Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De minden repülés iránt érdeklõdõ idetalált, és mindenkinek teljesen mindegy hogy mely fõtémába tartozik.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha a "glass-cockpit" nem jön be, akkor meg gyakorlatilag egyetlen mai gép sem tetszhet neked, hiszen már regionális kisgépektõl (ATR, Bombardier, Fokker, stb.) a 777-es óriásgépekig mindenhol LCD vagy TFT kijelzõk vannak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
látta a másik gépüket is lezuhanni
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem csak az "Airbusnál elõfordul" szöveg szúrt szemet. Ezzel az erõvel lehetne sorolni, hogy hány más tipusnál is fordult még elõ hasonló...
Egyébként nekem küllemre jobban bejön, mint a 747-es széria...
Lehet fogadni. Lezuhan e vagy nem zuhan le a bemutato repen? 😊
Airbusnal elofordul.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
(szarny rongalodott, egyik hajtomu leszakadt..torzson vannak csunya deformaciok..stb...)
(Iletve meg nem erositett (hivatalos forrasbol) informacioim szerint: utoljara vagy 10 eve repult a gep, akkor is egy filmforgatas kedveert, ami tulkepp biztositotta a felujitashoz a penzt..azota az USA-ban volt foldhoz ragadva...de tavaly osszetortek...)
Fw-190 is van..csak nem repulnek vele..egy van usaban(nem reg lett kesz!(2004 ben, Arizonaban-Mesa air base)), egy nagyon ritka Dora D-13!
...es egyet epitenek nemetorszagban, ha jol tudom tellejesen ujbol, a regi tervrajzok alapjan, de nem BMW motorral (mert az nincs), hanem az os konkurens a Lavocskinok motorjaval az Ash-82FN-el!!! (mar elso repuleset a gep meg is tette!!(2002))

A német repülõgépek szinte már egyáltalán nem tudtak 1945-ben felszálni az üzemanyaghiány miatt, többet közülük a visszavonuló németek robbantottak fel, hogy ne kerüljenek az ellenség kezére...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mivel az egész világon van kb. fél tucat repképes Bf-109, és ezzel ki is fújt, se FW-190, se Bf-110/210/410, se He-111, se egyéb.
A Bf-109-esekrõl azonban itt van két kép:

Ez az égõs nem rossz
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bocs a képméret miatt...
Nincs vmi ötletetek?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
http://GOro.hu

rakd be újból a képet, nem sikerült

legalább jólbeazonosítottam a gépt😊
LHBP pontosan mit jelent??
Na de válaszolsz a másik kérdéseimre?
MVA-s vagyok. Malev Virtual Airlines. Vagyis a Malevnak megfeleo virtualis cegenel vagyok pilota. Online (vatsimen) repulok utakat 737-l. Eleg komoly dolog, mert real ATC van, angol fonia, kemeny es komoly szabalyok. Probaljuk ugy csinalni, mint az eletben 😊
Te Malébos vagy?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.