Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ezeket meg Bélának! <#smile>#smile> Nem vagyok benne biztos, hogy nem -e innen vannak a fotók! Ha igen akkor Delete pls... <#nyes>#nyes>
<#worship>#worship>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[/cserf][/fülünyúl]
elhiszem hogy jol rejt a digitalis alca..de ez mar tulzas!....<#wow2>#wow2><#shakehead>#shakehead>

áh mindegy...
Csak ennyit akartam írni. Ebben nem tudom mi a bunkó.
Ha valakinek problémája van azt legyszíves privátban, szívesen válaszolok, de nem akarom, hogy megint én legyen a bûnbak.
[/cserf][/fülünyúl]
KJFK. (John F. Kennedy)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[/cserf][/fülünyúl]
EHAM