Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Nem szereti a Francia gépeket a kisasszony? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
Nem az a baj, hanem a mirage. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Moziban persze.
ColdFire
lol😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

I.C.ram
Pedig múlt héten megnézhetted volna 350 forintért.
[NST]Cifu
Ha szereted a repülést, nézd meg mindenképpen. A cikkben is ezt javaslom. 😊

DJ Skyline
nem vagyok egy filmes guru,szal valószínû kimarad! 😊

Kata
Bevallom, hogy neked udvarolt pár sorral lejjebb, némi kétely merült fel bennem is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Nem rossz videó, de a képaláírások és az alájuk vágot képek kissé csalókák. Sohasem indítottak Phoenix rakétát valódi célpontra. A Líbiai MiG-23-asokat és Szu-22-eseket AIM-7 Sparrow és AIM-9 Sidewinder rakétákkal lõtték le, még egy harci eredménye volt légi jármûvek ellen a típusnak, egy iraki M-8-as helikopter 1991-ben, szintén AIM-9 Sidewinder rakétával. Legalábbis az US NAVY keretében (az irak-iráni háború nagyon zavaros esemény volt).

I.C.ram
Elég sok fasza francia film volt. Attól még lehet jó.
ColdFire
örülj hogy csinál vki ilyen jellegû filmet...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Clidey
Azt magánban kérd tõle...de hogy kifogod vele álmaid hercegét, azt garantálom! <#kacsint>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

DJ Skyline
bahhh,francia film! :|

ColdFire

Kata
Azért annyit megspórolt a tomcat, ami bekerült a szívócsatornába. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Közben már sikerült megtalálnom 😄
Kit--Kat
Jaja, meg ahogy folynak a kerozin literek a gépre😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
4 percnél nem semmi a leszakadó utántöltõ vég,vagy hogy hívják szakszóval,és a leszállásnál is mutatják! 😄

Fenrir
Melegedik a hangulat...

A halál csupán a kezdet...

Papirzacsi
Na még írni se tudok. :-DD
Clidey vakító szépségétõl nem csak a csajok ,de a tükrök is megvakulnak.😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Jaj... a számlát majd küldjed. Átutalással jó lesz? :-DDD
A vaksághoz biztos a te szépséged okozta.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kata
Telószáma? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Nekem van szerencsém személyesen is ismerni. Egy végtelenül jóindulatú, segítõkész, kedves aranyos ember. Hatalmas lexikális tudásáról és a repüléselméletben való magasszintû jártasságáról több ízben is tanubizonyságot adott itt a fórumon. Mindamellett rettentõen jóképû is. Úgyhogy nem is igazán értem, a lányok miért nem üldözik sikongatva az utcán...??! Szerintem vak mindegyik, az tuti!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Fenrir
Minden esetre jól néz ki <#idiota>

Kit--Kat
Ez is nagyon jó videó!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[NST]Cifu
Az F-22A elektronikai érzékelõrendszerit tesztelik rajta. Az orron a radart láthatod, a pilótafülke tetején lévõ szárnyakban pedig az F-22A szárnyain lévõ érzékelõk vannak elhelyezve. A cél az volt, hogy leteszteljék az elektronikát valós repülési körülmények között, és mindezt olcsóbban, mintha egy prototípust kellene ráállítani erre.

I.C.ram
Egyébként Papirzacsit nem láttátok mostanában? Vagy ismeri valaki személyesen?
Fenrir
Ez az igazi segédhajtómû, nem az APU 😊

I.C.ram
Ja bocsánat avionikát. Mindegy, majdnem 😄
I.C.ram
Hú de zsír vagyok 😄 elõször kitalálom, hogy aerodinamikai teszt, aztán meg, hogy F-22, pedig kutyaszar vagyok az ittlévõ repulõ-guruk mellett 😄 Ez most önbizalmat adott 😄
DJ Skyline
mert az is!
757-200 F-22 Avionics Testbed, c/n 22212
kb az oldal 3/4-nél van

I.C.ram
elsõ ránzésre F-22
I.C.ram
akkor jól mondtam.
Fenrir
Höh? Vajon milyen vadászgép orra lehet az eredeti helyén?

Azt irták rá, hogy egy új vadászgép avionikáját tesztelik vele, nade miért kell azért az orrát is felrakni? 😊

I.C.ram
szvsz ez aerodinamikai teszt.
ColdFire
repulo???

Fenrir
WTF?

Falconer
Persze, oke, de azert kicsit hosszabbakra is lehetett volna hagyni nehany jelenetet. Ugyis lekotne a figyelmet 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Fenrir
Akkor azt 😊

Bucser
Miután zenére van vágva azért váltanak olyan gyorsan elvégre ez egy zenés klipp😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Valaki el tudna mondani, hogy a megujult Patrick's aviationrol hogyan lehet letolteni rendes avi vagy wma fajlokkent a videokat?
Thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nekem is jo regota megvan, engem egy kicsit zavar, hogy nagyon rovid idokozonkent valtanak masik jelenetre.

DJ Skyline
és a többi! 😊

Kit--Kat

Clidey
Hmmm...2x is megnéztem, de én nem láttam seholsem Herkulest benne... Ellenben Aeritalia G.222-est annál többet <#ravasz1>

Fenrir
Hogy a hátára baxxa a herkulest a közepe táján, állat 😊

ColdFire
hat ja... :S

Siluro
Mindig ámulok rajta, hogy milyen durva cucc ez a tolóerõ vector....

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
nekem is nagyfelbontású mpeg-ben van meg már jó régóta😄 bár mindig vágnak benne valamit😄 csaka zene ugyanaz😄 és az anyag egyre rövidebb😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
az ám😊