Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogalmam sincs 😊 De én is jobban örülök neki mint az amcsi gépnek.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Punker
zsír 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
de legalább szebb mint a 16-os 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
amúgy mit? 😊

Seaweed
Magyar Gripenek... (kaptam a kepeket, szal ha valaki a sajatjara ismer bocs)

Seaweed
gazdasagilag...deez anyir le lett irva...hagyjkuk mar ezt a temat...en mar nem vagyk hajlando ezen ragodni.
Kaptunk jó kis svéd beruházásokat mellé 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Akkor mi alapjan dontottek el hogy ez a legjobb nekunk?

Punker
valahogy sejtettem.

Seaweed
nem
Punker
tényleg egy kérdés? voltak már Grippenek valahol éles helyzetben? balkánon vagy valami hasonló békés környéken?

Seaweed
Seaweed
Keny a svancon! LÁL <#nevetes1>
Lockheed
<#nyes>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
Még be se vettétek...😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Flaaaakoooooooooon <#idiota>
Lockheed
<#smile> Elsõ és az utolsó nekem is volt már!

MikX
Te most nem anagyon könnyíted meg a dolgom háttérkép ügyben 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Lockheed
<#smile>

Ezeket meg Bélának! <#smile> Nem vagyok benne biztos, hogy nem -e innen vannak a fotók! Ha igen akkor Delete pls... <#nyes>

<#worship>

Lockheed
<#smile>

MikX
Szép képek!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Lockheed
Ehhehhh! Nemúgy értettem... <#smile>

Siluro
The? Lockeed, ki vagy rúgva! 😄DD

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Lockheed
The Eagle... <#smile>

Bucser
Biztos tömörítési hiba😄 Eredetileg az F/A 18 E/F változatra tervezték és az nagyobb😄 éS béna lett a resample😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ChevyG work
kicsit pixeles😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Lockheed
Ahogy az lenni szokott... <#smile> Nekem maga a törzs alakja, és a kifelõ dõlõ függõleges vezérsíkok, aztán a szárnyak alakja...szóval imádooom... 😊 Dee ahogy Béla (Kata, naggyonkemény ez a logo... <#smile>) is mondja a jelenlegi Szuhojok, azért nagyon ottvannak nálam is...

[NST]Cifu
Hát nem tudom, én még mindig azt mondom, hogy az YF-23-nak volt egyénisége, az F-22A kinézetre nem egy nagy wasistdas. Nagyon kiváncsi leszek mit hoznak ki a Szuhojnál a T-50-re (PAK-FA, a következõ generácios orosz vadászgép, az F-35 "ellenpárja"). Az eddig kikerült fantáziarajzok erõsen emlékeztetnek az F-22A-ra...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
Nem rossz. Nekem is tetszik a maga modern egyediségével. De azért a SU-27 és a többi ugyanezen kasztnijú Szuhojok még mindig a favoritok nálam a modern harci repülõk között.

[/cserf][/fülünyúl]

Lockheed
Én személy szerint egyébként szerelmes vagyok a Raptorba... <#worship><#smile> Gyönyörû gép!

Lockheed
Pár szép fotó... <#worship>

Lockheed
Áááá! Ez naggyon jóó! De a vége milyen kemééény! Olyan, mint az Admiral Kuznyecov anyahajón a sánc, csak itt lefelé... 😊

Seaweed
Ez mi allat repter! <#wow2>
Lockheed
Ehhh... Hát semmiképpen nem szép, de biztosan van valami gyakorlati haszna...

Seaweed
Uristen...neeee...áááááááááááááááááá

elhiszem hogy jol rejt a digitalis alca..de ez mar tulzas!....<#wow2><#shakehead>
I.C.ram
Leírtam, hogy eleve nem lehet mert ott vana gomba alatt Phongyang, ami azért igencsak megérezte volna a dolog, ha ekkora robbanás lett volna. Ennyit írtam. Másodszorra volt egy olyan, hogy "józan paraszti ész"... ha ez neked bunkó... flémnek meg nyomát sem láttam...

áh mindegy...

Csak ennyit akartam írni. Ebben nem tudom mi a bunkó.

Ha valakinek problémája van azt legyszíves privátban, szívesen válaszolok, de nem akarom, hogy megint én legyen a bûnbak.
Kata
LoL. Egy kissé bunkón. Mintegy mellékesen: mindenki számára nyilvánvaló, hogy az egy fake kép, úgyhogy felesleges minden törlés után újra beírnod egyre agresszívebb stílusban. Ha nem csal emlékezetem elsõ nekifutásra már valami kis flém is kezdett kibontakozni a hozzászólásod miatt. Tudom, hogy imádsz kötekedni, de ebben a topikban sajnálatos módon nem fogok erre neked színteret adni. Vagy normálisan írsz, reagálsz, vagy látogass más topikokat, ennyit tudok mondani.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Kata légyszíves állj le a moderálással, vagy legalább írd le, hogy mi a baj vele. Bent van egy kép, amire reagáltam, leírtam a véleményem.
Seaweed
Azert nem semmi ez am..ilyen szintu fegyverterhelesre csak az F-15E/K es leszarmazottjai kepesek csak! Eleg impozans!
Seaweed

Seaweed
Hat jah..de lassan mar mind1 lesz...olyan hirekszalingoznak hogy a mostani "pakolgatas" utan mar alig marad par csapatszolgalatban..
Lockheed
Schipol azthiszem? Jól néz ki! Azért ez sem kicsi...
KJFK. (John F. Kennedy)

Lockheed
<#smile> Ideális lakhely hasonlóan fanatikus beálítottságú emberek számára... 😊

[NST]Cifu
Voltak rá tervek (bár P&W és nem RR hajtómûvekben gondolkodtak), ám valahogy mindig háttérbe szorult a TF-33-asok lecserélse. Pedig gondolj bele, micsoda hatótávolsága lehet négy takarékos turbofan hajtómûvel... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
királyságos hely! Már látom is a luxusvillám, meg jó a reptér, házhoz megy a magángépem, garázsban egy mûrepülõ... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

sure
1024x695...kicsit méreten aluli. <#beka3>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Azert ez se kicsi 😊

EHAM

Seaweed
Ez am a legikikoto!! San Francisco - International

Lockheed
Aaaztaaaaa! Ez nemsemmi! Melyiken van a micuccunk? <#smile>

#6583: Szzééépp a Tupoljev. 😄