Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Aki viszont púpos, az nem fér bele rendesen a pilótaülésbe...<#nyes>#nyes>
Isten nem bottal, hanem VMware.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
a vesszõ lemaradt.. bocsi,
a táborba mondták, mûszaki is innen indulhat
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy tomcat, érdekelne, hogy mi az a mûszaki forgószárnyas? Ilyenrõl még nem hallottunk.<#idiota>#idiota>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
tudom h kizáró tényezõ, de máshova még jó lehetek, müszaki forgószárnyoas, stb ?
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Szerintetek megéri elmenni jelentkezni vadászpilótának! (Most hivtak hogy mennyek má 😊 )-mivel nyáron voltam Szolnokon a légirõnél egy reptábora.
A bib csak az hogy van egy kis gerinferdülésem.<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#wilting>#wilting>
ya meg rókázni sincs kedvem a pörgetés után, persze nem is biztos hogy fujnék.. 😊
Levált a levegõben egy repülõgép egyik felfújható mûanyag vészmentõ csúszdája, feltételezhetõen Budakeszi és Budaörs közötti térségben - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivõje.
Bajkó Erika elmondta: a Boeing 767 típusú repülõgép magyarországi karbantartásról indult utasok nélkül Spanyolországba, amikor a felszállást követõen mintegy 3 ezer méter magasságban eddig ismeretlen okból kinyílt, majd levált az egyik felfújható mûanyag vészmentõ csúszdája, feltételezhetõen Budakeszi és Budaörs közötti térségben. A repülõgép ezt követõen visszafordult és a Ferihegyi repülõtéren rendben leszállt. A repülõesemény kivizsgálását a közlekedésbiztonsági szervezet megkezdte - tette hozzá.
A Magyar Légiforgalmi Szolgálatok Szakszervezetének elnöke szerint a február 17.-i ferihegyi radarmeghibásodás alatt veszélyben voltak a légi utasok, a HungaroControl azonban ezt határozottan cáfolja.
Metes Györgynek, a szakszervezet elnökének szerdai közleménye szerint légi utasok ezrei voltak veszélyben február 17-én, mert hajnali 5 óra után 50 percen keresztül nem mûködött a HungaroControl irányító központjában a radarberendezés. Hozzáteszi, hogy a légtérben tartózkodó 45 repülõgéprõl nem érkezett megfelelõ helyzetinformáció, "így az irányítók nem tudták szavatolni a légi jármûvek biztonságos elkülönítését".
A HungaroControl ezzel szemben még február 17.-én közleményben ismertette, hogy a Matias radarrendszer mûszaki hibája miatt kora reggel a magyarországi légiforgalmat irányítók tartalékrendszerre tértek át a légiforgalom irányításában, de ez nem okozott fennakadást, és nem befolyásolta a repülés biztonságát. A közlemény szerint a légiforgalom-irányítók mintegy fél órán keresztül a szolgáltatásban a fõ rendszerrel egyenértékû tartalék rendszert használták. A HungaroControl reggel 5.50 perctõl ismét a Matias (Magyar Automated and Integrated ATC System) rendszerre tért át.
Bakos József, a HungaroControl légiforgalmi fõosztályvezetõje akkor az MTI kérdésére elmondta: a tartalék rendszer használatának idején mintegy 30 repülõgép tartózkodott a magyar légtérben, de a repülésük biztonságát semmi nem fenyegette. Ezt erõsítette meg újra az MTI kérdésére Hackl Mónika, a HungaroControl szóvivõje szerdán is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vlagyimir Putyin elnök tegnap rendeletet írt alá egy egységes repülõgépgyártó vállalat létrehozásáról, amely legalább 75 százalékban állami ellenõrzés alatt áll. Ennek értelmében egyesítik az összes orosz katonai és polgári repülõgépgyártó céget, kivéve a helikoptergyártókat.
A kezdeményezés a kormánytól származik: Mihail Fradkov miniszterelnök már február 6-án aláírta a vállalat létrehozásáról szóló dokumentumot. A Kreml már régóta kereste a módját annak, hogy felélessze az ágazatot, amely a Szovjetunió 1991-es szétesése után sorvadásnak indult, miután a hadsereg nem vásárolt gépeket. A várhatóan évi 7-8 milliárd dollár forgalmat bonyolító óriásvállalat a kormányzat reményei szerint képes lesz arra, hogy helytálljon a kemény nemzetközi versenyben.
A vállalat létrehozása érdekében egyesítik a MiG repülõgépgyártó vállalatot, a Gorbunov Kazan repülõgépgyártó vállalatot, a Szuhoj repülõgépgyártót, az 51 százalékos állami tulajdonban álló Iljusin repülõgépgyártót, a 25,5 százalékban állami komszomolszki Gagarin repülõgépgyártót, a 38 százalékban állami Nyizsnyij Novgorod-i Szokol repülõgépgyártót, a 25,5 százalékban állami novoszibirszki Cskalov repülõgépgyártót, valamint a 65,8 százalékban állami moszkvai Tupoljevet. A kormány még tavaly szeptemberben úgy nyilatkozott, hogy az ágazatnak 547 milliárd rubel (19,4 milliárd dollár) tõkeinjekcióra van szüksége ahhoz, hogy 5 százalékos részesedést szerezzen a polgári repülõgépek piacán és harci gépeket gyártson a hadsereg számára.
Az Airbus eközben közös vállalkozás létrehozásáról tárgyal az orosz illetékesekkel, amely új típusú, polgári célú repülõgépeket gyártana, az olasz Finmeccanica pedig ugyancsak tegnapi hír szerint megveszi a Szuhoj egyik egységének 25 százalékát és a két cég együtt gyárt polgári repülõgépeket.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én mindíg is azt tartottam a legnagyobb élvezetnek, ha te kezelsz egy szerkezetet, nem pedíg ha visznek.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Jelenleg is az van érvényben, hogyha van tömött fogad, akkor nem szállhatsz vadászgépen?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgy tudom volt róla szó, hogy a Rolls-Roys akar építeni egy hajtómûgyárat Debrecenben.