Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem túl komoly. Egy átlag egészséges ember minden probléma nélkül megfelel szerintem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Arról szeretnék érdeklődni hogy valakinek van-e információja arról hogy mennyire kemény a (civil!) repülőgép-szerelőinek az egészségügyi követelménye? Mindenütt csak annyit írnak hogy egészségügyi alkalmasság szükséges, de semmi konkrétat...
Előre is köszönöm az információkat, további szép napot mindenkinek!
GOOBY, pls

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.11. 18:05:02

sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
Egyébként a vízszintes vezérsík alatt fel van tüntetve a típusjelzése (T-28😎 >😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A halál csupán a kezdet...
A Texan azért könnyen felismerhető a kis ablakos pilótafülke-tetőjéről, ami a korszakának hozadéka (ugyebár az 1930-as években tervezték).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mondjuk nagyon hasonlít a Texan-ra:

Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2014.11.09. 09:31:58
T-6 Texan
A csávó, aki szerelte és aztán berepülte 190 centi fölött volt, hozzá képest a gép nem valami pici.
Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2014.11.09. 07:41:54

Utoljára szerkesztette: devisionhun, 2014.11.09. 00:28:08
Legkomolyabb ebben a műfajban a Ju 87 G volt, ami az akkoriban a földeken elszaporodó hernyótalpasok ellen használtak. Széttaposták a vetést, a szántást se csinálták meg szépen, aratni nem akartak. Nem voltak jók azok a hernyótalpasak semmire, sok kárt okoztak.
nektek micsoda?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
azóta tetszik ez a gép amióta láttam a steven seagalos tűzparancs című amerikai akcifilmben
köszike mindenkinek!<#eljen>#eljen>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de köszönöm megkaptam a megfejtést <#wave>#wave><#worship>#worship>
mégse... megnéztem a korod.. elsőre azt hittem tréfálsz 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.11.06. 20:12:38
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az Air force one egy régebbi 747-es, más festéssel (United States of America felirattal)
a képen bejelöltem mejikre gondoltam.
Köszönöm szépen a válaszokat!! <#worship>#worship>
Tehát lehet, hogy a cég eddigi fennálása alatt torténteket ujraforgatják 2-3 évadban , másképp nem hiszem el, hogy minden részben ennyi probléma és váratlan dolog történne velük.Ez csak a szándékos feszültségkeltés ami a nézőszámot vonzza.
A C-46-os mellett egy Lockheed L-188 Electra-et is letettek hibás jobb futóművel. Nagy költségvetése lehet a show-nak, ha ilyeneket megrendeznek. Vagy az a kicsi légitársaság nagyon balszerencsés.
[merlinw.org]
Visszatérve a repülösre, ha a szabályok szerint dolgoznak akkor elvileg az első és az utolsó mozzanat a szerszámok hiánytalan megléte amit a gép könyvbe az előkészitést végző személy aláir, igy ha mégis ilyen előfordul és baleset történik akkor tudják ki volt az , ha bebizonyosodik, hogy hanyagságból benne felejthette akkor nem csak egy ejnye bejnével tudják le a dolgot és a következő epizódba mintha mise történt volna csinálja tovább hanem elveszik a szakszóját és amig ujra nem vizsgázik le addig semmihez nem nyulhat.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.05. 12:06:54
El lehet hinni, hogy ez nem egy megrendezett jelenet? Tudom, drága lehet egy ilyen baleset, de nekem, laikusnak néhány dolog furcsa. Szerelés után senkinek nem tűnt fel, hogy egy szerszámot (kalapács!) nem tettek vissza a helyére. Leszállás előtt a repülőgépen a kapitánynak, a másodpilótának - és úgy emlékszem, közöttük egy fedélzeti mérnök is ült - nem tűnt fel, hogy az egyik futóművet nem rögzítették kiengedett pozícióban. Ugye nem lehetséges, hogy a műszerfalon azt jelzi a lámpa, hogy kiengedve rögzítve van egy futómű, ha azt nem sikerült rögzíteni?
★★★★★