14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#8348 Olyan hideg vízben akarsz megmártózni fürdőgatyában? Úgy összemenne a micsodád, hogy többet nem találnád meg. Akkor már inkább egy spéci termo búvárruha. :) -
#8347 Kell egy fürdő gatya is. -
#8346 nem tom =/ nem volt hozzá semmi kommentár -
#8345 ez hun van? -
#8344 IDt:))) -
#8343 csúnya lesz ha benézi.. :)
-
#8342 ez nagyon jó:DDD -
#8341 -
#8340 Az űr elfogadott határa 100km. Innentől kezdve 40-50km-es repülési magassággal lehet pedálozni, de felesleges.
A Concorde amúgy 62 méter hosszú - csaknem háromszor akkora, mint egy 25-ös vagy 31-es. -
#8339 Szerintem ő valóban meg van győződve arról hogy az űrbe megy... És ez a szánalmas... -
#8338 Tudjátok sztem nem is az az igazán dühítő, hogy Anettka hülyének nézi az embereket, és egy "egyszerű" repülést űrrepülésnek ad el, hanem hogy a sok hülye ember még el is hiszi, hogy Anettka az űrbe megy.És mindehhez a Berci még a nevét is adta... -
#8337 Mikor is lesz Anettka az űrben? Hétfőn? :) Ha felmennek 30km magasra akkor az már űrugrás? :) Rendben, de akkor az SR71et kérem átminősiteni űrrepülőnek :) Kivácsi leszek a titkos MiGre :))) -
frekkon #8336 10évente ugrik egyet :) -
marcio mela #8335 -
#8334 thx -
frekkon #8333 na. 8328-ra akartam -
frekkon #8332 itt van :D júniusnál keresgélj és fogsz találni egy Alexander Tarasov nevet is :D -
#8331 szted látott az már concordot? xD -
#8330 Anettka fantáziál:D lázálmai vannak:D és csak nagyítja a dolgokat.... Meg amolyan Fókusz jellegű infoszerzés:D -
marcio mela #8329 Új típusú MiG repülőgép...A szóban forgó típus állítólag jóval nagyobb, mint egy átlagos vadászrepülő: olyan hosszú, mint egy Concorde.
-
#8328 es ezt honnan veszed? honlap vmi?:) -
frekkon #8327 az jó. Tarasov bácsi már jártas lehet az ijenekben. 2003-ban is ugrott egyet :D -
#8326 aha -
#8325 csókolom! :D -
frekkon #8324 ehh, akkor jó helyre jöttem kérdezősködni :D. ezt ő mondta amúgy? -
#8323 "Megkérdeztük Anettkát, miért kell ennyit titkolózni a repülőgép típusa körül, mire azt a választ kaptuk, hogy ha majd a MiG jónak látja, úgyis mindent elárul. Annyi biztos, hogy arról zárt katonai támaszpontról száll majd fel, ahol a gépet gyártják."
broáf mondat:D -
#8322 nem egy mig31-essel hajtják végr az űrugrást?? úgy hallottam... A többinek nincs meg a szökési sebessége:D vagy Mig25 talán:D -
marcio mela #8321 Anettka egy nagy rejtély. -
#8320 kicsi ez a világ kérem:) -
#8319 a botkormány meg a sebi mérő itt csücsül a polcon:))) -
#8318 Szasa Taraszoft vagy ki :))) -
#8317 Bodrozsán László az apukám:) -
frekkon #8316 hi!
nem tudjátok hogy hogy hívták azt az orosz pilótát akivel 93-ban egy magyar pilóta (azt hiszem bodrozsán lászló) ugrott ki egy MiG-29UB-ból mikor átképzésen voltak? -
#8315 minimum :D -
#8314 Olyan titkos típusú, hogy csak Anettka tud róla? :) -
marcio mela #8313 Ez biztos nem az. -
#8312 tipp ,csak találtam gogliba mig space neven :DDDD -
marcio mela #8311 Anettka nem, csak plüsskacsája lebeghet az űrben
Anettka nem, csak plüsskacsája lebeghet az űrben
A titkos típusú MiG vadászrepülőben csak Anettkát szíjazzák az üléshez, kacsája viszont szabadon lebeghet. Összegyűjtöttünk minden tudhatót Anettka űrugrásáról.
Milyen titkos MIG?
-
Cat #8310 Újabb kudarc az Airbus óriásgépének
Az új Airbus A380 óriásgép egyik első megrendelője, a Singapore Airlines bejelentette, hogy törli kilenc új Airbus vásárlásra vonatkozó opcióját, amennyiben a szállítások tovább késnek - írja a Breakingtravelnews.
A vásárlási opciót idén júliusban kötötte meg a légitársaság és a sorozatos késlekedések miatt azóta súlyos pénzügyi válságba jutott gyártó, az EADS vállalat. A cég többször módosított az A380-as óriásgép szállításának határidejét, s a gépek gyártását az elektromos hálózat hibái is késleltették.
A tervezett gépvásárlásokon túl a Singapore Airlines mintegy 570 millió dollárt költött már meglévő repülőgépeinek belső fejlesztésére. Az átalakításoknak köszönhetően az utasoknak több hely jut a székek között, és a szórakoztató monitorok méretét is növelték. A fejlesztés költségei és az általuk lecsökkent kapacitások miatt ugyanakkor a jegyárak némileg emelkednek majd.
Az átalakított kabinok elsőként a cég 19 újgenerációs, nagy hatótávolságú Boeing 777-es repülőgépein jelennek majd meg. Az új gépek jövő hónapban állnak menetrendbe A párizsi és zürichi járatokon. -