Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
http://offline.hu/kikapcs/2015/03/egy-utas-olyan-budoset-szrt-a-wc-n-hogy-visszaforditottak-a-repulogepet
Per Aspera Ad Inferi.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az expedíció jelenleg a harmadik állomásán tart, az indiai Ahmedabad repülőterén várja a papírtologatás végét.
A gép lajstromjele HB-SIB, flightradar24-en is követhető.
A solarimpulse.com-on élő adatokat és videót közvetítenek a gépről, van okostelós szoftver is.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Igazából csak feltételeztem a hatóságot,érdekességként került szóba valahol,gondoltam ők.
De abban biztos voltam hogy itt tudni fogják.
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.03.10. 18:43:16
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Vannak egy csomó mérlegek hitelesítésével foglalkozó cég, az csinálja amelyikkel szerződést kötnek.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Lenne egy érdekes kérdés.
A reptereken használt mérlegeket melyik hatóság hitelesíti,kalibrálja?Le lehet esetleg fotózni egy ilyen hitelesítő "címkét"?
Mert gondolom az összes eszköz kalibrált,hitelesített.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
[merlinw.org]
Jet stream blasts BA plane across Atlantic in record time
"Majdnem hangsebességgel hasított a Boeing" (hir24.hu)
0,8Mach. Mint bármelyik másik úton 😊
5:16 a január 8-i járat ideje, elsején 4:46-ot futott (?)
FlightAware, BA114
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Kim Jong Un's extraordinary exploits continue the tradition of tall tales from the Kim family. In the late 1990s, Kim's late father, Kim Jong Il, reportedly shot the greatest score in golf history at the opening of the Pyongyang Golf Complex. It is reported that the Dear Leader shot a 38-under par round of 34, including 11 aces. Amazingly, that was also the first time Kim Jong Il had ever picked up a golf club.
Read more: http://www.businessinsider.com/kim-jong-un-piloting-an-airliner-on-north-korean-tv-2014-12#ixzz3NgHrEIdO"
Amúgy BUÉK 😊
A halál csupán a kezdet...
[/cserf][/fülünyúl]
★★★★★

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[/cserf][/fülünyúl]
Annyi van, hogy az első szakszó megszerzéséig bizonyos időt (3 vagy 5 évet) el kell töltened a szakmában igazoltan, addig nem kapod meg, hiába van meg az elméleti és gyakorlati vizsgád.
Csak mi voltunk máztlisták a Malévnál, hogy 1 év után mentünk B2 típustanfolyamra 737NG-re, majd fél évre rá meglett a szakszónk is 😊
Azóta még begyűjtöttem 2 másik B2-t, most bőven el vagyok látva 😛
Később nem kell újra vizsgázni, de kötelező folyamatos, az adott típuson végzett gyakorlatot igazolni, illetve kétévente egy felújító tanfolyamon részt venni, ami pl nálunk nem volt vizsgaköteles, de pl a Maléveseknél úgy tudom, hogy igen. Itt nem újra elmondják az anyagot, hanem ismertetik az elmúlt két évben a típussal kapcsolatos változtatásokat, pl a bülletinek. Ezen kívül még számos egyéb évente kötelező megújító tanfolyam létezik, Human Factor, Fuel Safety stb.
TG
karosszéktábornok.blog.hu
Itt megnézheted a tanfolyamok adatait (időtartam, ár stb), itt hetenként van vizsga , angol tesztlap, 75%-alatt bukás. Ez után gyakorlatot kell igazolnod, ezért még az is lehet, hogy elmész valahova dolgozni és Te fizetsz. Régen ez nem volt, mert nálunk pl a cég által igazolt gyakorlat mellet az ő kérelmére megkaphattam a szakszót. (természetesen a jogosításomnak megfelelő korlátozásokkal, de típus, és pl az Airbus esetében még hajtómű függő bejegyzéssel is). Azonban az utóbbi időben némileg ismét szigorodtak a feltételek és újabban már a gyakorlat végén a hatóság felügyelete mellet folyik a vizsgáutatás a gyakorlati oktatás végén.
TG
Jelenleg tudtommal repülőgép-szerelő oktatás a csepeli Kossuth Lasos Két Tanítási Nyelvű Műszaki Középiskolában van. Szerintem minden okos hozzászólás helyett ott érdeklődj.
Viszont nem szeretném elvenni a kedvedet, de a repülőgép is csak egy gép, a munka nagy része csavarozás, takarítás, (főleg kezdetben) koszos és erősen mérgező vegyszerekkel kerülsz kapcsolatba. A másik gond, hogy annak ellenére, hogy kijárod a sulit, nem biztos, hogy kaphatsz szakszolgálati engedély, ami nélkül csak fitter lehetsz, azaz kéz. Ugyanis évekig a Kossuth nem rendelkezett olyan akreditációval, ami nemzetközileg elismert oktatási intézménnyé avanzsálta volna. És mivel a magyar hatóság által kiállított szakszolgálati engedély egész Európában elfogadott ezért ennek a kiállítási joga szigorú. Viszont úgy tudom, hogy a Kossuth tett lépéseket végre a jogosítás megszerzéséhez, és lehet, hogy már megkapta, de ennek is utána kell járnod.
Az is tény, hogy az utóbbi években a magas vérnyomást (a magasban való dolgozás miatt) és a hallást hangsúlyosabban figyelik. Amikor én beléptem a mostani cégemhez, az általános vérvizsgálat- és orvosi mellett volt hallás, látás, de még ideggyógyászat is (az egyensúlyérzék miatt).
Úgyhogy nem írhatok mást, tőlük kell megkérdezned amire kíváncsi vagy.
TG
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)