a kepek ugy 4-5 eve keszultek egy olaszorszagi hadgyakorlaton (pontos helyet nem tudok, de ennek utana lehet nezni), es amugy is nem eleg olaszos a taj? Nem tudom ki az a burokban elo aki szerint afganisztanban ilyen stilusu hazak vannak...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
OK elfogadva, de akkor tessék már elfelejteni azt a szájbakúrt precessziót. Mindenki arra ken mindent, pedig ezen kívül kapsából még 3 jelenség van, ami légcsavaros gép vezetését megnehezíti, és elég jelentõs terhelést mér a szerkezetre, és mindegyik a légcsavar, és motor mûködésébõl adódik.
...lezárva, a többire nem is reagálok akkor.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Persze a motor forgas iranya ilyankor megegyezik..dezt nem lehet kijelenteni hisz nem egysikban es egyiranyba allnak..
Tehat "ellentetesen dolgoznak"...utolag ez nem jo magyarazkodas!!!
De hagyjuk mar a temat..engem mar faraszt.
Csak nem tudom mind ez hogy jon ossze?
""(Mas, vissza: Szerintem igencsak megviseli a sarkanyt ha ket 2000 loero koruli motor ellenkezo erot fejt ki folymatosan a precesszio miatt ra!!)"
Azért annyit meg kell jegyezni, hogy a precesszió nagyságának marhára semmi köze a motor teljesítményéhez.
Az csak a légcsavar geometriájától, tömegétõl, fordulatszámától, és a forgássíkot megváltoztató nyomaték nagyságától függ."
Ugyanis en elsosorban a sarkanyra hato csavaroerore es a razkodas miatti deformaciora gondoltam, mikor ezt irtam...
...eshat csak jozan paraszti esszel is ha ket 2000 loeros motor, maxon dongetve, ellenkezo iranyban akarja "kicsavarni" azt a szerencsetleny sarkanyt...hat kmmm...kell oda nemi "erosites"...
azt nyugodtan leszogezhetjuk haogy 45-ben es meg talan ma is egy olyan eros motor nagy a mereteit tekintve.
Es minnel nagyobb valami annal nagyobb erok keletkeznek azokon belul a mozgo alkatreszeken.
Azért annyit meg kell jegyezni, hogy a precesszió nagyságának marhára semmi köze a motor teljesítményéhez.
Az csak a légcsavar geometriájától, tömegétõl, fordulatszámától, és a forgássíkot megváltoztató nyomaték nagyságától függ.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
es ezt Huey-t csak "ugy" 😉)

De en abbol indultam ki hogy nem volt egy ilyen tipus sem hosszueletu ...akkor lehet en spekuleltam rosszul..es az uzembentartasi koltsegek duplazodasaval magyarazhato a szoban forgott Cessna gepek igen rovid gyari elettartama.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!