14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Clidey
    Azt magánban kérd tőle...de hogy kifogod vele álmaid hercegét, azt garantálom!
  • DJ Skyline
    bahhh,francia film! :|
  • ColdFire
    talán jó lesz, de top gun rulez... megvan videokazin:)
  • Kata
    Azért annyit megspórolt a tomcat, ami bekerült a szívócsatornába. :)
  • I.C.ram
    Közben már sikerült megtalálnom :D
  • Kit--Kat
    Jaja, meg ahogy folynak a kerozin literek a gépre:)
  • DJ Skyline
    4 percnél nem semmi a leszakadó utántöltő vég,vagy hogy hívják szakszóval,és a leszállásnál is mutatják! :D
  • Fenrir
    Melegedik a hangulat...
  • Papirzacsi
    Na még írni se tudok. :-DD
    Clidey vakító szépségétől nem csak a csajok ,de a tükrök is megvakulnak.:)
  • Papirzacsi
    Jaj... a számlát majd küldjed. Átutalással jó lesz? :-DDD
    A vaksághoz biztos a te szépséged okozta.
  • Kata
    Telószáma? :)
  • Clidey
    Nekem van szerencsém személyesen is ismerni. Egy végtelenül jóindulatú, segítőkész, kedves aranyos ember. Hatalmas lexikális tudásáról és a repüléselméletben való magasszintű jártasságáról több ízben is tanubizonyságot adott itt a fórumon. Mindamellett rettentően jóképű is. Úgyhogy nem is igazán értem, a lányok miért nem üldözik sikongatva az utcán...??! Szerintem vak mindegyik, az tuti!!
  • Fenrir
    Minden esetre jól néz ki
  • Kit--Kat
    Ez is nagyon jó videó!!!
  • [NST]Cifu
    Az F-22A elektronikai érzékelőrendszerit tesztelik rajta. Az orron a radart láthatod, a pilótafülke tetején lévő szárnyakban pedig az F-22A szárnyain lévő érzékelők vannak elhelyezve. A cél az volt, hogy leteszteljék az elektronikát valós repülési körülmények között, és mindezt olcsóbban, mintha egy prototípust kellene ráállítani erre.
  • I.C.ram
    Egyébként Papirzacsit nem láttátok mostanában? Vagy ismeri valaki személyesen?
  • Fenrir
    Ez az igazi segédhajtómű, nem az APU :)

• I.C.ram
    Ja bocsánat avionikát. Mindegy, majdnem :D
  • I.C.ram
    Hú de zsír vagyok :D először kitalálom, hogy aerodinamikai teszt, aztán meg, hogy F-22, pedig kutyaszar vagyok az ittlévő repulő-guruk mellett :D Ez most önbizalmat adott :D
  • DJ Skyline
    mert az is!
    757-200 F-22 Avionics Testbed, c/n 22212
    kb az oldal 3/4-nél van
  • I.C.ram
    első ránzésre F-22
  • I.C.ram
    akkor jól mondtam.
  • Fenrir
    Höh? Vajon milyen vadászgép orra lehet az eredeti helyén?

Azt irták rá, hogy egy új vadászgép avionikáját tesztelik vele, nade miért kell azért az orrát is felrakni? :)
  • I.C.ram
    szvsz ez aerodinamikai teszt.
  • ColdFire
    repulo???
  • Fenrir
    WTF?

• Falconer
    Persze, oke, de azert kicsit hosszabbakra is lehetett volna hagyni nehany jelenetet. Ugyis lekotne a figyelmet :)
  • Fenrir
    Akkor azt :)
  • Bucser
    Miután zenére van vágva azért váltanak olyan gyorsan elvégre ez egy zenés klipp:)
  • Falconer
    Valaki el tudna mondani, hogy a megujult Patrick's aviationrol hogyan lehet letolteni rendes avi vagy wma fajlokkent a videokat?
    Thx
  • Falconer
    Nekem is jo regota megvan, engem egy kicsit zavar, hogy nagyon rovid idokozonkent valtanak masik jelenetre.
  • DJ Skyline
    és a többi! :)
  • Kit--Kat
    RESPECT!!!!
  • Clidey
    Hmmm...2x is megnéztem, de én nem láttam seholsem Herkulest benne... Ellenben Aeritalia G.222-est annál többet
  • Fenrir
    Hogy a hátára baxxa a herkulest a közepe táján, állat :)
  • ColdFire
    hat ja... :S
  • Siluro
    Mindig ámulok rajta, hogy milyen durva cucc ez a tolóerő vector....
  • Bucser
    nekem is nagyfelbontású mpeg-ben van meg már jó régóta:D bár mindig vágnak benne valamit:D csaka zene ugyanaz:D és az anyag egyre rövidebb:D
  • ColdFire
    az ám:)
  • Kata
    Jó kis video, nekem is 1 éve itt van a vinyómon. :) Asszem egyszer linkeltem is ide ftp-ről, de megunhatatlan. :)