Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A halál csupán a kezdet...
Egy másik fórumba mondták hogy sok a tervezési hiba azért kérdeztem hátha ti értetek hozzá.
[/cserf][/fülünyúl]
vagy talán airbus? 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Két kérdésem van.
B737 vs. A320? érvekkel alá támasztva melyik miért jobb a másiknál.
a Második kérdés valóban sok tervezési hiba van a B737-ben? Az NG-ben is?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A red Bull Air race jól közvetíthetõ (csk nem egy rikoltozó papagáj kéne mellé) jól mérhetõ (az idõ/ teljesített kapuk + büntetés tényezök segítségével) és látványos mert rövid alatt viszopnylag nagy sebességgel sok fordulóval operálnak. ÉS ez kell a népnek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Masreszt meg nem feltetlen kell nezni magyar adot.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ezeket a verseny honlapján találtam:

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként sajna nem vagyok pesti így nem vettem részt rajta:/
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez van a hsz végén. A malévnek van A320-asa? 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Milyen társasággal repültél?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nem sok láccik belõle, mert nagy is volt a gép, meg egy kis a320as ablakbol nem lehetett jo kepeket csinalni😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
/Gripen az égből/

/Gripen az égből/
Az Egyesült Államok biztonsági és gazdasági okokra hivatkozva egyelõre nem engedne nagyobb teret az EU befektetõinek az amerikai légi közlekedési piacon. Márpedig ha fennmaradnak a jelenlegi korlátozások, akkor az EU sem volna hajlandó az úgynevezett nyitott égbolt megállapodás megkötésére, amelyrõl évek óta eredménytelenül folytak a tárgyalások.
A közelmúltban sikerült több kényes kérdésben is egyezségre jutni, többek közt úgy tûnt, hogy Washington feloldja azt a korlátozást, amely a külföldi befektetõknek legfeljebb 25 százalékos részesedést engedélyezett a stratégiai ágazatban. Az amerikaiak azonban az utolsó pillanatban meghátráltak és jelezték Brüsszelnek, hogy nem tartják be a korábban októberre kitûzött határidõt a jogszabályok megváltoztatásáról.
Szakértõk szerint nehéz megítélni, hogy a protekcionista törvénykezés módosításában mennyiben játszanak szerepet politikai vagy gazdasági megfontolások. Tény, hogy a jelenlegi túlfûtött nemzetbiztonsági légkör is hozzájárul a külföldi kontrollal szembeni bizalmatlansághoz, de az ágazat részérõl említett potenciális munkahelyvesztés is sokat nyom a latban. Más kérdés, hogy a kölcsönös piaci liberalizálás, az új légijáratok korlátlan indításának lehetõsége – hiszen a nyitott égbolt megállapodásnak ez lenne a legfontosabb hozadéka – szintén munkahelyeket teremtene.