Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah jo..nem logatom a kezem a bilibe...marad a magyar puszta..homok es por...Kecskemet...de legalabb repulok vannak...
ON:

("Egy kocsma a Holland-Antillakon, karnyujtasnyira repulok..Kell ennel tobb?!")
<#smile>#smile>
Ha mar jo ido van (gondolom azert a holland antillakon nyaron (marmint az ottan inyari honapokban), jo ido van!), es ott a turkiszkek tenger, a homokos part, egy kocsma...siman a vizben derekig, egy jo hideg (stilszeruen) Heineken-el a kezemben toltenem a nap fenyben uszo orait!...de lehet meg ejjel is ott ulnek amilyen hulye vagyok <#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>

http://www.airliners.net/open.file/0956848/L/
(Video is van neten vagy felszaz...hotelerkelyrol,tengerpartol, felette elszallos, jobbrol a kavezobol...utszelerol... 😉))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Magasság/sebességtartó automatika bekapcsolva, és közben a Háború és Békét olvassa...<#hawaii>#hawaii>
Aztán ha eksön van, úgyis csipog/villog/beszél a fedélzeti kompjúter.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A probléma az, hogy a csodás gazdasági érdekek miatt vastagon fogott a ceruza a számla összegénél. Jelenleg gépenként olyan 55 millió dollárba kerül nekünk a tíz évre szóló lízing (persze függ az árfolyamtól, a különféle apróságoktól, stb., de az összeg nagyságrendje e körül van). Ezért az árért bõven vehettünk volna francia Mirage 2000-5, amerikai F-16 Block 60 vagy orosz Szu-35 gépeket a piacon, kissé jobb alkuszok még Eurofightert vagy Rafale gépeket is kihoztak volna belõle. Kedvelem a Gripent, de el kell ismerni, ennyi pénzért ez bizony drága (és ez csak tíz év lízing, a gépeket utána még elõre nem meghatározott maradványösszegért vehetjük csak meg). Tegyük még hozzá: a szerzõdés csak a gépekre terjed ki, a fegyverzet külön tétel.
Lengyelország: Õk azt állították, hogy megkötötték az évszázad üzletét. 3.5 milliárd dollárt fizetnek 48db F-16 Block 52 gépét (ebbõl a gépek egyenként ~36 millió $ tesznek ki). Cserébe 6 milliárd dollárnyi viszontbefektetésre számíthat az ország. A sikeres szerzõdéskötés után csúnya pletykák reppentek fel, miszerint az amerikai kormány minden létezõ követ (még zsarolást is) bevetett az üzlet érdekében. A dolog ott kezdõdik, hogy a Lengyelország 3.8 milliárdos hitelt kapott az amerikai kormányzattól, amit 2010-ig kell visszafizetnie. Az ellentételezés körül több botrány is kialakult, mivel a Lengyel kormány szerint a Lockheed a számításoknál trükközik.
Viszont az ügylet része volt a fegyverzet is:
-130 LAU-129 indítósín
-384 AIM-120C AMRAAM rakéta
-6 AIM-120C AMRAAM AVIM gyakorló modell
-384 AIM-9M2 Sidewinder rakéta
-24 AIM-9M2 gyakorló model
-Késõbb elvileg 178db AIM-9X Sidewinder és 24db AIM-9X gyakorló model
-816db AGM-65G Maverick rakéta
-65 TGM-65G Maverick gyakorló model
-232 JDAM készlet
-280 AGM-154A/C JSOW robotrepülõgép
-215 Mk82 légibomba (227kg)
-920 Mk83 légibomba (454kg)
-232 Mk84 légibomba (908kg)
-140 CBU-97 WCMD kazettás bomba
-232 GBU-16 lézervezérlésû légibomba
-232 GBU-10 lézervezérlésû légibomba
-214 GBU-22/24 készlet
-384 CBU-87 CEBB kazettás bomba
-340,000 HE 20mm-es gépágyúlõszer
Mit is mondhatnék. A Lengyelek akárhogy is nézem, jobb üzletett kötöttek...
(Bocs "Bela" mi mar makett topicban 'kibekultunk'...ez most nem neked szol..)
Egyébként festés: KOSZOS-PISZKOS-POROS TEREPFESTÉS RULEZ!! 😄
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Megneztem photoshopban. Felnagyitva a kepet 2000%-ra. Nah a felsegjelzes negyzet szelei tul eles vagasok vannak. Eredeti kepen ilyen nincs.
De ettol fuggetlenul nyugodtan szidhatsz meg amit akarsz leszarom, de nekem ez a velemenyem.
Mellesleg olvasni kene a hireket is...es akkor nem lenne semmi alapja az ilyen *** (nah ezt kimoderaltam..mert ugyis megsertodtetek volna rajta)...szal az egesznek...
Hir1
Hir2
Hir3
http://www.sp.mil.pl
Eléggé elüt a "háttértõl", túl éles a színe.
A halál csupán a kezdet...