14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#8067 Azt magánban kérd tőle...de hogy kifogod vele álmaid hercegét, azt garantálom! -
#8066 bahhh,francia film! :| -
#8065 talán jó lesz, de top gun rulez... megvan videokazin:) -
#8064 Azért annyit megspórolt a tomcat, ami bekerült a szívócsatornába. :) -
#8063 Közben már sikerült megtalálnom :D -
#8062 Jaja, meg ahogy folynak a kerozin literek a gépre:) -
#8061 4 percnél nem semmi a leszakadó utántöltő vég,vagy hogy hívják szakszóval,és a leszállásnál is mutatják! :D -
#8060 Melegedik a hangulat... -
#8059 Na még írni se tudok. :-DD
Clidey vakító szépségétől nem csak a csajok ,de a tükrök is megvakulnak.:) -
#8058 Jaj... a számlát majd küldjed. Átutalással jó lesz? :-DDD
A vaksághoz biztos a te szépséged okozta. -
#8057 Telószáma? :) -
#8056 Nekem van szerencsém személyesen is ismerni. Egy végtelenül jóindulatú, segítőkész, kedves aranyos ember. Hatalmas lexikális tudásáról és a repüléselméletben való magasszintű jártasságáról több ízben is tanubizonyságot adott itt a fórumon. Mindamellett rettentően jóképű is. Úgyhogy nem is igazán értem, a lányok miért nem üldözik sikongatva az utcán...??! Szerintem vak mindegyik, az tuti!! -
#8055 Minden esetre jól néz ki -
#8054 Ez is nagyon jó videó!!! -
#8053 Az F-22A elektronikai érzékelőrendszerit tesztelik rajta. Az orron a radart láthatod, a pilótafülke tetején lévő szárnyakban pedig az F-22A szárnyain lévő érzékelők vannak elhelyezve. A cél az volt, hogy leteszteljék az elektronikát valós repülési körülmények között, és mindezt olcsóbban, mintha egy prototípust kellene ráállítani erre. -
#8052 Egyébként Papirzacsit nem láttátok mostanában? Vagy ismeri valaki személyesen? -
#8051 Ez az igazi segédhajtómű, nem az APU :)
-
#8050 Ja bocsánat avionikát. Mindegy, majdnem :D -
#8049 Hú de zsír vagyok :D először kitalálom, hogy aerodinamikai teszt, aztán meg, hogy F-22, pedig kutyaszar vagyok az ittlévő repulő-guruk mellett :D Ez most önbizalmat adott :D -
#8048 mert az is!
757-200 F-22 Avionics Testbed, c/n 22212
kb az oldal 3/4-nél van -
#8047 első ránzésre F-22 -
#8046 akkor jól mondtam. -
#8045 Höh? Vajon milyen vadászgép orra lehet az eredeti helyén?
Azt irták rá, hogy egy új vadászgép avionikáját tesztelik vele, nade miért kell azért az orrát is felrakni? :) -
#8044 szvsz ez aerodinamikai teszt. -
#8043 repulo??? -
#8042 WTF?
-
#8041 Persze, oke, de azert kicsit hosszabbakra is lehetett volna hagyni nehany jelenetet. Ugyis lekotne a figyelmet :)
-
#8040 Akkor azt :) -
#8039 Miután zenére van vágva azért váltanak olyan gyorsan elvégre ez egy zenés klipp:) -
#8038 Valaki el tudna mondani, hogy a megujult Patrick's aviationrol hogyan lehet letolteni rendes avi vagy wma fajlokkent a videokat?
Thx
-
#8037 Nekem is jo regota megvan, engem egy kicsit zavar, hogy nagyon rovid idokozonkent valtanak masik jelenetre.
-
#8036 és a többi! :) -
#8035 RESPECT!!!! -
#8034 Hmmm...2x is megnéztem, de én nem láttam seholsem Herkulest benne... Ellenben Aeritalia G.222-est annál többet -
#8033 Hogy a hátára baxxa a herkulest a közepe táján, állat :) -
#8032 hat ja... :S -
#8031 Mindig ámulok rajta, hogy milyen durva cucc ez a tolóerő vector.... -
#8030 nekem is nagyfelbontású mpeg-ben van meg már jó régóta:D bár mindig vágnak benne valamit:D csaka zene ugyanaz:D és az anyag egyre rövidebb:D -
#8029 az ám:) -
#8028 Jó kis video, nekem is 1 éve itt van a vinyómon. :) Asszem egyszer linkeltem is ide ftp-ről, de megunhatatlan. :)