Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy ilyet inkább nem illik...?

Sziasztok!

A 2003-as kecskeméti repnap mig-29-es szólója. Ne kérdezzétek ki a pilóta.
Jetfly mig-29 Szóló 2003 Kecskemét

Inrtuder nemsoká feltöltöm az ideit is, csak ma is felveszem újra õket, mert tegnap béna volt a kameraman. Addig is ittvan az elõzõ repnapi.

Kata!
Intrudernek majd ide belinkelnék a repnapról felvett videókat, amelyek nem mindig fognak passzolni az adott géptipussal. Szólj hogy lehet-e, mert ha nem, akkor no problem, akkor majd a haditechnika topikba rakom õket.

Üdv:
DJviolin

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
büszkeségeink:

2003ban, az új festéssel

Kukucs 😊

Tihany biztonságban 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kata
gondolom zsákmányolt német gépekrõl csinálta a makettet az illetõ

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Akkor éjféltõl hogy aktuálisak és hazaival kezdjük a témát, sokak kedvence a MIG-29 -es legyen a fókuszban. 😊 00:00-tól egész nap jöhetnek a típussal kapcsolatos dolgok.

[/cserf][/fülünyúl]

joebacsi
willy jeep mit keres a messer mellett? 😊

Kata
Okés. Akkor ma 00:00-tól kezdjük. Minden a játék közben beszúrt egyéb dolgot ki fogok törölni, hacsak nem valami új, repüléssel kapcsolatos esemény, hír, rendezvény vagy hasonló fontos és új információt tartalmaz. Természetesen az adott típussal kapcsolatosan lehet bárminemû csevegést is folytatni, nem vagyok ávó... 😊

Ájfélig be fogom írni az elsõ géptípust, és holnap éjfélig lehet róla és minden altípusáról berakni képet, adatokat, történelmet, egyéb sztorikat.

Egy idõ után szép kis gyûjteményünk lehet, és a fórumkeresõvel bárki rákereshet majd dolgokra. Na meg addig is legalább remélhetõleg élni fog a topik, vagy legalább úgy csinál. 😛

A játék során a linkelt képekkel kapcsolatosan kérek mindenkit, hogy továbbra is tartsa magát a topik fejlécében leírtakhoz! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Részemrõl okés, bár nem tudom garantálni a folyamatos jelentétet. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
Kitaláltam egy höjeséget. Mi lenne, ha minden nap tartanánk repülõnapot, és egész nap egy bizonyos típusról rakna be mindenki képet, adatokat, történeteket, írásokat, stb.? Lehetne bármilyen eszköz, ami valaha repült vagy repül, illetve repülni fog a jövõben. Mit szóltok hozzá topiklakók?

[/cserf][/fülünyúl]

42nd Intruder
Isten vagy! 😄DD
Ha feltöltöd szólj 😉

Ja, és a jetfly dvd elõrendelve .-))

felvéve, részenként felvágva.

42nd Intruder
Hogy sikerült a mai felvételek? Remélem jól, mert én attól kezdve, hogy a DC-6 beállt a kamera elé nem tudtam nyomonkövetni aza eseményeket.... Bizok benned! 😊

42nd Intruder
Máj brádör in piktcsörsz....
😄DDD

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Sajna csak a topi meg a petõ interjú van meg. A gruppenes meg véletlenül letörlõdött :-( A sok videót ma akarom felvenni.

Papirzacsi
A Gruppenes asszem megvan. Majd megnézem mit vettem fel, de asszem ez közte van.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Hát ha jól rémlik a sumi csak földrõl induláskor nyomta le. De ennek az egésznek abszolút semmi értelme, szal kár vele foglalkozni. Ha meg a Palik csak most égett le nálad, akkor vmi baj van, mert a Palik már az el nem mondott gondolataival is lángol. Nem hogy azzal amit kimond. Elég csak az F1 közvetítésekre gondolni. :-)

42nd Intruder
ööööö Mirage megvan neked?

Most volt a TVben Palik vs Bocsi. Lol... Palik mekkorat egett. Legalabbis a szememben. Tavaly Sumi legalabb az elejen lenyomta a gepet, persze egy bizonyos tavolsag utan mar eselye sem volt, de Palik mar a startnal befekudt.

Jopar ember kepes volt ezert a hidegben es zuhogo esoben varni. Mindenkinek gratulalok es keressenek egy jo elmeorvost 😛

Szeva all!
Szia intruder!
Szia Seaweed!

Itt a chaten igért videó. Ez az a rész az adásból, amikor a topi videót ad a galeb repülése közben. Azért adtam a film címének topiszaki nevet, mert amikor szállt le a po-2-es, Topi azt mondta a riporternek, hogy egy an-2-es. :-)) Ezt a rádiós még tetézte azzal, hogy biztos szúnyogot írtani volt. :-)) A Gruppen -eset azért nem tudom felrakni, mert sajna letöröltem.

http://jakabszallas.atw.hu/repnap/topiszaki.nsv

http://users.atw.hu/jakabszallas/repnap/topiszaki.nsv

Üdv:
DJviolin

Szeva all!

Jön fel a délelötti gong rádió topi interjú. Nemsoká fent lesz. Igaz, az elsõ fele, amikor még a kis oktató gép repült.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szeva Intruder!

Itt van a streamripper
vagy itt.

Lehet hogy felnyomom a gripen délelõtti repülését is.

Üdv:

DJviolin

Bucser
hát ha mindezen eszmefuttatsát pl 1 hozzászólásba beszorítottad volna egy kis gondolkozás után😊 akkor kapnál köszönömöt😊 De ez így sántít😊)

btw kössz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az F1 buli csak szombaton lesz ? ezek szerint ha Vasárnap megyek azt besz*ptam ?

PS4 PSN: angyisz

42nd Intruder
Ja

Szóval:

Winampban "play url..." fül, majd írjátok be ezt:

http://radio.tmp.hu:8000/;stream.nsv

Vagy ha ikonról akarjátok futtatni az adást, akkor töltsétek le ezt:

http://radio.tmp.hu:8000/listen.pls

A felvételhez kell egy bizonyos streamripper progi, amivel lehet a winamp zenéket meg filmeket felvenni.

http://streamripper.sourceforge.net/

Ennyi. és lehet is felvenni, meg nézni winamp-ban. egy köszönömöt azért elfogadnék :-))

Üdv:
DJviolin

42nd Intruder
Ja Slágeren mondták, hogy idõelõtt elszállt.... Le is szálltak hamar.

Hehe. rájöttem hogyan lehet felvenni az adást, és arra is rájöttem, hogy hogyan lehet lejátszani winamp-ban. Elmondjam?

Papirzacsi
Szépen kiszakadt a fékernyõje a levegõben a 29esnek. :-)

Ja, megy az adás, csak a firefox nem tudja lejátszani. Senki nem tudja azt az url címet, ahonnan nyomassák az adást, mert akkor fel tudnám venni valamilyen progival

Papirzacsi
"Sziasztok!

Neten élõben fogják közvetíteni a repülõnapot itten." <#idiota>

Nem értem. hol megy az adás? A honlapon még nem.

42nd Intruder
JAJA gyertek nézni és gyertek Chat-re! www.lapi.hu és ott a chat!

Papirzacsi
Nos nekem úgy tûnik a stream down nem fog menni.És nem is vindóz médijapléjerben játszák le. Amúgy már megy az adás kisebb szünetekkel.
Lehet sasolni a katonákat, meg az éppen felszállni készülõ mig-29-est, már ha éppen hajlandók megmutatni.

Találtam én is egy direkt stream rippert, wm recorder a neve. Hátránya az, hogy csak windows média állományokat képes lehúzni. Reméljük a repnaposok windows media player-ben nyomassák majd az adást :-)) Le tudjátok szedni Piratbay-rõl.

Köszííííííííííííííííííííííííí!

Isten vagy!

Clidey
Pupákok, az onlány sztrímeket (pl) ezzel szokás leszedegetni... <#ravasz1><#integet2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kata
tudtommalé minden felvevõ ilyen, elõször több giga helyet foglal a film, azután lehet tömöríttetni kívánt méretre és formátumra, ami természetesen a minõség rovására fog menni. Nem kell ez a VirtualDub sem, mert a Fraps-szel utána asszem meg lehet csináltatni ezt a tömörítés dolgot is. De sajnos több gigát kell feláldozni ilyen célra, ami utána természetesen felszabadul.

[/cserf][/fülünyúl]