Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Jah ahha.....Lockheed Martinnal photoshopolnak...ezt ugye te se gondlod komolyan?! Vagjam be az 3000x2417 pixeles kepet hogy elhidd?!

LOLvagy <#wow2>
Kit--Kat
Akkor a Saabbal jobban jártunk?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Seaweed
Hat azert nem is occson' vettek oket! Majd jon Cifu maestro es megmondja menyibe is faj a lengyeleknek ez a beszerzes, en nem vagom fejbol...de nem olcso az tuti!
Kit--Kat
ahham, nekünk meg régi használt szarokat ajánlottak fel az amcsik

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Az a kis felsegjelzes nem kamu? Nagyon ugy tunik hogy par kepen elegge szar a perspektivaban vannak rajta 😊

Seaweed
Vadonat uj..ez a 4040-es gep az elso legyartott(a 48-bol) Block 52+-os lengyel gep, es a kepek az elso felszallasan keszultek marc-14-15-en...
Mivel a levegoben vannak ezert hasznaltak <#idiota>

Seaweed
A Lengyel legiero lapjarol, ott meg a Lockheed Martin van mint forras megadva <#bee1>
Kit--Kat
Ezek használt, vagy új gépek?

I.C.ram
Felségjelzések közül a Lengyel meg a Cseh szerintem a két legjobb 😊
[NST]Cifu
Cépek 😊
Honnan bugáztad õket, ha nem indiszkrét a kérdés? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed

(a kepek megvannak eredeti 3000 pixel szelesben is..akit erdekel jelentkezzen privatban)
Biztos a többség ismeri, de aki még nem az elcsemegézhet rajta : Csekk

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kit--Kat
dúúúúrva😄

Falconer
Hát ez nagyon ász. Mit nyomat már az arc vitorlázva, meg a teás rész is látványos.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sanyix
Az nekem is feltûnt, hogy a cím el van cseszve pár helyen, de nem a cím a lényeg 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

I.C.ram
vagy mint a helyesírás 😄
sure
Az, kár hogy nem "F14" és nem "loosing" (hanem "losing")...(ez az angolban olyan lehet hejesírásilag, mint magyarban a túrista meg a kultúrált..)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Clidey
Én asszem emlékszem. Nem csak itt, de az indexes fórumon, meg a hwsw-n is. <#wink>

Sanyix

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Itt ki lett volna tárgyalva? Nem emlékszem rá. Máshol meg nem találkoztam még e videóval...

Clidey
Szvsz már ezerszer ki lett tárgyalva hogy nem az. A Germanwings elsõ Airbusának bemutatója egy repülõnapon.

[NST]Cifu
Szvsz RC model...

Sanyix

[NST]Cifu
Yepp, egy nem kimaradt, maxima mea culpa. 😊

Fenrir
Gondolom a "nem" kimaradt 😊

Amúgy persze, hogy nem engem, nekem kéne fizetni elmennék inkább kukásnak 😊

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Felteszem a képzés díja téged terhel, mert úgy bizony tényleg húzós...

Fenrir
Elég drága a típuselméleti oktatás...

2006. február 27-tõl kezdõdõen B737-6/7/8/900 (CFM56) Part-66 B2 + Airframe and engine systems elméleti típustanfolyam. A tanfolyam idõtartama: 160 óra azaz 27 munkanap. A tanfolyam várható befejezési idõpontja 2006. április 5. A tanfolyam díja: 373 000 Ft + 20% ÁFA.

Erre járok most, majdnem 450k Ft + mégegyszer ennyi a gyakorlati képzés. Húzós...

ivan924
Sziasztok. Már egy órája google-zok, ereménytelenül. Tudna valaki segíteni? 2. világháborús repülõgépekrõl keresek 1024*768-as háttérképeket (lehetõség szerint német gépekrõl). Ha tud valaki segíteni, elõre is köszönöm.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Akit érdekel a repülés és szereti a videókat is az innen tölthet le jókis videókat
URL=http://fly2005.uw.hu/forum/index.php?topic=131.0]Videók[/url]

Jó szórakozást! 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Fenrir

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Siluro
Cifu! Boldog szülinapot! <#taps>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Régen voltak a fórumon szép képek<#wink>

MAKS 2005 highlights

aircraft display wallpaper

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Srácok, sürgõsen szükségem lenne B737 szárnyprofil rajzra! Lehetõleg minél jobb/nagyobb felbontásban. Akinek van, jelezze már privibe legyen szíves! Köszi elõreis!

Bucser
btw: végig harci helikopterrõl beszéltem.. mondjuk ha leszel szíves megnézni a Puma Du chad címû filmet a patricksaviationön... na ottt egy egy pumával (ami nem az igazi támadóhelikopter) csinálnak igencsak meredek dolgokat a franciák...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
de akinek gerincferdülése van az amradt a logisztikánál.
Bucser
általánosságban beszéltünk. és a most kiképzett pilóták nem hiszem hogy egész életüket szállítón fogják eltölteni. Lesz még az MH-nak támadóhelikoptere idõvel..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Azért ne egy támadóhelikoptert hasonlíts egy szállítóhoz. Egy szállítóhelikoptert nem feltétlen mûrepülésre terveztek.
Bucser
JA szerinted 250 mellette egy hirtelen éles fordulónál nem hat rád erõ??? Szori ezt nem tudtam😄 ÉS szerinted egy helikopter is 150-200 méter sugarú körön fordul 180-at?? A túlterhelés nem a sebesség függvénye hanem a centrifugális erõé. HA egy gép kis körön fordul minél nagyobb sebességgel annál nagyobb lesz a túlterhelés. De gondolom ezt már tanultad általános iskola fizikából. ÉS biza egy helikopter azzal a 250-el nagyo kis körön fordul meg.... ne mond hogy nem hat rá túlterhelés mert szétröhögöm a fejem😄 Egy szóval sem mondtam, hogy akkora erõ hat rá mint egy vadászpilótára de nem hinném, hogy a gerincferdüléssel tárt karokkal fogadnák forgószárnyas képzésre mert mint említettem a forgószárnyasok is merevszárnyún kezdik csak a gázturbinás képzés során váltanak helikopterre . a Dugattyús gépeken még együtt repülnek a helikopter és repülõgép pilóták.

Speedbreaker
vagy a topikot 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

I.C.ram
arról nem is beszélve, hogy gyorsulni se fog úgy mint egy vadászgép.
I.C.ram
Hát minél nagyobb a sebsség annál nagyob erõ hat rád. A kitérõ manõverek is a hirtelen, és gyors sebesség változások miatt érnek. Akkor se mond már nekem, hogy egy max helikopter, ami max 230-250-nel tud menni (Mi-17) olyan erõhatások érnek, mint egy vadászgépen 😄
Bucser
Gerincre ható erõ szerinted csak sebességszerzés közben ér? <#idiota>

Másrészt meg ugye egy civil helikopter pilótát nem tanítanak kitérõ manõverekre. Amik azért szerintem erõs túlterheléssel járnak...

Sanyix
Hát helikopteren sztem messzenem ér akkora terhelés, mint egy vadászrepülõn 😊