Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
OK, ez nekem, civilnek lehet egyértelmű magyarázat, de egy francos ügyésznek nem kellene megvárnia a vizsgálat befejeztét, mielőtt névvel-címmel kiadja a nyilvánosságnak? A fazon halott, szökés és bűnismétlés veszélye minimális.
Ha valaki szemet-szemért alapon rágyújtja a házat a szülőkre, majd megvonja a vállát?
Még az adatrögzítőt sem találták meg. Az is előfordulhat, hogy annak segítségével fény derül valami most elképzelhetetlen magyarázatra.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ezt a filmet látta már valaki?
FLIGHT
Itt valami nem okés! Ha nem drog, akkor hibás eszme, vagy hibás felfogás vitte a gépet a múltba.
Túl sok az egybeesett véletlen...
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
[/cserf][/fülünyúl]
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
[/cserf][/fülünyúl]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A tudat módosítás lehetőséget természetesen nem említették. (ezt is csak úgy halkan mondom, nehogy le konteózzanak)
Pár fényképet tudnátok rakni az ajtóról,zárakról,kódolókról?
Miképp néznek ezek ki?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[/cserf][/fülünyúl]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2015.03.26. 14:30:05
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
[/cserf][/fülünyúl]
"...mert ha a kívül levő pilóta beüti a kódot, egy perc múlva kinyílik az ajtó, kivéve, ha a benn lévő pilóta a kód beütése utáni egy percben blokkolja az ajtót."
@ Hellomarci
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
[/cserf][/fülünyúl]
Itt az értelmezés fejezetnél van egy példa, ahol éppen hogy elfogadott ilyen értéket.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.24. 22:46:39
[/cserf][/fülünyúl]