14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#8106 Bocsi. Rossz a link. Valaki törölné? Köszi -
#8105 Nekem a Sukhoi-47 az egyik kedvencem.
-
#8104 1x összefoghatnánk és megcsinálhatnánk akkor 1 USS Nimitzet szigorúan Tomcat elfogókkal és nem F-18akkal.
Ugyanis én is Tomcat buzi vagyok:) -
#8103 én modellben is összerakom neked, akár reális nagyságban is (1:1), csak küldj egy kis pénzt a hajtómuvekre, meg a tobbire :P -
#8102 ami még nagyon tetszik az az F Hornet,de szigorúan Jolly Rogers festésben! :D
egy ilyet összekell rakni majd makettben,de előbb a Tomcat,arra már régebb óta fáj a fogam
-
#8101 Nagyon szép bölcsőd volt! :) -
#8100 én meg Tomcat b*zi vagyok! :D annak ellenére,hogy kivonják nem tántorodok el mellőle! :)) múltkor Seaweed-el konzultáltam a Tomcatről,meg az ilyen állítható szárnyállású gépekről! na mind1 -
#8099 pirat? az odavág :D
tán jakabszállási kép?:)
bár az még lehet hogy nem is volt 70be :D -
#8099 Jaja, amint nők, udvarlás és erotika keveredik témába, hirtelen megszaporodnak a hozzászólások. :) De ez nem baj, ez az egészséges. :) Lehet, ki lesz bővítve a topik: jó repülőgépek - csinos lányok. Nekem meg néha linkeltek be jóképű pilóta férfiakat. :) -
#8098 A-7 tetszik nekem is.
Szódával elmegy az YF-23 is, de ami köztük, van... Mint egy pulyka! -
#8097 Megesik mindenkivel, de legaláb pörög a topic. :D -
#8096 Az apja volt francia, igen. ;) -
#8095 Izlések és pofonok
Én egy olyan állatfaj vagyok, amelynek a lehető leglehetettlenebb gépek jönnek be. :)
[center]
YF-23
X-32
A-7 -
#8094 Hát akkor tévedtem. Van ez így. :) -
#8093 Pillanatra azt hittem, hogy én vagyok a hülye :)
A neve megtévesztő, mert, ha jól tudom az apja vagy a nagyapja törzsgyökeres francia volt, és a neve is erről tanuskodik. -
#8092 Rafale jóval szebb gép azért, szerintem. -
#8091 A Dornier német gyár. ;)
De pár francia kecses gép:
Caravelle
Dassault Falcon 7X
De nem tudom miért nem tetszik senkinek a Mirage... :)
[center] -
#8090 Meg könnyed gombásodik a lábad :P
-
#8089 Izlések és pofonok. Nekem a határozott, egyszerű alakja tetszik. Te tény, hogy pl. a Rafale sokkal kecsesebb. :)
[center] -
#8088 Nekem mondod?! Csak akkor kellemetlen, mikor a fatelepre megyek lambériáért...ott mindííííg olyan lááááábszag van! -
#8087 vagy tévednék? -
#8086 Lehet hogy te nem láttál engem még gépben, ezért hogy ON is legyek, s kiváncsiságod is kielégítsem, íme egy kép rólam, a hetvenes évek végéből. Így már oké? -
#8085 Legalábbis régen az volt :D -
#8084 Már nem azért, de a Dornier tudtommal Fleugzeug nem Avion :) -
#8083 A cseresznyefa a'jjó! A' nem viszket! :) -
#8082 Ó, dehogynem (lásd utasszállító kedvenc: Dornier 728), csak a mirage nem szimpatikus. Olyan jellegtelen. -
#8081 Hát nem a legszebb gépek az tuti :) -
#8080 looool :D
;) ne búsulj, legalább repülni tucc fs-be, meg minden ami gépen van, repülön meg nem lattalak :D -
#8079 Hát ha te szépnek nevezed azt az óriási púpot a hátamon, a szétálló füleimet, az öszenőtt szemüldököm alatt mélyen megbúvó üvegszememet és az egyetlen fogamat amivel így még szotyizni se tudok...hogy a cseresznyefából faragott jobb lábamat már ne is említsem...de praktikus, mert igy csak 3 lábú szék kell a számitógépasztalom elé. -
#8078 Nem szereti a Francia gépeket a kisasszony? :) -
#8077 Nem az a baj, hanem a mirage. :) -
#8076 Moziban persze. -
#8075 lol:) -
#8074 Pedig múlt héten megnézhetted volna 350 forintért. -
#8073 Ha szereted a repülést, nézd meg mindenképpen. A cikkben is ezt javaslom. :) -
#8072 nem vagyok egy filmes guru,szal valószínű kimarad! :) -
#8071 Bevallom, hogy neked udvarolt pár sorral lejjebb, némi kétely merült fel bennem is. :) -
#8070 Nem rossz videó, de a képaláírások és az alájuk vágot képek kissé csalókák. Sohasem indítottak Phoenix rakétát valódi célpontra. A Líbiai MiG-23-asokat és Szu-22-eseket AIM-7 Sparrow és AIM-9 Sidewinder rakétákkal lőtték le, még egy harci eredménye volt légi járművek ellen a típusnak, egy iraki M-8-as helikopter 1991-ben, szintén AIM-9 Sidewinder rakétával. Legalábbis az US NAVY keretében (az irak-iráni háború nagyon zavaros esemény volt). -
#8069 Elég sok fasza francia film volt. Attól még lehet jó. -
#8068 örülj hogy csinál vki ilyen jellegű filmet...