14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Punker
    tényleg egy kérdés? voltak már Grippenek valahol éles helyzetben? balkánon vagy valami hasonló békés környéken?
  • Seaweed
    link
  • Seaweed
    Keny a svancon! LÁL
  • Lockheed
  • sure
    Még be se vettétek...;)
  • Seaweed
    Flaaaakoooooooooon
  • Lockheed
    Első és az utolsó nekem is volt már!
  • MikX
    Te most nem anagyon könnyíted meg a dolgom háttérkép ügyben :D
  • Lockheed

Ezeket meg Bélának! Nem vagyok benne biztos, hogy nem -e innen vannak a fotók! Ha igen akkor Delete pls...

• Lockheed
  • MikX
    Szép képek!

[Már rakja is háttérnek az egyiket]
  • Lockheed
    Ehhehhh! Nemúgy értettem...
  • Siluro
    The? Lockeed, ki vagy rúgva! :DDD
  • Lockheed
    The Eagle...

• Bucser
    Biztos tömörítési hiba:D Eredetileg az F/A 18 E/F változatra tervezték és az nagyobb:D éS béna lett a resample:D
  • ChevyG work
    kicsit pixeles:)
  • Lockheed
    Ahogy az lenni szokott... Nekem maga a törzs alakja, és a kifelő dőlő függőleges vezérsíkok, aztán a szárnyak alakja...szóval imádooom... :) Dee ahogy Béla (Kata, naggyonkemény ez a logo... ) is mondja a jelenlegi Szuhojok, azért nagyon ottvannak nálam is...
  • [NST]Cifu
    Hát nem tudom, én még mindig azt mondom, hogy az YF-23-nak volt egyénisége, az F-22A kinézetre nem egy nagy wasistdas. Nagyon kiváncsi leszek mit hoznak ki a Szuhojnál a T-50-re (PAK-FA, a következő generácios orosz vadászgép, az F-35 "ellenpárja"). Az eddig kikerült fantáziarajzok erősen emlékeztetnek az F-22A-ra...
  • Kata
    Nem rossz. Nekem is tetszik a maga modern egyediségével. De azért a SU-27 és a többi ugyanezen kasztnijú Szuhojok még mindig a favoritok nálam a modern harci repülők között.
  • Lockheed
    Én személy szerint egyébként szerelmes vagyok a Raptorba... Gyönyörű gép!
  • Lockheed
    Pár szép fotó...

• Lockheed
    Áááá! Ez naggyon jóó! De a vége milyen kemééény! Olyan, mint az Admiral Kuznyecov anyahajón a sánc, csak itt lefelé... :)
  • Seaweed
    Ez mi allat repter!
  • Lockheed
    Ehhh... Hát semmiképpen nem szép, de biztosan van valami gyakorlati haszna...
  • Seaweed
    Uristen...neeee...áááááááááááááááááá

elhiszem hogy jol rejt a digitalis alca..de ez mar tulzas!....
  • I.C.ram
    Leírtam, hogy eleve nem lehet mert ott vana gomba alatt Phongyang, ami azért igencsak megérezte volna a dolog, ha ekkora robbanás lett volna. Ennyit írtam. Másodszorra volt egy olyan, hogy "józan paraszti ész"... ha ez neked bunkó... flémnek meg nyomát sem láttam...

áh mindegy...

Csak ennyit akartam írni. Ebben nem tudom mi a bunkó.

Ha valakinek problémája van azt legyszíves privátban, szívesen válaszolok, de nem akarom, hogy megint én legyen a bűnbak.
  • Kata
    LoL. Egy kissé bunkón. Mintegy mellékesen: mindenki számára nyilvánvaló, hogy az egy fake kép, úgyhogy felesleges minden törlés után újra beírnod egyre agresszívebb stílusban. Ha nem csal emlékezetem első nekifutásra már valami kis flém is kezdett kibontakozni a hozzászólásod miatt. Tudom, hogy imádsz kötekedni, de ebben a topikban sajnálatos módon nem fogok erre neked színteret adni. Vagy normálisan írsz, reagálsz, vagy látogass más topikokat, ennyit tudok mondani.
  • I.C.ram
    Kata légyszíves állj le a moderálással, vagy legalább írd le, hogy mi a baj vele. Bent van egy kép, amire reagáltam, leírtam a véleményem.
  • Seaweed
    Azert nem semmi ez am..ilyen szintu fegyverterhelesre csak az F-15E/K es leszarmazottjai kepesek csak! Eleg impozans!
  • Seaweed

• Seaweed
    Hat jah..de lassan mar mind1 lesz...olyan hirekszalingoznak hogy a mostani "pakolgatas" utan mar alig marad par csapatszolgalatban..
  • Lockheed
    Schipol azthiszem? Jól néz ki! Azért ez sem kicsi...
    KJFK. (John F. Kennedy)

• Lockheed
    Ideális lakhely hasonlóan fanatikus beálítottságú emberek számára... :)
  • [NST]Cifu
    Voltak rá tervek (bár P&W és nem RR hajtóművekben gondolkodtak), ám valahogy mindig háttérbe szorult a TF-33-asok lecserélse. Pedig gondolj bele, micsoda hatótávolsága lehet négy takarékos turbofan hajtóművel... :)
  • Kata
    királyságos hely! Már látom is a luxusvillám, meg jó a reptér, házhoz megy a magángépem, garázsban egy műrepülő... :)
  • sure
    1024x695...kicsit méreten aluli.
  • Nyiri
    Azert ez se kicsi :)

EHAM
  • Seaweed
    Ez am a legikikoto!! San Francisco - International

• Lockheed
    Aaaztaaaaa! Ez nemsemmi! Melyiken van a micuccunk?

#6583: Szzééépp a Tupoljev. :D
  • Seaweed
    De azert a Fedex szallitson oda!...meg ha nem is ilyen intenzitassal mint ezen a Mephis-i repteren

[Nem veletlen...a Fedex Memphis-i ceg :P]