Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
ez mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
Most ennyi 😊

Remélem látszanak 😊

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
Másik Best 😊

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
Egyik kedvencem 😊

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
UP 😊

Punkerwork
up

Seaweed
A hoskorbol megmaradt versenyeknek csak ez az egy aga mardt meg (ugyebar euopa volt a "vilag kozepe" ilye nszempontbol..), de ezt is az otvenes evekben elesztettek ujra..
http://www.airrace.org

DAGGO RED puver 😉
http://www.dagored-airracing.com/
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Tök zsír volt mert láttam közvetlen közelrõl, olyan autót, amivel a gépet vontatják. Nagyon durva erejük van 😊 Semmi erõlködés, simán elhúzta. Az egész kocsi egy motor.
I.C.ram
Gondoltam valamit meg kell mutatni, ha az 50kg tnt mutatóm meg az már provokáció lett volna 😊
Kata
Vagy azt kell mondani neki, kvarcjáték, játsszon vele kicsit...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Minek mutattad meg neki a detonátort? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Hüyle biztonsági õr nem akart beenegendi, merthogy terrorista vagyok 😊
I.C.ram
Ja votlam MALÉV hangárban, mikor ragasztották fel az olimpiai gépre az olimpiai matricát 😊 Király volt nagyon 😊
Kata
A dobott orsóra gondolsz, vagy mire?

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Én olyat láttam TV-ben, hogy ugyanilyen akadályverseny, csak régi 2. VH-s gépekkel. Nagyon király volt, mert tök más géepek volt.

Én annak örültem volna, ha megint bemutatják a MALÉVos trükköt 😊
[Walaki]D`Lair
basszus azt hogy csinálják, hogy elõre mozgás közben forognak a géppel? de nem orsóznak, hanem a tengelye körül pörög...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Az amcsik már csak ilyenek.
Egyébként én sem vagyok megbabonázva ettõl az ügyességi versenytõl. Szerintem a 3. versenyzõnél már monotonná válik, hogy ua. a pálya. Tavaly is sokan ezt panaszolták Tökölön az elsõ ilyen akadályrepülésnél (én is). Szvsz a sima mûrepülés sokkal jobb, látványosabb és változatosabb. Mert ugye ott azért a szabad program az szabad program, megy ezerrel az ereszdelahajam. 😊
Ja, ma a tévében nyilatkozott egy fickó még reggeltájt, mikor gyakorolni mentek az "errészesek", hogy a mûrepülést nem élvezik annyira a laikusok, mint ezt, mert ott csak csapkodást látnak, itt meg átlátják az egész versenyt. És a bácsi pilóta volt. Hát vitatnám a dolgot, mert az ismerõseim - akiknek lövésük nincs a repülésrõl - is állították, hogy a mûrepülés jobb volt (láttuk együtt élõben az EB-t).

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Értem 😊 és tetszett?? Én csak a döntõre mentem ki, és nem voltam nagyon elszállva a trükköktõl. Ennél jóva többre is képesek lettek volna szerintem. Az tetszett, hogy a német mgey Bessenyei a végén trükköztek egy sort a népnek, míg a majom amcsi le se szarta a közönséget.
Kata
Dehonnem. Én ne lettem volna? 😊 Kata mint pelyva a gabonában: mindenhol megtalálható! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
De tényleg lol, hogy Palik mindent tud kommentálni, olyan könnyedséggel, mintha 30 éve a szakmában lenne. 😊

Te nem voltál kint?
Kata
Azt hitte, mert már eltévedt a Dakaron, az azt jelenti, hogy profi a repülésbõl. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Na kint voltam az Air Race-n. Szegény Bessenyei csak 3. lett, de nagyon erõs voltak az elötte lévõk. Az amcsi valami hihetetlen gyorsan megcisnálta a pályát.

Faszfej Palik meg hozta a formáját. Mondta az ökörségeket 😄
Seaweed
Tavaly lottem oket Zeltweg-ben.
Glpetyus
OFF
Ja,és a maszek helyek??
Amúgy itt PL. a CBA is nyitva volt 😊
(vettem is egy doboz jégkrémet 😛)

Glpetyus
Ezt megmutattam a kollégámnak,és illedelmesen elnézést kért 😛
Meg fizetett egy KV-t 😄

Glpetyus
Recepciós(portás 😄) vagyok egy szállodában a 13.ker-ben

Seaweed

Kata
Orvos vagy?
Mert ha nem, akkor megbüntethetnek érte. Ma minden melóhelynek kötelezõen csukva kell lennie.

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
á=é

Glpetyus
Mit-mit....hát melózom 😊

Glpetyus
Akkor jól láttam,de nem akartam(mertem)leírni 😊
A kollágám is hülyének nézet---Mit keresne itt egy 60 éves repülQ??---mondja :/

Kata
Meg volt egy csini B-25-ös is. 😊
Mit keresel te ilyenkor melóhelyen?!

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
Ráadásúl van néhány különleges gép is...PL. volt egy régi Saab gép...,hogy ez hogy került ide azt nem tom 😊
Meg volt egy olyan,ami feltünQen hasonlított egy F6-HELLCAT-re...sajnos azt nem bírtam beazonosítani,pontosan hogy mi lehetett 😞

Glpetyus

Egy csomó repülõ repked a fejem felett már vagy 2 órája....
...az ünnepségre gyakorolnak,vagy ez már az ünnepség része azt nem tom 😊
Az elöbb olyan mélyen repült az egyik ,hogy azt hittem a Dunában köt ki 😛
Most az 1x örülök,hogy a melóhelyen vok 😛

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork
régi gépek

Seaweed
Kezdjuk egy hatterkeppel:

majd meg mindig kavetdaralunk...:

azutan kis Tornadot keverunk 😉):