Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
De azert a Fedex szallitson oda!...meg ha nem is ilyen intenzitassal mint ezen a Mephis-i repteren <#bee1><#beka3><#beka2>

Seaweed
Tu-154 foreva!

Lockheed
Visszatérve a kiköltözésre...

Egy reptér és más semmi... <#smile> Megvan a tökéletes lakhely... 1 kikötõ + 1 reptér... Pár darab ház, és más semmi. A lényeg: NINCS Tesco! <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Én meg szánkó! <#smile>

Seaweed
"Neee. NEM! mondom hagyjatok!!! Elegem van az allando repulesbol, meg fel leszallasbol..meg csak betonon gurulasbol! En matol egy JEEP vagyok! Offroadra fel!!...Mondooom hagyyaaaaatoook!"
sure
Ez a mai nap ilyen...😉

Az "SZ" jegyében:
Sziget, Szabadság, Szerelem, Ször, Szalacsi...

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
<#eljen>

Kár, hogy az Eurofighter Typhoon nevû játékban nincs multi, és inkább Eurofighter Tycoon lett volna a helyes elnevezés (mert szimnek nem szim).Pedig nyithatnánk amúgy neki topikot SG-n...

"Vezér a Toronynak, típus berepülése során minden rendben, megy ez elengedett ké...."

"Lendkerekes csellentyûcske. -6G alatt és 30 évnél fiatalabb köztársaságok felett nem ajánlott..."
(Assembled in China)

Lockheed
Láttam... 😄

Falconer
Elég elvont lehet sure 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Seaweed
Hat nekem e kep lattan nem a szalacsi jutott az eszembe...
Seaweed
(Meg ilyen szart! ha szogletes zarojel van a kep neveben az sg forum nem eszi meg....shittukas!)
Lockheed
"nehéz volt kikerülni pedig, mint Chuck Norris köríves rúgását" pfff... Ehhehe... <#smile>

Seaweed

sure
ASCII

Szivatsz ugye, hogy a Te csapodból õ sose folyt ki egyszer sem...nehéz volt kikerülni pedig, mint Chuck Norris köríves rúgását.

Punker
õ építi az ojjektumot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Falconer
Ha igaz, akkor hogy a francba tudták ezt eltitkolni? Csak a hang százkilóméterekre elmegy.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Lockheed
Heineken Rulz! Sztem béreljünk ki egy 737 -et... 😄

sure
Én is benne vagyok. És 1 pont a holland oldal mellett.

sure
OFF

Õ már talált, összejött neki 300k, és berakták valami menhelyre.

Az ojjektumot a Zárpád építette viszont. Sanya csak a drautkoszorut akarta a helyére/fejére illeszteni.

ON

Lockheed
Nemjössz? Verbuválok mindenkit... 😊)

Seaweed
az ki?
Seaweed
Az a mexiokoi obolre dataljak (feltetelezik)...ez meg a tavaly vagy tavaly elotti nagy koerai robbanas ami egy egesz varost eltuntetett a terkeprol...bar szinte semmi se szivargott ki....Nah ha ez a kep valodi akkor nagyon durva lehetetett...
Falconer
Szalacsit akartál mondani?

sure
Fogarasi Árpi lehet, mégis talál szponzort magának elõbb-utóbb...

Falconer
Nem is. Ez Korea. Az meg nem Korea...

Falconer
Ezen nem annak a meteoritnak a becsapódása van ábrázolva, ami miatt állitolag a dinok kihaltak? Csak mert az is vmi ilyesmi félszigeten volt. Nekem legalábbis igy rémlik.

Seaweed
off:
ez szerintem kamu kep..de ha megis igazi....akkor ott tenyleg nagy gaz lehetett..
Seaweed
Kisse kellemetlen helyzet...
Seaweed
hat ez a flakon szethullott....
Seaweed
ehh

Kit--Kat
De csakis Malévval menjetek a szigetre!!!!!!!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Seaweed
Lockheed
Áááá! <#smile>

Lockheed
Gondoltaaam! <#smile>

Siluro
Megnézném én a zöldkártyáját<#gonosz3><#idiota>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Nem ertem ezeket a fustolo fosokat miert nem hajigaljak le roluk, aztan raknak ra pl 4db RR Trent 800-as masinakat?! <#smile>
Lockheed
Jó gondolat... <#smile>

A böszme állat!

Seaweed
akko' neked nem! <#duhos2><#ravasz1><#idiota>
Siluro
És nekem nem?<#szomoru1> Bár én nem szeretem<#bee1>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Nah akkor mar tenyleg kell legalabb egy 737NG....<#nevetes1>
42nd Intruder
Hehe beszállnék én is... Nem hagynám ki semmi pénzért... Fõleg a Heineken ami vonz 😄DD

Seaweed
Akkor ezt csak neked:

Punker
A10-es még mindig a legütõsebb 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
hogy legyen mar egy kis repulo is benne...

Lockheed
Gyûlünk ám... <#smile> Lassan különgéppel megyünk...

Punker
az már lejött az elõzõ 6500 hozzászólásból, most egyszerûen csak menekülne mindenki ebbõl az ocsmány idõjárásból, szal mikor indulunk? 😊

Lockheed
Ne is törõdj vele! <#smile> Az ember álmok nélkül nem ér semmit sem! (>>mondjuk a pénz sem árt<<😉 <#smile> Mondjuk, ha kinézek az ablakon repteret látok... (LHDC = >Debrecen) Sör is van! Mondjuk sem Kata, sem Ti! De amúgy majdnem olyan... 😊 Csak ez a hóesés... 😛

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!