Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
<#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
<#finom>

Lockheed
<#smile>

Fenrir
Csak annyiban, hogy FAA bizonyítványt kapott, hogy a lengyel gyártó el tudja adni a világ minden táján. Cserébe õk azt kérték, hogy felhasználhassák a hajtómûvet a saját mezõgazdasági gépeikre.

A halál csupán a kezdet...

Mennyiben amerikai vagy lengyel?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Fenrir
Annyit ír, hogy ezt nagyrészt mezõgazdasági célokra használják (abban is permetezésre), de van tûzoltó változata is.

Lockheed
Juuj, de randa! <#smile>

A PZL-Mielec M-18 Dromader milyen repülõgép?A szövegekbõl annyit értek,hogy részben lengyel részben amerikai.Milyen helyet foglal el a kategoriájában?
link1
link2

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

[NST]Cifu
A Szu-30 eredetileg nagy hatótávolságú elfogó vadászgépnek indult, két fõs személyzete volt, mivel légi utántöltéssel 4-6 órát is a levegõben tölthetett a Szovjetunió/Oroszország északi határai mentén járörõzve. Hogy a pilóták pihenhessenek, ezért kétfõsre tervezték, amikor az egyik vezet, a másik pihen, és fordítva.
A Szu-30 azonban nem kellett a szovjet/orosz légierõnek, ezért a Szuhoj áttervezte többfeladatú vadászgéppé, és az 1990-es évektõl már e feladatkörben alkalmazzák.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grotesk

Seaweed
Rosszul tudod.
grotesk
emberek, lenne egy kérdésem.

A Szu-30 úgytudom, hogy elfogóvadászgép.Akkor mi a ráknak bele még egy ülés hátra? mi a feladata az ott ülõ emberkének, mikor más elfogóvadászgépekben a feladatot egy ember végzi

Falconer
Az tök jo 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

narazzino
OFF

aha, én svédül. valszeg megértenénk egymást

ON

sure
OFF

Csak "interskandinávul"...😉 (dánul rendesen, csak a hejesírásom lehet, hogy rossz NOR/SVE-ben)

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

narazzino
vagy ha mégsem akkor azt kérdeztem hogy tudsz svédül?

narazzino
kan du svenska?

Placebó

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

[NST]Cifu
Un. low visibility (alacsony láthatóságú) festésûek a gépek. A legtöbb amerikai gépen már jóideje csak ilyet használnak.

Punker
amiért a puma is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A felsegjelzes miert fekete feher? 😊

Seaweed
sure
<#eljen>

Gondolom, a kétüléses gépekre is azt szokás mondani, mint a "bányarémekre" politikailag korrektül: "Érdekes arca van..."

A sima Gripen meg, ahogy a svédnorvégdán mondaná:
Jag tycker att den nye Gripen ser mycke bra ut😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Nos akkor kepek arrol ahogy elindultak "haza" a gepek....(+ par kep meg)

Seaweed
Mire hadrevdbeall.
Siluro
Mindegy, ne sikkadjunk el a lényeg felett, meglátjuk, hogy ez a változat mit tud, és hogyan bizonyít. Remélem csalódni fogok, természetesen pozitív irányba, tehát alábecsültem a gépet. Körülbelül mikorra várható a fegyverzet?

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Fenrir
Hát bazz ez a Flight Controls baxott nehéz téma a tanfolyamon 😞

Navigation sem jobb szvsz, marker, ils, ra, rmi, gps stb. loál...

Seaweed
<#hehe>
Bucser
Lehet valaki politizálni akarrt csak nem jött össze neki😄<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Hmmm... tényleg érdekes.

[NST]Cifu
2001-ben mi köze volt Juhásznak a vadászgéptenderhez? <#confused>

Seaweed
patricaviation-on is van jopar video.
es ugyvan ahogy narazzino is irta nem egy media vodor szarbol kell kiindulni...
narazzino
Attól, hogy nem nyertek a RIAT-on még nem biztos hogy nem repülnek olyan jól ,mint a magyarok. A RIAT nem világbajnokság, mint ahogy azt a média hangoztatni szokta egy-egy jó magyar szereplés után, hanem egy airshow, mint akár a kecskeméti, csak annál azért jóval színvonalasabb. és rangosabb. Egyébként a "legjobbaknak" itthon is osztanak díjat.

Lockheed
Meglátjuk mitmutat fel a Gripen! <#smile> Én azért bízom benne, hogy jól teljesít majd a hadgyakorlatokon... 😄 Bár a Mig-29 nekem sokkal jobban tetszik... 😊

Siluro
Bevallom õszintén még csak "K" val láttam. De híre annak még nem jutott el hozzám, hogy orosz pilóta nyert volna egy RIAT ot példának okáért. Mentségemre legyen mondva, hogy nem is régóta figyelem aktívabban a vadászrepüléssel kapcsolatos híreket. Esetleg ha adnál egy yoo linket egy videóról azt nagyon megköszönném 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Ez amit allitasz hulyeseg...de leginkabb valotalansag!
Nem lattal ezek szerint te meg egy orosz murepulest se Mig-29-el...

Siluro
Nem is vitatom ezt a tényt, de a magyar pilcsiket az orosz teknikából is töbet hoztak ki mint õk a saját gépükbõl (lásd: mûrepülés 1 példának). Mindenesetre nagyon kivánxai vagyok, hogy mit fognak mutatni egy hadgyakorlat alkalmával.

Seaweed
Hat van(lesz) AMRAAM..szal latatlanul is BVR modban hatekonyabb....
Siluro
Nem vagy ezzel egyedül 😊 de azért majd meglátjuk, hogy mit villant a gép a magyar pilóták keze alatt 😉

Az én szívem még mindig az orosz gépek felé húz 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Seaweed
Erdekes dolgora figyeltem fel! A 31-es oldalszamu JAS-39EBS-HU szemmel lathatoan nem a delafrikai gyartasu NATO kompatibilis fegyverfuggesztokkel erkezett!! A tobbi gep viszont igen!

Az emlegetett Juhász: Legkorszerûbb légierõ?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Seaweed
Hangja alapjan ez csolegcsavaros ha jol sejtem
grotesk
kérdezd meg a juhászt