14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Caterpillar #13725 -
#13724 -
#13723 A csatorna többi videóján, ha jól értem a nő félt a repüléstől és ezt pórbálták kúrálni. Még nem néztem meg. Egész jópofa civil repcsis csatornának tűnik.
-
#13722 -
#13721 Jumbo Jettel indul turnéra az Iron Maiden 2016-ban. -
#13720 -
#13719 Ez nem igaz... -
#13718 -
#13717 The pilot was taken by air ambulance to the Royal Sussex County Hospital and is "fighting for his life". (BBC News) -
millerius #13716 Szerintem nem az a lényeg, a lényeg a teljes, egész esemény, úgy ahogy a valóságban megtörtént. Tanulni úgy lehet belőle igazán, ha látják a teljes eseményt és a következményt is torzítás és szépítés nélkül.
Viszont az a hír járja (valamelyik TV-híradó), hogy a pilótát sikerült élve kimenteni az égő roncsból. -
ldavid #13715 csak ott kivágták a becsapódást (ami ugye a lényeg lenne a nép számára) -
#13714 Ezek a cikkben is benne vannak a videóval együtt. -
millerius #13713 Hawker Hunter vadászgép, eddig 7 halott, 14 sérült
www.youtube.com/watch?v=pvHplYmh2f8 -
#13712 Soreham, légibemutató baleset -
#13711 Pilot noped out of storm from Chicago to DC
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#13710 Homido Player, Kolor -
#13709 -
Caterpillar #13708 Nekem az alap youtube applikációval megy szépen...
És van is ikon, hogy ha kartondobozzal akarnám nézni.
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.08.11. 22:43:59 -
#13707 azt lenne jó megtudni, hogy telefonon milyen aplikációval tudnám én az ilyen panoráma vagy 360 fokos filmeket lejátszani, hogy a telefon mozgatásával körbe tudjak nézni egy cardborddal. -
#13706 P51 és F22 kötelékezik, a videó bal felső sarkában a nyilakkal mozgathatjátok a kamerát!
(köszi Cater) -
#13705 csodálom a hajtmű kompresszorok nem kaptak belöle , vagy legalábbis nem nagyon látszik a képen. Se a belépő él.
Bár a belépőélnél a légáramlat gondolom azért elterelte a darabokat, az oldalsó szélvédő is ezért uszta meg gondolom.
Az orrban az időjárás lokátor is kiment gondolom, igy még nehezebb volt kimászni a zivatarból. -
ldavid #13704 :D
mondjuk meglehetne már azt is oldani, hogy egy kamerán keresztül látnának ki, szélvédő helyett -
Nyiri #13703 Jégeső... Elég nagyok lehettek. Mármint a jégdarabok. A szélvédőt nézve valszeg nem visual megközelítés volt :D
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.08.09. 14:43:43 -
#13702 Én erre lennék kíváncsi. Meg kéne a trailer alatti zene...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.08. 20:50:26 -
ldavid #13701 ha nem ez a vadparaszt lenne benne, még meg is nézném.
én ezt ajánlom, most indult, az első részben a Himalájá van (pl. Lukla-ba is mentek) -
#13700 kicsit hosszú és angol, de érdekes doku-tudományos film Jeremy Clarksonnal a jet történetéről
-
#13699 -
#13698 Az Airbus és a Boeing is mindent levédet, még olyat is, ami eredetileg nem az ő ötletük volt, csak náluk ott a pénz. -
#13697 nekem is teljesen szürreális, nem is értem miért védette le az airbus, szerintem az is pénzbe kerül, mikor látszik rajta, hogy nem lesz belőle semmi. most ilyesmikkel akarják a konkurenciát felesleges költségekbe verni? azt sem értem, a boeingnél csak sokkal jobban tudják mint mi, hogy ez nem valósul meg szóval nem fognak ettől a levédéstől rohanni fejleszteni valami hasonlót -
fonak #13696 Így nézne ki egy realisztikusabb cucc, persze ez is valószínű, hogy örökre sci-fi marad, az elődjét, a HOTOL-t még a nyolcvanas években promotálták, mint a jövő űrjárművét/hiperszonikus airlinerjét. -
#13695 no sci-fi please
Amúgy eleve a legköltségesebb pontja az lenne, hogy azt a tömeget 35 km magasra eljuttassa, már maga az elv itt bukott meg. -
#13694 Igazából azt akartam írni, hogy ökörség az egész, csak visszafogtam magam... Bármit le lehet védeni szabadalommal, nem kell működőképesnek lennie... Az airliner alap törzs forma és a többi eleve viccessé. Teszi. Azt is megnézném, hogy hány reptér fogadna be olyan gépet, ami ilyen hajóművel és hajtóanyagokkal bír, stb.
Ez egy csapat akárkicsoda fantáziborzalma. Teljesen komolytalan. -
millerius #13693 Ezzel a szárny-kialakítással szerinted hány km-es kifutópálya kellene, hogy fel és le tudjon szállni? Szerintem egy mai reptér 3-szorosa legalább! Ezzel a törzs-formával hogyan akarnak hiperszonikus sebességet elérni? Milyen súlyú lenne az a gép, aminek a törzs-szerkezete 30 km fölötti magasságban is kibírná azt a nyomáskülönbséget, ami az utastér megfelelő túlnyomásához szükséges? Vagy rep-orvosival válogatnák az utasokat és szkafandert adnának rájuk?! És végül: ha meg is csinálnák a hiperszonikus utasszállítót (akkor se a bemutatott kivitelben!), ki tudná megfizetni a jegy árát (már a Concorde-járatok se voltak túlzsúfoltak, pedig a reális üzemeltetési költségek alatt adták a jegyet, a British Airways és az Air France más járatainak nyereségéből kompenzálták a veszteséget). -
#13692 Semmi esélye nincs. -
#13691 szerintetek ebből lehet valami? én nagyon szkeptikusan állok hozzá, túl sok mozgó alkatrész, túl sok kompromisszum és túl sok pénz. airbus szabadalom, szóval idén is megvolt a NY-London távot gyorsan megtévő repülőgépes hír, minden évben felugrik valami pár machos dolog
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.08.04. 03:07:08 -
fonak #13690 Úgy tűnik tényleg a MH370 roncsait sodorta partra a víz Réunionon. Bár sokkal többet nem tudtunk meg, és nem is fogunk valószínűleg. -
fonak #13689 Ha jól látom, a 493. század "The Grim Reapers" Lakenheathből. -
#13688 -
#13687 majdnem odaverte a jobb szárnyat, centiken múlt:
-
#13686 Hidroplán és tűzoltás.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.25. 22:59:49