Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Video-t egyébként Fraps proggival lehet csinálni, ezzel lehet avi-t mpg-t, bármi ilyet is csinálni.
[/cserf][/fülünyúl]
Szóval nem rádió
Neten élõben fogják közvetíteni a repülõnapot itten.
A kérdésem az lenne, hogy nem tudtok-e egy jó progit, amivel fel tudnám venni az adást, és direkt menteni avi-ba vagy mpeg-be vgy wmv-be. Tehát nem konvertálná át. Habár nem megyek ki a repnapra, de azért egy-két érdekes részt fel kellene venni.
Üdv:
DJviolin
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most olvasom Bács-Kiskun megye napilapjának, a Petõfi népé-nek különszámában, amely a repnapról szól, hogy ez lesz Topi utolsó bemutatója, és utána nyugdíjba vonul, és a helyét Bagira veszi át. De kár:-(
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nézõpont kérdése és fõleg hogy miben. De hogy melyik a jobb abban nem nyilatkoznék, mert elfogúlt lennék....
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Palik Lacának tényleg megadatott, hogy újra átélje a gyerekkorát. Én a fél kezemet odaadnám, ha beleülhetnék pl. egy McLarenbe pár kör erejéig.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Asszem egy hete kezték el vetíteni a tévében, a kecskeméti repülõnap reklámját, és szomorúan konstatáltam, HOGY EGYÁLTALÁN NEM VETTÉK A FÁRADTSÁGOT, HOGY SAJÁT REKLÁMOT KÉSZÍTSENEK. példának okáért ugye mindenki emlékszik a 2003-ra. Család tart Kecskemét felé, valami statikus zaj a rádióban, Topimond valamit (olvastam a Jetfly-on), apuka belenéz a visszapillantóba, és feltünik a mig, és elhúz a fejük felett. Szerintem nagyon klafa (apropó, nincs meg valakinek?). De az ezévi repnapra nem vették a fáradtságot, hogy saját filmet készítsenek. inkább megvették ezt
A gripen hivatalos reklámfiljét. Bravó hm. Nem elég hogy forma1 versenypályává változtassák a repteret, csakhogy odacsábítsanak egy-két drukkert a mogyoródi futamról, de ráadásul még külön reklámra sem pazarolják az idejüket. Ellenben le kell perkálni 4000 forintot. Engem nem izgat ugyanis nem megyek el. de asszem nem maradok le semmi újról.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez már ezer éve megoldott dolog. Kivéve persze azt az irányítójeles számítógépes izémizét. <#bee1>#bee1> Ha körbenézel az rcmodell.hu fórumán, talán még pár múvit is találsz róla, amit természetesen itthon, Magyarországon készítettek.
Magyarul: elötted a monitoron ott a gép orrára szerelt kamera képe, és a gépet úgy irányítod, mintha egy szimulátorral játszanál. Csak persze kicsivel kellemetlenebb, ha véletlenül földhöz vered a gépet. 😊))
A gép rotorját átvizsgálták,és 3 napja egyik alkatrészét fel is küldték Pestre,ahonnan azt visszaküldték,mhogy tökéletes<#szomoru1>#szomoru1>
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
az oylan lekicsinylõ,v nemtom
😊
Persze csakha Kata is beleegyezik :-))
Az tényleg nem amcsi f15-ös.
Egyébként az sg-n egytelenegy rc-s topik van, az enyém, amely egy szimulátorról szól: Aerofly pro DELUXE topik.
Lehet hogy csinálok egy rc-s topikot, mert az forum.rcmodell.hu fórum szerint igenis van létjogosultság. mindjá megcsinálom.
- Az biztos,hogy amcsi F-15-ös? (zászló..)
- Az árakon nem kell csodálkozni,nem kell érteni a modellezéshez,hogy tudjuk miylen drága sport.
- Nem tudom lenne-e értelme külön topicot nyitni a modellrepülõknek,volt már pár modelltopicos kisérlet,de nem sok sikerrel.Én benne lennék,ha lenne pár aktiv tag is!
üdv: Lt.Balu (HA-FUN)
Köszönjük a képeket és az infókat, de nyomatékosan megkérnélek, hogy a jövõben csak a repüléssel kapcsolatos fotókat linkeld, a bazári árak, és modellalkatrészek nem érdekelnek itt senkit. Biztosan van itt az sg-n megfelelõ topik, ahova azok is beférnek és kellõ érdeklõdésre tartanak számot. Csak azért nem törlöm a linkjeid, mert vannak beledugva repülõk, még ha modell repülõk is. Köszi. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
A legdurvább turbina, a Simjet Nexus AES GE. Adatok: Max RPM: 122.000, Max. Thrust: 16.3 Kg, Idle RPM: 30.000, Exhaust Gas Temp: 680C!!!!!!
Csak itt, csak most, csak neked, DE ENNYIÉRT???

Veres Zoli:
Mûsor után:
Egészen idáig élt bennem a vágy, hogy egyszer szeretnék modellezni. A fenti ár csak a vázra értendõ:
Hajtómûárak. No comment:-(

Kata nézd, egy Szuhoj:-))
Amerikai f15-ös:

A kóreaiak f100-asa, amelynek volt egy (vagy több?) necces leszállása, de szerencsére egyben maradt:
Veres Zoli megérkezett:
Az extra cockpitja:
Szintén:
Veres Zoli ablakot pucol:-))
Az új sportcenter és hangár egyben, ahol a csapatok gépei várakoztak, plusz festették meg javították õket, báramelyiket kellett. Érdekesség a falon. A piros extra a Veres, az egyik zlinben pedig a jakabszállási repülõtér megalkotója, Csík imre: