Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Akkor nem megyek, mert leánybúcsú lesz hétvégén.

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
nem ez nálam lesz Eger-ben

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
de ez nem BP-en lesz ha jól tudom...

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
de mi a pincékhez megyünk ki és ott sütünk kaját, tényleg nem jösz mint tiszteletbeli tag?

Kata
Dehogynem, mi már csináltunk olyat. Egy nagy vízhatlan kerti sátor volt felállítva, aminek két oldala teljesen nyitott volt, és az alatt fõzöcskéztünk, tök hangulatos volt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
nem kell átlépegetni, a lényeg hogy olyan gombon legyen amit a játék nem használ

Kata
és az játék közben is mûködni fog? Vagy alt+tab -bal mindig át kell lépkedni?

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
de piknikezni húst sütni nem

Punkerwork
majd mondom, olyan gombra teszed ami neked kényelmes, ha lenyomod a gombot akkor halljuk amit mondasz ha nem akkor nem

Kata
piálni esõben is lehet.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
ok, azt majd írd meg, légy szíves, hogyan és hol kell beállítani! És hogy milyen gombra tegyem, illetve játék közben hogy lehet ki/be kapcsolgatni.

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
nem, de 3 nap esõ után végre tiszta az idõ hétvégén borhadjárat

Punkerwork
TS-n átállítod nekem is olyan van, nekem bill lenyomásra kapcsol be

Kata
passz. Valamikor estefelé.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
beszívtál? 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
hallani akarlak, mikor játszol?

Kata
Bár nem kapcsolható ki/be, folyamatos vételû. Vagy az nem probléma?

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
kinézek és kék az ég

Kata
Beszereztem májkrofont, úgyhogy egy szavatok nem lehet! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
helyes a Luftwaffe vár

Kata

Ma jövök online repkedni majd, kellõ önbizalmat szereztem, amit most majd megint porig lehet rombolni... 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork

Kata
Tök bulis! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

repüljetek F-18-al 😊

http://www.technetguru.net/host/246/

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punkerwork
up

cifuatwork
Már megtettem, ez jött rá válaszul:

Thank you for your interest in UsaAttacked.com. This is a free site. There is no advertising, thus no profits. We hope you have enjoyed visiting our site and maybe have even learned a few things. Most of our material comes from our visitors and members of the military or government. We would like to hear the opinions of all our visitors. We will try to respond ASAP. -Webmaster

Punkerwork
Fel se ismerik 😞(((

amúgy

Kata
Hm. Mindjárt az elsõ képen a magyar felségjel ott virít a Csõrikénk farkán. Szal biztos lehülyézik a weboldal észítõjét.

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
up

Punker
ez mondjuk igaz, de legalább elcsodálkozik vagy azt hiszi a tálibok mutáns állatokat is bevetnek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cifuatwork
Szvsz azt sem tudja az ürge, hogy milyen nemzetiséghez tartozik a Csõrike. Sõt, afelõl is enyhe kétségeim vannak, hogy azt tudja-e, hogy Magyarország merre van egyáltalán...

Punker
nem baj idióta amcsik lesnek milyen jó kis gépeket küldünk ki a frontra

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Seaweed
Nah megvan
2001 Loretto-is repuloparaden szerepelt kint a csorike, es ott keszultek ezek a szoban forgo kepek is...(nem hadgyak volt)

De ezen az "afganisztani" mesen meg mindig jot derulok..kozlitek mara ROTFL efekthez 😛
Seaweed
Nah most nezek epp utana..
hmm Csoriket megint uzemkepesse tettek (?!)
Legalabbis hirek szerint a koltozesben rszt vett.
De hogy afganisztanban...hat LOL 😄DDD
Seaweed
(Mellesleg az egsz weblap egy komolytalan szar...ra kell csak nezni..tiszta jueszej..LOL..ott minden hulyeseget bevesznek az emberek..hisz agymosottak..)
Seaweed
Ez marhasag!
Csorike mar jo 3 eve rohad a kutyanyelven..ugyanis lejart az uzemideje...es alkatreszgep...soha tobbe nem fog repulnei (max ha mar muzeumi gepnek szamit es felujitjak mint oltimert..ugy 20-30 ev milva)
Ezek a kepek ugy 4-5 eve keszultek egy olaszorszagi hadgyakorlaton (pontos helyet nem tudok, de ennek utana lehet nezni), es amugy is nem eleg olaszos a taj? Nem tudom ki az a burokban elo aki szerint afganisztanban ilyen stilusu hazak vannak...
Clidey
A Csõrike mióta van afganisztánban???
Képek itt

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Punkerwork
up

Papirzacsi
"Ugyanis en elsosorban a sarkanyra hato csavaroerore es a razkodas miatti deformaciora gondoltam, mikor ezt irtam..."

OK elfogadva, de akkor tessék már elfelejteni azt a szájbakúrt precessziót. Mindenki arra ken mindent, pedig ezen kívül kapsából még 3 jelenség van, ami légcsavaros gép vezetését megnehezíti, és elég jelentõs terhelést mér a szerkezetre, és mindegyik a légcsavar, és motor mûködésébõl adódik.

...lezárva, a többire nem is reagálok akkor.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Seaweed
Viszont az az egy is tutibiztos, hogy ha a ket legcsavar (nem motor) egy iranyba frogott volna akkor mar felszallni sem tudott volna ugyanis az en olvasatomban "megforditotta" volna a motor a gepet...es szep tores lett volna belole...

Persze a motor forgas iranya ilyankor megegyezik..dezt nem lehet kijelenteni hisz nem egysikban es egyiranyba allnak..
Tehat "ellentetesen dolgoznak"...utolag ez nem jo magyarazkodas!!!

De hagyjuk mar a temat..engem mar faraszt.
Seaweed
De persze igaz...bnagyban fugg a fordulatszamtol es hogy mekkora a legcsavar...

Csak nem tudom mind ez hogy jon ossze?
""(Mas, vissza: Szerintem igencsak megviseli a sarkanyt ha ket 2000 loero koruli motor ellenkezo erot fejt ki folymatosan a precesszio miatt ra!!)"

Azért annyit meg kell jegyezni, hogy a precesszió nagyságának marhára semmi köze a motor teljesítményéhez.
Az csak a légcsavar geometriájától, tömegétõl, fordulatszámától, és a forgássíkot megváltoztató nyomaték nagyságától függ.
"

Ugyanis en elsosorban a sarkanyra hato csavaroerore es a razkodas miatti deformaciora gondoltam, mikor ezt irtam...
...eshat csak jozan paraszti esszel is ha ket 2000 loeros motor, maxon dongetve, ellenkezo iranyban akarja "kicsavarni" azt a szerencsetleny sarkanyt...hat kmmm...kell oda nemi "erosites"...
Seaweed
Hat azert van..mutass mar egy 10 centis 2000 loeros motort...
azt nyugodtan leszogezhetjuk haogy 45-ben es meg talan ma is egy olyan eros motor nagy a mereteit tekintve.
Es minnel nagyobb valami annal nagyobb erok keletkeznek azokon belul a mozgo alkatreszeken.
Papirzacsi
"(Mas, vissza: Szerintem igencsak megviseli a sarkanyt ha ket 2000 loero koruli motor ellenkezo erot fejt ki folymatosan a precesszio miatt ra!!)"

Azért annyit meg kell jegyezni, hogy a precesszió nagyságának marhára semmi köze a motor teljesítményéhez.
Az csak a légcsavar geometriájától, tömegétõl, fordulatszámától, és a forgássíkot megváltoztató nyomaték nagyságától függ.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Seaweed
Nah par kep akkor errol az Cessna o-2 Sky Master-rol...(Eglin AFB melleti "muzeum")

es ezt Huey-t csak "ugy" 😉)
Seaweed
Seaweed
Jo igaz tevedtem! Beismerem..lojje le!
De en abbol indultam ki hogy nem volt egy ilyen tipus sem hosszueletu ...akkor lehet en spekuleltam rosszul..es az uzembentartasi koltsegek duplazodasaval magyarazhato a szoban forgott Cessna gepek igen rovid gyari elettartama.
[NST]Cifu
Onnan maradt bennem, hogy a Rare Bear képét raktad be arra, hogy milyen durván átalakítják a képeket, én meg élbõl Lavocskin-nak néztem a gépet. Égés volt alapszinten.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Najó, de te az egész technológiát elvetetted lent, én pedig errõl hablatyolok azóta - hogy talán mégse olyan életképtelen az egy tengelyvonalban elhelyezett toló- és húzólégcsavar elve...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
hehe..tenyleg nem emlekszemm..de sebaj..ha te mondod tuti ugy volt..