Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
😊))\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
rossz gomb...
aha!
ez se az...
aztán kiesik a rocket xDDD
bár mondjuk nem értem, hogy ha már franciák, akkor miért nem francia légierõ? Sokkal jobban eltudok képzelni a francia légierõben két ilyen bohócot, mint az amcsiban 😊 Amcsiban inkább a mácsó kép az uralkodó, nem a mókamester 😊
Ja és láttampár magyar nevet is a stáblistában 😊
Per Aspera Ad Inferi.
[/cserf][/fülünyúl]
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Minden idõsodõ hálivúdi sztár álma lenne a d-check. :-)))
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Na, csinálok rajta gyorsan egy D-Check-et, oszt visszakapod! 😛
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A civil tiltrotor egyetlen képviselõ a lent látható BellAgusta 609, ennek 2003-ban volt meg a szûzfelszálása, de utána két éves szünet következett, mert a V-22 program végsõ tesztjeiben pár "apróság" miatt az egész tiltrotor technológiát átnyálazták (a meghajtás és a hidraulika terén voltak bizonyos problémák), de 2005-ben a tesztrepülések folytatódtak. A BellAgusta a tervek szerint 2009-ben kapja meg a végsõ FAA papírokat, és akkortól kezdve kezdik a sorozatgyártást. Az Aerospace-technology.com szerint már 60 rendelésük van a típusra.
Akkor majd erre visszatérünk tavasszal, a jóidõ beállta után, ha gondolod! Csak majd emlékeztess lécci, mert hajlandó vagyok elfeledni kinek mikor mit igértem... 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Te héccencség! 😄
[/cserf][/fülünyúl]
A dicsekvésedrõl pedig tudok...én ültem annak a lefüggönyözött ankettesnek a jobbegyében... <#kacsint>#kacsint>