14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#6663 vagy ha mégsem akkor azt kérdeztem hogy tudsz svédül? -
#6662 kan du svenska? -
#6661 Építsünk Airbust 7 perc alatt -
#6660 Un. low visibility (alacsony láthatóságú) festésűek a gépek. A legtöbb amerikai gépen már jóideje csak ilyet használnak. -
#6659 amiért a puma is :) -
Nyiri #6658 A felsegjelzes miert fekete feher? :) -
#6657 hehe -
Gondolom, a kétüléses gépekre is azt szokás mondani, mint a "bányarémekre" politikailag korrektül: "Érdekes arca van..."
A sima Gripen meg, ahogy a svédnorvégdán mondaná:
Jag tycker att den nye Gripen ser mycke bra ut;) -
#6655 Nos akkor kepek arrol ahogy elindultak "haza" a gepek....(+ par kep meg)
-
#6654 Mire hadrevdbeall. -
#6653 Mindegy, ne sikkadjunk el a lényeg felett, meglátjuk, hogy ez a változat mit tud, és hogyan bizonyít. Remélem csalódni fogok, természetesen pozitív irányba, tehát alábecsültem a gépet. Körülbelül mikorra várható a fegyverzet? -
#6652 Hát bazz ez a Flight Controls baxott nehéz téma a tanfolyamon :(
Navigation sem jobb szvsz, marker, ils, ra, rmi, gps stb. loál... -
#6651 -
#6650 Lehet valaki politizálni akarrt csak nem jött össze neki:D -
#6649 Hmmm... tényleg érdekes. -
#6648 2001-ben mi köze volt Juhásznak a vadászgéptenderhez? -
#6647 patricaviation-on is van jopar video.
es ugyvan ahogy narazzino is irta nem egy media vodor szarbol kell kiindulni... -
#6646 Attól, hogy nem nyertek a RIAT-on még nem biztos hogy nem repülnek olyan jól ,mint a magyarok. A RIAT nem világbajnokság, mint ahogy azt a média hangoztatni szokta egy-egy jó magyar szereplés után, hanem egy airshow, mint akár a kecskeméti, csak annál azért jóval színvonalasabb. és rangosabb. Egyébként a "legjobbaknak" itthon is osztanak díjat. -
#6645 Meglátjuk mitmutat fel a Gripen! Én azért bízom benne, hogy jól teljesít majd a hadgyakorlatokon... :D Bár a Mig-29 nekem sokkal jobban tetszik... :) -
#6644 Bevallom őszintén még csak "K" val láttam. De híre annak még nem jutott el hozzám, hogy orosz pilóta nyert volna egy RIAT ot példának okáért. Mentségemre legyen mondva, hogy nem is régóta figyelem aktívabban a vadászrepüléssel kapcsolatos híreket. Esetleg ha adnál egy yoo linket egy videóról azt nagyon megköszönném :) -
#6643 Ez amit allitasz hulyeseg...de leginkabb valotalansag!
Nem lattal ezek szerint te meg egy orosz murepulest se Mig-29-el...
-
#6642 Nem is vitatom ezt a tényt, de a magyar pilcsiket az orosz teknikából is töbet hoztak ki mint ők a saját gépükből (lásd: műrepülés 1 példának). Mindenesetre nagyon kivánxai vagyok, hogy mit fognak mutatni egy hadgyakorlat alkalmával. -
#6641 Hat van(lesz) AMRAAM..szal latatlanul is BVR modban hatekonyabb.... -
#6640 Nem vagy ezzel egyedül :) de azért majd meglátjuk, hogy mit villant a gép a magyar pilóták keze alatt ;) -
jefferson83 #6639 Az én szívem még mindig az orosz gépek felé húz :) -
#6638 Erdekes dolgora figyeltem fel! A 31-es oldalszamu JAS-39EBS-HU szemmel lathatoan nem a delafrikai gyartasu NATO kompatibilis fegyverfuggesztokkel erkezett!! A tobbi gep viszont igen!
-
jefferson83 #6637 Az emlegetett Juhász: Legkorszerűbb légierő? -
#6636 Hangja alapjan ez csolegcsavaros ha jol sejtem -
#6635 kérdezd meg a juhászt -
jefferson83 #6634 Fogalmam sincs :) De én is jobban örülök neki mint az amcsi gépnek. -
#6633 zsír :) -
Nyiri #6632 380 -
#6631 de legalább szebb mint a 16-os :) -
#6630 amúgy mit? :) -
#6629 Magyar Gripenek... (kaptam a kepeket, szal ha valaki a sajatjara ismer bocs)
-
#6628 gazdasagilag...deez anyir le lett irva...hagyjkuk mar ezt a temat...en mar nem vagyk hajlando ezen ragodni. -
jefferson83 #6627 Kaptunk jó kis svéd beruházásokat mellé :) -
Nyiri #6626 Akkor mi alapjan dontottek el hogy ez a legjobb nekunk? -
#6625 valahogy sejtettem. -
#6624 nem