Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Neke maztan mondhatod <#hehe> Amenyit en ertek a nagyvasakhoz... <#smile> (De azert kb ertem mit mondasz 😛)
Fenrir
Tipikus pompázs. A szem (fül)tanu 3-4 robbanást hallott majd lángcsóvák jöttek ki a hajtómûbõl.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Úgy látszik, hogy a Jumbok nem szerették ezt a repteret:

Itt pedig a magyar madarak megtámadták az angol madarat 😄

Fenrir
Azért mondtam, hogy envelope modulációs. Az FMC-ben vannak tárolva az ilyen repterek aminek a megközelítése és a 3 fokos siklópályája normál módon nem lehetséges, ilyenkor az EGPWS különbözõ üzemmódjainak a küszöbértékei feljebb mennek, hogy pl a város miatt ne kezdje üvölteni a Too Low Gear/Flaps/Terrain-t és a nem 3 fokos skilópálya miatt a Glideslope-ot.

Fenrir
Lesz egy kis políroznivaló az 1-esen 😊

Seaweed
Itt egy video ami a regi Hong Kongi Kai Tak repter megkozeliteset hivatot bemutatni! (cool video!)...tokeletesen latszik hogy miert is volt ez a megkozelites (kozeli hegyek es toronyhazak 😄)...es a repter gyakorlatilag menyire a varos sziveben volt...leginkabb epp ezekert koltoztettek ki az uj repteret egy kis sziget csucskere par kilometerre Hong kong-tol...
sure
Jó kép, azzal együtt, hogy SZVSZ direkt készült úgy, hogy még "meredekebbnek" látsszon a manõver, mint amilyen valójában.<#ravasz1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Seaweed
Jaja igy kellett a regi Hong Kongira rafordulni...van is emiatt egy ket elhiresult video is a neten ahogy a gep nagy oldalszelben pl erdekesen er foldet...
Fenrir
Minden esetre jó kép, közel touchdown-nál fordul rá a pályára.

Seaweed
Masodik kep a regi Hong Kong-i repter, aminek hiresen "meredek" manoverek kellettek amegkozelitesehez 😉)
Fenrir
Múlt héten tanultam az egpws-t, de arra nem emlékszem, hogy ilyen hangjelzést ez a rendszer adna <#nemtudom>

Terrain, Caution Terrian, Too Low Terrain, Pull Up, Glideslope, Too Low Gear, Too Low Flaps és Windshear az jön, de a Bank Angle nem rémlik...

Szerintem ezzel a dolessel semmi gond. Nincs tobb mint 30. Amugy 35 nel ordit a GPWS

Fenrir
Biztos üvöltött a Bank Angle, Bank Angle 😊

Érdekes megközelítés, biztos envelope modulációs a reptér mert se siklópálya, se iránysáv elfogás nem lehetséges ilyenkor.

Lord of War

Az valami film?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

<#nemtudom>Nem tudom honnan van.Ez már régóta megvan a HDD-n.Olyan vicces.<#nevetes1>

Nem egy jelenet az LoW-bol?

alert
Nem pont erre gondoltam de ez jobb <#idiota> ez kamu?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

I.C.ram
Teljesen jó egy ilyen helikopáter esetében a 150. Sõt szerintem nem is megy annyit. Ez a helikopter szvsz olcsóbb mint egy autó, és azért az összegért nem rossz egy ilyen 😄 Nekem kéne :d
DJ Skyline

Sanyix
Hú ez aztán nagyon áramvonalas jószág, példát vehetnének róla <#idiota>
150 km/h-t talán bírja 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

megcsípte a zorrát a méhecske....

Speedbreaker
ez lego? <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Siluro
És a Short -ról még nem is volt kép 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
Mi ez? Ki tud rondabb repuloezkozt berakni?! Akkor tessek felkotni a gatyat:

Speedbreaker
hogy néz ki?! te jó isten...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sanyix
Fölülrõl eléggé MiG-15 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

alert
Egyszer láttam egy képen egy Nils Holgerson nevû utasszállítót, és esköszöm úgy nézett ki, mint egy vadlúd 😊 Görbült a törzse a nyakánál, a szárnyai íveltek stb. Kicsit Airbus-os beütése volt, bár nem nagyon emlékszem. Az is lehet, hogy csak kamu kép volt. Nem látta valaki valahol?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

DJ Skyline
<#taps><#taps>

I.C.ram
Ez mókás! Tetszik! 😄
[NST]Cifu
Valószinüleg azért, mert az adott oldalról le van tiltva a közvetlen linkelés.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Oh de miért nem tölt fel néhány képet?A méretük is megfelel.

FUJD KI!!! FUJD KI!!!

Atl.98 Carvair

<#eljen>

Kata
Némelyiktõl így ránézésre valóban az. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

rohattalma, iszonyat yok ezek a repcsik... tegyél még fel ilyeneket, kérlek! 😊)
mindig megmosolyogtat a látványuk, halálosak 😊)))

[NST]Cifu
Igen meglepõ képesség egy repülõgéptõl. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
De legalább tud repülni! 😊 Asszem... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Speedbreaker
😄😄😄😄😄:😄😄