14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Putyin
    olyan ez mint a szex...lehet gyorsan és lehet lassan is csinálni, de itt a gyorsaság jobb, mert előbb megvan. Malév? nem, oda nem szeretnék menni. Elsőnek megcsinálom a kisgépes oktatóimat, aztán 1-2 év oktatás, utána meglátjuk. valami fapados...vagy cargo
  • Putyin
    Hát, hogy sok -e? Maga a tanfolyam nem vészes, 150 000,-Ft és 8 hónap. Ami sok, az az egyéb...

Motoros PPL
    200 óra repült idő, melyből 100 órát parancsnok Pilótaként kell teljesíteni, és 20 órát pedig útvonalon kell parancsnok Pilótaként teljesíteni.
    540 km hosszú útvonal repülés
    4 nemzetközi átrepülés, melynek során két leszállást kell végrehajtani.
    Elméleti vizsgát igazoló oklevél.
  • Reaper
    Na hajjábékén...:)
  • Kata
    Ügyesek vagytok, grati.
    CPL is sokban fájt? Mész majd nagygépre is a MALÉVnál?
  • Putyin
    Igen, idén meg a CPL-t csináltam meg a MALÉV-nél. Most még IFR, multi engine stb...
    Reaper is mindjárt megkapja a PPL-t. Eszméletlen pontosan és szépen repül.
  • Kata
    Á, elég parázós, nyuszi típus vagyok, nehéz lenne lelkileg rávennem magam.
    Neked van PPL-ed?
  • Putyin
    :))

ezért ne parázz, ez mindig így van. amúgy az oktatón múlik a legtöbb. Vannak iskolák, ahol nem hagyják leszállni a növendéket, nehogy baj legyen...Úgy nehéz is megtanulni, ha nem hagyják. A leszállást is meg lehet tanulni, nem emberfeletti..:)Amúgy szerintem élőben sokkal könnyebb repülni, mint a szimulátorban, hiszen az életben az ember egész teste érzi a gép minden rezdülését, míg a szimulátorban semmi.
  • Kata
    Természetesen érdekelne. De azért egy szimulátor nem a valóság, a játékban futótörés, vagy szétkentem a gépet a földön? Újra lehet indítani és próbálkozni. Szóval még ha lenne is rá anyagi keretem, nem biztos, hogy meg merném próbálni. Mondjuk megcsináltam 1-2 repülőórát, de a leszállást mindig az oktató csinálta.
  • Putyin
    már bocs, de így nem lehet hozzáállni semmihez. az itteni fellépésed másra enged következtetni. úgy tudom, hogy szimulátorozol is. ha ott érted a dolgokat, akkor az életben is érteni fogod.
    azt meg csendben jegyzem meg, hogy nem kell 1,5 millát elköltened erre...ha érdekel, szólj és elmondom mi merre...
  • Kata
    Egy millám sincs rá, úgyhogy teljesen mindegy.
    Egyúttal megkérnélek hivatalosan, hogy vagy változtass azonnal a lekezelő modorodon és a hozzászólásaid minőségén, vagy hagyd el a topikot.
  • Reaper
    Rohadtul nem kerül 1,5 millába, csak rossz helyen nézelődsz. Ennél lényegesen olcsóbban 1 misi környékén meg lehet csinálni jobb helyeken...
  • Kata
    Nem kritika volt, hanem mocskos személyeskedés (tudd megkülönböztetni a kettőt, mielőtt vagdalkozol), mint ahogy ez is. Nem vagyok okosabb senkinél, és pár métert repültem már pilótaként.
  • Kata
    Mert szerintem én béna és buta lennék hozzá. Na meg ott van még egy apró tényező, hogy nincs rá most 1,5 millám. (Nem beszélve arról, hogy mennyibe kerülne utána is repkedni néha).
  • Reaper
    Mi volt ebben a flamelés? Nem bírod a kritikát? Miből gondolod, hogy okosabb vagy mindenkinél? Főleg, hogy egy métert nem repültél még (értsd pilótaként)...
  • Putyin
    Te miért nem rakod le a PPL-t?
  • Kata
    Itt nincs szükség a felesleges flémelésedre, sry. Esetleg másik topikokban kibontakozhatsz e téren.
  • Reaper
    Hű de kemény itt az admin néni...
  • Putyin
    Mondjuk logikus lenne, hogy egy bizonyos létszámig engedik. Állítom sokkal többen mennének repülővel inkább.
  • Kata
    Nem vitatkozom ilyen meddő dologban, majd meglátjuk kinek van igaza oszt jóvan. Minden évben érkeztek, érkezhettek vendégek repülővel a rendezvényre, természetesen előre bejelentett alapon. Ennyi, lehet tovább okoskodni.
  • Putyin
    Lehet, hogy egyesek - jó kapcsolatokkal - megtehetik, mert mint tudjuk, vannak az egyenlők és vannak az egyenlőbbek. Én is eljátszottam a gondolattal, hogy géppel kéne menni, nem szívni a dugóban, de akit felhívtam ezt mondta amit írtam....:(
  • Putyin
    Bocs, nem szoktam ilyen bénán írni, lehet, hogy a rozé nem tett jót a klavimnak.
  • Putyin
    Szisztok!

ahogy én tudom, csak olyan gép szállhat le, aki résztvevője a rendezménynek, szerződéses.
  • Reaper
    A legutóbbin (2005) nem emlékszem rá, hogy lehetett volna... A 2003-asra én is úgy emlékszem, hogy lehetett, mert volt elkülönített rész.
  • Kata
    Minden évben lehetett, elég sok látogató ment le repülővel, ez nem újdonság. Legfeljebb számodra. :)
  • Reaper
    És ki mondta, hogy lehet Cessna-val menni?
  • Papirzacsi
    Ki mondta, hogy nem ül az ölembe senki? :-P
  • Clidey
    A 150-es két személyes, Zacsi. :-P
  • Papirzacsi
    Húúú, elférek még abban a gépben. :-)
  • Kata
    Egy barátnőmnek van PPL-je, ő vinne le.
  • Boconadi
    értem
  • Bucser
    Gripeneket valamint Osztrák és nem azért kapott pénzt, hogy meggyőzze a politikusainkat, hogy ez a legjobb. És a cseheknél is ez a helyzet.
  • Boconadi
    Hallottátok a híradóban hogy valami külföldi csóka kapott lóvét azért, hogy mi grippeneket vásároltunk? (pontosabban valami német gróf)
  • Bucser
    Annyira nem mert nem te vezeted:D:P

Egyébként hogyhogy?
  • Kata
    Én ha megyek, lehet Cessnával megyek. Fú de májer leszek. :P
  • Bucser
    gondolom 14
  • Boconadi
    A gyermek jegy hány évre szól? Tehát mi a korhatár?
  • Balázs84
    A Kecskeméti repnapra már kaphatóak a jegyek elővételben a lottózókban és mindenhol ahol lottózni lehet.

Árak:

Augusztus 10-ig felnőtt 3500Ft, gyermek 1500Ft
    Augusztus 11-től felnőtt 4000Ft, gyermek 2000Ft

link
  • Fenrir
    Valakinek nincs meg véletlenül ez a "film"?

Fighter Pilot: Operation Red Flag
  • DJviolin
    Sziasztok!

Bocs, hogy csak így beposztolok, de ez (szerintem) annyira LOL, hogy kihagyhatatlan. Következzen tehát az igazi kulák fórum: :)
    http://avitop.com/cs/forums/thread/4302.aspx

De van még ettől is szemforgatóbb:
    http://avitop.com/cs/forums/thread/4294.aspx

Következzen az igazi maximalista. Avagy fórumból rendeljünk egy komplett flottát:
    http://avitop.com/cs/forums/thread/4279.aspx

Ungala Bungala rendeljünk légifülény vadászgépet neten:
    http://avitop.com/cs/forums/thread/3488.aspx
    (A poén az, hogy itt vissza is írnak, hogy van eladó rengeteg Mig.)

Katonai puccs? Megtámadni egy repteret? Eltéríteni? Ugyanmár! Ha repülő eszközre van szüksége a harmadik világégéshez, akkor rendeljen ön is az Aviation Forum-ról. :)

Üdv:
    DJviolin
  • Bucser
    Tudtommal gőzerővel folyik a fejlesztés ugyanis nem akarják a belső piacaikat kiszolgáltatni a Boeng/Airbus párosnak. Nem beszélve arról, hogy a hazai repülőgépgyártásukat ez a piac igencsak revitalizálhatná végre. csak ugye a program sokáig tetszhalott volt ugyanis vetélkedtek a különböző irodák.

Az eékövetkező 10 évben az orosz piacon kb 1500-2000 ilyen méretű hatótávú és kategóriájú gépre lesz mindenféleképpen szükség nem számolva a piac konszolidálódás utáni folyamatos növekedésével.