14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • [NST]Cifu
    Csak kísérleti gép volt, nem rendeltek belőle. Jelenleg az oroszok jelenleg egy Pak-Fa nevezetű program keretében dolgoznak a következő típuson. Ez a fantáziarajzok szerint így nézhet majd ki:

[center]
  • Clidey
    Ha abban reménykedsz, hogy egy újabb trófeát gyűjthetsz be, ki kell ábrándítsalak: határozottan nem vagyok az!
  • I.C.ram
    Tomcat is elfér a második helyen még :D
  • Kit--Kat
    SZERINTED a legszebbet, tegyük hozzá:P
  • I.C.ram
    Úgy tudom, hogy még nem nagyon gyártják, és azt se biztos, hogy a jelenlegi állapotában gyártani fogják. Ha gyártásba kerül, akkor a ruszkik bebizonyítják újra, hogy autót rohadtul nem tudnak tervezni, viszont cserébe ők tervezik a legszebb gépeket :)

Majd Cifu kijavít.
  • Kit--Kat
    és ezzel mi lesz? végülis megvették az oroszok, vagy csak terv terv esteleg árulják?
  • I.C.ram
    Az egyik legszebb (ha nem a legszebb). :)
  • Siluro
    Gyönyörű
  • DJ Skyline
    Tomcat vs A-4

Tomcat vs F-5

hát igen,van különbség! :D
  • Kit--Kat
    fele akkorák mint a Tomcat:D
  • DJ Skyline
    íme (remélem nem linkvédett)
  • Falconer
    Pontosan XD
    Erre emlekszem
  • Falconer
    Most akkor Clidey telleg puzi?
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    +l
  • I.C.ram
    Franciknak ez jutott, ezt kel szeretni :)
  • Kit--Kat
    Az világos nem is azért mondta, csak hogy ezért nem tűnik túl ütősnek. A Top Gun sem nézett volna ki másik géppel(most nem mondom meg milyen F-**-el mert akkor kitörlik a hozzászólásomat)ennyire jól szerinten.
  • DJ Skyline
    voltak Mig-ek! :D Mig-28 néven futottak az asszem F-5-ösök
  • I.C.ram
    Csak nem fognak a franciák amerikai gépet mutatni a filmben :) Nekik ez a film propaganda is. Kb mintha a top gunban MiGek lennének :)
  • Kit--Kat
    Ilyen nincs annyira eredetiek a mi kis franci barátaink, a bajszost a Gooseról mintázták a Top Gunból. Nem véletlenül Tomcatek voltak annó a Top Gunba, nagy kecses szép gépek így nagyon látványossá tették a filmet. Ez a Mirageok már nem valami jók.
  • [NST]Cifu
    Naja, de honnan tudjam, hogy milyen pasik jönnek be neked? :))

Na mind1, a nemi egyenjogúság messzemenő figyelembevételével:

A hölgy amúgy "Fifi", vagy Nicole Malachowski százados, róla már raktam be képet, ő az első pilótanő a Thunderbirds kötelékében, a 3. számú gép az övé.
  • ColdFire
    ezt talátam
  • I.C.ram
    franciáknál voltak ilyenek, hogy Sud Aviation meg Nord Aviation. ezek kis cégek fúziójából jöttek létre. Sud az a dél, Nord az észak franciául, és asszem ez a két nagyobb állami cég is egyesült, de hogy léteznek-e még, azt nem tudom.
  • DJ Skyline
    akkor miért F-15 van a logódban? :D
  • ColdFire
    tudom, teljesen hihetetlen, de nekem a mig-29es a kedvenc gépem

[ledöbben]
  • I.C.ram
    Azért a Sukhoi logón is látszik, hogy tudják melyik a legszebb gépük :)

• Kit--Kat
    Ehh életemben nem hallottam róla:o
  • ColdFire
  • Kit--Kat
    Igaz-igaz én kérek bocsánatot. NYáron ki is olvastam erről 1 könyvet és azt hittem belém nevelődött, de mégsem. Hordozót kéne összerakni na!!!:) Az anyahajók valóban hidroplánokat üzemeltettek.
  • I.C.ram
    Sud Aviation
  • Kit--Kat
    Caravellehez megvették a De Havviland Comet orrának licencét szószerint
    Amúgy ezt melyik gyár csinálta?
  • Kata
    Az anyahajó helytelen kifejezés, ezeket repülőgép hordozónak hívják tudtommal. Az anyahajókról vízirepülőgépeket üzemeltettek a II. vh. alatt.
  • ColdFire
    az jó ;)
  • Kit--Kat
    Jaja sejthető volt, ugyan nem bagyok annyira jártas, de a láttam, hogy azok Főnixek és azokat nem szórták úgy el kis vadászokra. De azért nem semmi, hogy meg van az összes gép lelövése rögzítve:)
    Amúgy a Tomcatete nem szabad lebecsülni, attól, hogy nem sok gépet lőtt meg, a puszta létével lebeszélte az ellent, hogy anyahajókat támadjon:)
  • I.C.ram
    Nem veszek, mert egy rohadt smucig sóher vagyok :D
  • I.C.ram
    :)
  • ColdFire
    :DDDDD

vegyé VIP-t:P
  • I.C.ram
    Szóval...

Nekem a Sukhoi-47 "Berkut" az egyik kedvencem.

• Kata
    Nem látjuk a fától. :DD
  • Kit--Kat
    A7 nekem is nagy kedvencem.