Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Bucser
Elviszem a jó öreg villanymelegítõnket a nyolcvanas évekbõl😄 Vagy elvisszuk itthonról a PB palackal mûködõ Sziesztakályhánkat😄 lessz ott meleg😄 még túlmeleg is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kata
És valami mobil fûtõizét is szerezzen be, mert azért még hideg van így fotózkodni azokban a kihûlt vasakban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Á, csak Punk hülyéskedik. Sose voltam, és sose akarok op lenni. Se itt, se máshol. Megnyugodhatsz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
hallom Kata ideiglenesen(?) op. lettél az sg-n 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Siluro
Pontosan ez jutott az eszembe 😊))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser

<#zavart1><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kata
Ha leszervezed, kimehetünk valami reptérre fotózni ilyen képeket, nekem tetszik az ötlet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
akkor csinálják flight simmel <#idiota>

Siluro
😊))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

www.hero10.atw.hu nézzétek meg
[NST]Cifu
Mivel a Lock-On szimulátorban (amelyel csinálták az egészet) csak amerikai és orosz gépekkel lehet repülni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ColdFire
lol... xD

rossz gomb...
aha!
ez se az...
aztán kiesik a rocket xDDD

ColdFire
lál

I.C.ram
Baromi jól megvan csinálva 😄 Tényleg profi munka!

bár mondjuk nem értem, hogy ha már franciák, akkor miért nem francia légierõ? Sokkal jobban eltudok képzelni a francia légierõben két ilyen bohócot, mint az amcsiban 😊 Amcsiban inkább a mácsó kép az uralkodó, nem a mókamester 😊

Ja és láttampár magyar nevet is a stáblistában 😊
[NST]Cifu
A Forrestal-osztály volt az elsõ "szuperhordozó", az elsõ hordozó, amely méreteiben és kialakításában is eleve sugárhajtómûves gépekre lett tervezve és amely már átadásakor rendelkezett ferde fedélzettel is. Az USS Forrestal valóban több kísérlet helyszíne volt, de igazából nem volt különösebben kiemelt egység, és ennek semmi köze nincs a rajta történt balesethez.

RatBaG
hátha sokan nem ismerik...

Bill & John 2

mindig sírva röhögök rajta <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Kata
Jé! Ilyen pilótaruhám van két szekrénnyi! :o Nem is tudtam, hogy tele vagyok repülõs cuccal. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ebben a gépben is lenne elég hely és még G ruha sem kell

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Papirzacsi
A D-check a legmélyebb karbantartás egy gép élete során. Konyhanyelven apró darapokra szedik, mindenhova benéznek, leellenörzik, kicserélik, felújítják minden darabját, majd újra összerakják, és szinte újként gurul ki a hangárból.
Minden idõsodõ hálivúdi sztár álma lenne a d-check. :-)))

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kata
Mi a D-check?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Akkor ma este már 61. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
A Forestal miért volt ilyen potenciális "kísérleti" anyahajó? A Tomcatet is itt tesztelték. Van valami köze a katasztrófájának?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[NST]Cifu
Igen, az US NAVY kísérletképpen egy C-130F géppel tesztelte a lehetõséget az USS Forrestal hordozó fedélzetén. Hosszú távú, nagy teherbírású ellátógépnek (COD) szerették volna használni, de túlságosan költségesnek és veszélyesnek lett ítélve, így nem lett belõle semmi.

Clidey
Úgybizony! Még videjót is találhatsz róla a TeCsövön! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Uppsz...szorri...tudtam hogy valakitõl kölcsönkértem, csak már nem emlékeztem kitõl...azóta meg itt porosodik a garázsba, csak kerülgetem folyton útban van, a macska meg mindíg telelábnyomojja a szárnyát! 😄
Na, csinálok rajta gyorsan egy D-Check-et, oszt visszakapod! 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire
c130? :o

[NST]Cifu
Jó, a kísérleti repülések nem számítanak, F-16-os és C-130-as is szálle, ill. indult hordozókról. 😉

ColdFire
veled már 61 😉

Papirzacsi
Hát igen, ígérgeted már egy ideje, hogy visszaadod a fullextrás falcon 900-amat, amit még két éve kértél kölcsön, hogy vagizzál egy csajnak... :-P

[NST]Cifu
A katonai változat, a V-22 már rendszerben van. Tervezgetik a nagyobb, négyrotoros változat is, szerintem azt is gyártani fogják majd.

A civil tiltrotor egyetlen képviselõ a lent látható BellAgusta 609, ennek 2003-ban volt meg a szûzfelszálása, de utána két éves szünet következett, mert a V-22 program végsõ tesztjeiben pár "apróság" miatt az egész tiltrotor technológiát átnyálazták (a meghajtás és a hidraulika terén voltak bizonyos problémák), de 2005-ben a tesztrepülések folytatódtak. A BellAgusta a tervek szerint 2009-ben kapja meg a végsõ FAA papírokat, és akkortól kezdve kezdik a sorozatgyártást. Az Aerospace-technology.com szerint már 60 rendelésük van a típusra.

Papirzacsi
Na igen. Ebben már az összes lábon álló poziciót kompromisszumok nélkül végig lehet "játszani".:-)

Clidey
Neeeem, teljesen képbe vagyok hogy Katailag e téren, tudom hogy repültél már nem 1x nem 2x! 😄

Akkor majd erre visszatérünk tavasszal, a jóidõ beállta után, ha gondolod! Csak majd emlékeztess lécci, mert hajlandó vagyok elfeledni kinek mikor mit igértem... 😄

ColdFire
ha már hely kell...

ColdFire
tudom, de ez a tábla lol ^^

Kata
Elég az a hely több figurához is, hidd el. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez nem vicc, ez St Martin Princess Juliana nemzetközi repterének final-ja.

[/cserf][/fülünyúl]

Papirzacsi
Kétségtelenül kényelmesebb mint a géruhás verzió, de jellemzõ a legtöbb ilyen gépre, hogy a kabin méretei miatt nem lehet a kama sutra összes pózát kényelmesen kivitelezni. :-) Szóval asszem marad a cargo 747. Abban van elég hely.:-)

ColdFire
xD

Kit--Kat
Jaja😊 De az így elég problémás lett volna, gondolj bele át kelett volna az összes anyahajót alakítani, hogy beférjen a hangárba meg a "liftekbe" a gép. Sok pénz lett volna. Ha nem tévedek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ColdFire

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
😄

Kata
Egyébként ez a TILT rotoros cucc már szériaholmi, mûködik?

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Hát, ha így nézzük, akkor még csöppnyi is lett. Ugyebár az F-14 azért született meg, mert eredetileg az F-111B-nek kellett volna hordoznia azokat a méretes rakétákat, de ez annyira nem tetszett a tengerészeknek, és új gép után néztek. Azért emiatt mérges vagyok a Tomcatre. Megfosztott attól, hogy láthassuk, milyen is egy hordozóról induló F-111-es batár... 😊

ColdFire
Csajozás alkalmából ^^

[NST]Cifu
Nocsak, nocsak milyen zaftos kis dolgok derülnek itt ki. :Ð

Kata
mehetünk 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem azért mondtam, mert nem mennék, minden repülésre adódó alkalmat megragadok. Azért mondtam, mert úgy vettem ki szavaidból, hogy azt hiszed, félek, vagy nem repültem még.

Te héccencség! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Clidey
Oké, ezesetben téma részemrõl sikálva. Ha nem, hát nem! <#vigyor0>

A dicsekvésedrõl pedig tudok...én ültem annak a lefüggönyözött ankettesnek a jobbegyében... <#kacsint>