Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Fenrir
Nem, de egy gyenge pillanatomban megnéztem õket 😊

A halál csupán a kezdet...

Kata
Miért, megvan neked az összes ilyen képem? O.o

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Ezt nem mertem belinkelni 😄

Clidey
Fergetegeset! Mondjuk 4000 méterre karcolt Malév meg LRI embléma se volt kispályás...! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kata
😛

😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<#vigyor3><#eljen> imádom ezt a képet!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Aerotriga rulez! Miket nyomtak a srácok a budaörsi repnapon!

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Az üvegorrú 34-es 😊

Az orra belülrõl:

Clidey
Ez egy de jó kép!! A címe az lehetne, hogy "A nyers brutál erõ" 😄

Clidey
Sajnos már évek óta nincs. 😞 Bár tavaly még volt róla szó, hogy a Tóth Ferikéék (vihornya-világbajnokunk) újraéleszik a dolgot, de nem tudom lesz-e belõle valami, hisz az tengernyi lóvé... Mindenesetre a Red Bull napon nagyon szépet henderbuckázott az ex-Trigás 50-essel, szóval a tehetség az vitathatatlan... 😊

Fenrir
Kérdeztem régebben a kollegáktól hogy mennyire tudna tolatni sugárfékkel a gép, azt mondták hogy tudna de nem használják mert minden xart összeszedne a hajtómû.

Ennek a gépnek a hajtómûszívótorka elég alacsonyan van, a képen látszik hogy most még alacsonyabban mint normális esetben, ezért is emelték azzal a felfújható párnával.

54-essel nem lenne gond, ott a farokban van mind3 😊

Kit--Kat
VAn még a Malévnak ilyen mûrepülõs csapata???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Srac meselte, hogy az apja 154 pilcsi volt es annakidejen ugyanugy lecsuszott a palyarol a Tusko. Egy hazfroccs es ki is jott 😊 Nem volt palyazaras meg tuzolto 😄 AZ A GEP 😄

Clidey
Jelentem, ezt is tudom! 😄 Nekem is a szivem csücskei! Csak nálam még benne van a Z-50 is... 😄 Úgyhogy megint ideerõszakolok pár gyönyörûséget:

Õket nem kell remélem senkinek se bemutatni:

(Na jó, Cifunak: Õk voltak az Aerotriga 😄)

Egy érdekes, és szép dizájnolású makett:

(Érdekes, ennek a gépnek minden festés jól áll, észrevettétek? 😄)

És a végére egy kis érdekesség:

Dél-Afrikai Z-50-es kötelék. S hogy miért érdekes? Mert jósok évvel ezelõtt még úgy hívták ezt a két gépet hogy HA-SID és HA-SIE 😊

Fenrir

Megsüllyedt a Lónadrág jobb lába, majdnem a rugóstagig. Az én mûszakomból a kollega kapta a megtisztelõ feladatot hogy levakarja róla 😄

Mondjuk nem lett semmi baja, mokány kis gép ez a 737-es.

Kata
Na, az már diktatúra lenne. 😊 És különben is, mi mindent szeretünk amibe bele lehet ülni és repül. (A lapáttal kerítésen átdobott salakanyag nem ér.) 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Semmi probléma, csak humorizálok. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nálam a su-31-es a favorit. De az extra 330-as ss-ek se rosszak. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Azzal teljes mértékben tisztában vagyok! 😊 Tehát legyél szíves jó háziasszony módjára nyomást gyakorolni a kommentelõkre, ha eltérnének a tárgytól (értsd: mûrepülés :-P )

Fenrir
Nah ez fájt, nem volt szép 😊

Általában nem szoktam végigolvasni a topik utolsó 2 oldalát hanem max. az utolsó 10 hozzászólást, lehet hogy ezért maradtam le.

Kata
Writeonly user-e vagy? <#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Na, végre! Bár egy képpel még nem veszünk vissza a brancsba, ahhoz jobban meg kell magad erõltetni! <#vigyor>
Ez a Vári Zoltános beszólás viszont ütött!! Majleestem a székrõl! <#vigyor><#vigyor>

Ígérem ezentúl nem fogalmazok 2értelmûen! <#vigyor>

S most néhány kép a második legszebb formájú géprõl:

A legszebb gép ugyanis ez:

Fenrir
Amúgy milyen vagdalkozás? Szerintem lemaradtam róla.

Kata
Egyáltalán nem idegeskedem, csak már unalmas ez a vagdalkozás.

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Ne idegeskedj, árt a szépségednek 😊

Kit--Kat
Azokra nem már amiket láttam az airlinersen, de a harciakra igen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fenrir
Értem 😊

Nem nagyon szoktam nézni az orosz gépeket, én csak amerikai gépek körében mozgok 😊

btw pl az Aeroflot gépen nincs ilyen jel, ezek szerint a polgári gépekre ezeket nem pingálják?

Kata
Ebben semmi kommunista diktatúra nincs, inkább tanulj meg viselkedni. Tudom, az nehezebb, de egy kissé lejáratod magad azzal, hogy mindenki mást okolsz a saját hülyeséged miatt, és mindezt még észre sem veszed. A veszekedések törlése nem az én bizonyítványom és nem diktatúra jele. Ha élõben zajlana a beszélgetés, szájon tudnám vágni a delikvenseket, de itt csak a szolid törölgetés marad. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem off, én speciel nagy mûrepülõ-fan vagyok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
Átvette Oroszország, ha megnézed az összes légierõs gépeiken ezek a jelek maradtak.

Fenrir
Ez nem a Szovjetúnió jelképe volt?

Kit--Kat
Õk még ezt hivtalosan használják felségjelzésként.

Nézõpont kérdése. Nekik mást jelentett. Nekünk az elnyomást.

Fenrir
ezek nem önkényuralmi jelek a gép vezérsíkján?

Nem kell a rizsa 😄

[NST]Cifu
Tessék, vezeklés képen, hogy kiengeszteljem a mûrepülõfanokat...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Mint említettem, csak kapkodva beírtam a nevet. Veres Zoltán képe lebegett lelki szemeim elött, de valamiért a rövidítés "V"-jérõl Vári jutott az eszembe. Ha 1x átolvasom azt, amit begépeltem, valószinüleg feltünt volna a hiba, és megkíméletem volna magam a beégéstõl. Így jár aki kapkod. :Ð

Falconer
Az a Vári Gyula nem?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
ez a név nekem is ismerõs😊

[NST]Cifu
Ott a pont, Vári -> Veres. Egyáltalán van olyan, hogy Vári Zoltán? Kellett nekem gyorsan reagálnom. <#idiota>

Bezzeg a helyes választ senki sem írta be elöttem, mindenki arra várt, hogy bakizzon a válaszoló. <#vigyor>

<#idiota> Lehet hogy hülye vagyok, de szerintem inkább Veres Zoltán.<#idiota> Nemtom.

Nem Veres Zoli? 😊

[NST]Cifu
VZ = Vári Zoltán

Kit--Kat
az mi?

Clidey
Sajnos igen. Hülye nagyvasak. <#szomoru1><#zavart2><#rinya>

Ugyan már! Hogyan lenne offtopic. Elvégre repülõs hír.<#ravasz1> Vagy itt csak a vadászgépek, szuhojok, boeingok, airbusok számítanak repülõknak?<#idiota>

narazzino
ááhhhhhhhh, dehogy is 😄

Clidey
Lehetek teljesen offtopik? Hallottátok hogy a VZ harmadik lett az araboknál? Nagy gartula neki!!!! <#eljen><#hawaii><#taps><#taps>

Falconer
Hát hivatalosan nincs az tény. Proletár diktatura akkor, de ott sem egy személy van. Vagy legyen kommunisztikus 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)