14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#8146 Csak kísérleti gép volt, nem rendeltek belőle. Jelenleg az oroszok jelenleg egy Pak-Fa nevezetű program keretében dolgoznak a következő típuson. Ez a fantáziarajzok szerint így nézhet majd ki:
[center] -
#8145 Ha abban reménykedsz, hogy egy újabb trófeát gyűjthetsz be, ki kell ábrándítsalak: határozottan nem vagyok az! -
#8144 Tomcat is elfér a második helyen még :D -
#8143 SZERINTED a legszebbet, tegyük hozzá:P -
#8142 Úgy tudom, hogy még nem nagyon gyártják, és azt se biztos, hogy a jelenlegi állapotában gyártani fogják. Ha gyártásba kerül, akkor a ruszkik bebizonyítják újra, hogy autót rohadtul nem tudnak tervezni, viszont cserébe ők tervezik a legszebb gépeket :)
Majd Cifu kijavít. -
#8141 és ezzel mi lesz? végülis megvették az oroszok, vagy csak terv terv esteleg árulják? -
#8140 Az egyik legszebb (ha nem a legszebb). :) -
#8139 Gyönyörű -
#8138 Tomcat vs A-4
Tomcat vs F-5
hát igen,van különbség! :D -
#8137 fele akkorák mint a Tomcat:D -
#8136 íme (remélem nem linkvédett)
-
#8135 Pontosan XD
Erre emlekszem -
#8134 Most akkor Clidey telleg puzi?
-
#8133 -
#8132 +l -
#8131 Franciknak ez jutott, ezt kel szeretni :) -
#8130 Az világos nem is azért mondta, csak hogy ezért nem tűnik túl ütősnek. A Top Gun sem nézett volna ki másik géppel(most nem mondom meg milyen F-**-el mert akkor kitörlik a hozzászólásomat)ennyire jól szerinten. -
#8129 voltak Mig-ek! :D Mig-28 néven futottak az asszem F-5-ösök -
#8128 Csak nem fognak a franciák amerikai gépet mutatni a filmben :) Nekik ez a film propaganda is. Kb mintha a top gunban MiGek lennének :) -
#8127 Ilyen nincs annyira eredetiek a mi kis franci barátaink, a bajszost a Gooseról mintázták a Top Gunból. Nem véletlenül Tomcatek voltak annó a Top Gunba, nagy kecses szép gépek így nagyon látványossá tették a filmet. Ez a Mirageok már nem valami jók. -
#8126 Naja, de honnan tudjam, hogy milyen pasik jönnek be neked? :))
Na mind1, a nemi egyenjogúság messzemenő figyelembevételével:
A hölgy amúgy "Fifi", vagy Nicole Malachowski százados, róla már raktam be képet, ő az első pilótanő a Thunderbirds kötelékében, a 3. számú gép az övé. -
#8125 ezt talátam -
#8124 franciáknál voltak ilyenek, hogy Sud Aviation meg Nord Aviation. ezek kis cégek fúziójából jöttek létre. Sud az a dél, Nord az észak franciául, és asszem ez a két nagyobb állami cég is egyesült, de hogy léteznek-e még, azt nem tudom. -
#8123 akkor miért F-15 van a logódban? :D -
#8122 tudom, teljesen hihetetlen, de nekem a mig-29es a kedvenc gépem
[ledöbben] -
#8121 Azért a Sukhoi logón is látszik, hogy tudják melyik a legszebb gépük :)
-
#8120 Ehh életemben nem hallottam róla:o -
#8119 -
#8118 Igaz-igaz én kérek bocsánatot. NYáron ki is olvastam erről 1 könyvet és azt hittem belém nevelődött, de mégsem. Hordozót kéne összerakni na!!!:) Az anyahajók valóban hidroplánokat üzemeltettek. -
#8117 Sud Aviation -
#8116 Caravellehez megvették a De Havviland Comet orrának licencét szószerint
Amúgy ezt melyik gyár csinálta? -
#8115 Az anyahajó helytelen kifejezés, ezeket repülőgép hordozónak hívják tudtommal. Az anyahajókról vízirepülőgépeket üzemeltettek a II. vh. alatt. -
#8114 az jó ;) -
#8113 Jaja sejthető volt, ugyan nem bagyok annyira jártas, de a láttam, hogy azok Főnixek és azokat nem szórták úgy el kis vadászokra. De azért nem semmi, hogy meg van az összes gép lelövése rögzítve:)
Amúgy a Tomcatete nem szabad lebecsülni, attól, hogy nem sok gépet lőtt meg, a puszta létével lebeszélte az ellent, hogy anyahajókat támadjon:) -
#8112 Nem veszek, mert egy rohadt smucig sóher vagyok :D -
#8111 :) -
#8110 :DDDDD
vegyé VIP-t:P -
#8109 Szóval...
Nekem a Sukhoi-47 "Berkut" az egyik kedvencem.
-
#8108 Nem látjuk a fától. :DD -
#8107 A7 nekem is nagy kedvencem.