Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
off

nem tudtok vmi zenét video alá? :\
mig29 bemutató videó lenne, csak nem találok semmit (pörgõs cucc kéne, olyan topgunos 😊)) )

elõre is kösz

on

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Falconer
Ajanlom Koka Janost 😄 Megtudhatsz a pannon pumarol mindent, loal

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

RatBaG
sajnos "kicsi" halott most a fórumunk... <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

köszönöm

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Itt érdeklõdj.

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok, szükségem lenne egy Puma-szakértõre - mármint aki ismeri az egység múltját, jelenét, fellelhetõ nyomokat, fotókat, veteránokat...
És nem lenne baj, ha írói/riporteri vénával is rendelkezne...

Köszi!

(privátban keressen meg, aki magára ismert, vagy akár csak infót tud adni...)

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
poén😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Üdv!

Tud valaki a Tökölön hasraszált Diamondról valamit?
Pl: hogy történt a dolog...

Fenrir
Ott most hideg vab, Mauritius a nyerõ 😊

Malév - Air France/Air Mauritius 😛

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Ja, és a következõ NST klánbuli Korzikán lesz? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
A klán összedobja rá :]

[NST]Cifu
A múltkor a BellAgusta BA609 megrendelési formanyomtatvány keresésekor (gondoltam belinkelek egyet 😊) keresgettem a neten, és feltünt, hogy a gyártók weboldala eléggé visszafogott. De találtam azért üdítõ kivételeket is: Eclipse Aviation 500 vásárlási menü. Izléses és szépen kidolgozott, márcsak $1,804,384 kell, és 2008 Novemberére le is tudnák szállítani a saját gépemet. <#ravasz1>

Orosz rendõrségi Mi-34-es mûrepülése

Falconer
De akkor sincs semmi logika benne, hogy elotte van kb tiz-tizenot meterre a masik gep, aztan belenyomjon egy raketat. Sajat megat is kicsinalna.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[NST]Cifu
Papíron leírtan 300m, de a távolságtól függetlenül lehet indítani.

Falconer
Tudom, de azoknak a raketaknak is van egy par szaz meteres minimum inditasi tavolsaguk nem?

ColdFire

[NST]Cifu
A Mirage 2000-nek nincs IRST-je, így a rövid hatótávolságú, infravörös érzékelõvel rendelkezõ légiharc rakéták esetében is a repülõgép radarját használja a céladatokhoz (megj.: a legtöbb vadászgép esetében így van ez). A besugárzásjelzõ "szólt" Fahrenheit-nek, hogy a mögötte lévõ gép radarja befogta, ilyen kis távolságból nyilvánvalóan hõkövetõ rakétáról lehetett szó, ezért kezdte el Fahrenheit szórni az infracsapdákat (ha megfigyeled, a fekete Mirage HUD-ján lehet is látni, hogy a rakéta infravörös érzékelõre az új hõforrásokra tapad rá célpontkét).

Fenrir
Structure Repair Manual kell? Van NG techdokunkban vagy PMA-ban...

update: huh, ez nem olyan egyszerû, ugyebár a repülõgép szerkezetének a pontjai kooridnáta rendszerrel van megadva, oldalpanelek pedig a bordákra vannak felszegecselve...

Falconer
Minek az neked?

Kata
Urak! Puszikkal halmoznám el, ha valakinek van Boeing 737 Next Generation családról részletes panelvonal és szegecselés rajza, lehetõleg minden nézetbõl, és megosztaná velem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Ezt meg az amcsik is megirigyelnek 😄

Kit--Kat
de nem az elején

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ColdFire
wright-éknál még bevált volna eza égetés xDDD

ColdFire
^^
ezaz infracsapdás jelenet akkor se volt akkora, mint a lopakodóba köteléket repültek, a kisérõ kigyulladt, pont viz felett repültem ugy kb 10m-re, a vezér ledobott egy torpedót, robbant egyet, és a robbanás hatására a víz felszínén ilyen hullám vagy mi keletkezett (mint a gombafelhõ vagymi, csak vízbe ^^), na azon átment a kisérõ, és a víz eloltotta a gép égését xDDD

Falconer
Nem, mert akkor kezdte nyomatni neki, amikor elkezdett a besugarzasjelzo sipolni, hogy a masik gep befogta. De nemhiszem, hogy barmekkora kart is tett volna a masik gepben. Max akkor, ha beszivja a hajtomu talan, de egyebkent tuti meg sem karcolta volna.

Kata
Nem lehetséges, hogy mivel ennyire közel volt, azokkal akart kárt okozni a másik gépben? Azért az infracsapdák égetettek volna pár lyukat bele.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
hátha gépágyú ellen is véd xD

Falconer
Ez kurvanagy 😄DD Milyen mar amikor tiz meterrol elkezdi a masik arcaba pumpalni az infracsapdakat <#idiota><#taps>

Siluro
Régen röhögtem ilyen yoot 😄DDD

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ColdFire

ColdFire
marad a discovery channel 😄

Én nem az élethûségrõl beszéltem semelyik film esetében, hanem a nagybetûs hatásról, amit az emberre gyakorol. A Top Gun jobban összepakolt film. Ezért mondtam, hogy marad a trónon.

narazzino
hát nem tudom...aki laikus a vadászrepülésben az valszeg teljesen más szemmel nézi a top gunt, mint aki konyít is valamit hozzá...

!*

*?

ColdFire
mama??? <#idiota>

Szia!

Én láttam. Röviden egy francia popcorn mozi marhajó légijelenetekkel.
A történet fordulatai elõre kiszámíthatóak. Ne számíts Lost, Prison Break, 24 szintû csavarokra, amikor dobsz egy hátast a székedben mert akkora cliffhanger-t nyomott a képedbe a celluloid.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó, azért ott én is meglepõdtem, amikor a szöszi... 😊

A szinészi játék jó. Lényegében a film egy levegõ ültetett Taxi. És ezt elõnynek szántam. Itt is ugyanolyan põrgõs aranyköpések vannak, mint a Taxiban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Például:
-Te, biztos hogy erre látták utoljára az eltünt Mirage-t?
(Ekkor elhúznak elég közel egy utasszállítónál)
-Nem tudom, de erre fele csak távolsági buszok járnak. 😊

És ez volt a magánember véleménye, most jöjjön a repülõb*zi oldalam véleményeme:
Minden repülõs szerelmesének kö-te-le-zõ!!! 😊

De azért a Top Gun marad a trónján...

ColdFire
vélemények errõl, látta már vki? :\

ColdFire
wtf, thx

DJ Skyline
DJ Skyline
szerintem is egy undorító gép, már elnézést! 😄 és nem azért, mert Tomcat párti vagyok, most attól függetlenül! de kinek mi...

Falconer

Kaptam a suliban egy olyan feladatot, hogy egy ket oldalas reportot kell csinalni, hogy a kulonbozo legitarsasagok milyen plusz szolgaltatasokat nyujtanak az elso osztaly utasai szamara. (angol nyelvu)
Ha gondoljatok linkelhettek/irhattok be dolgokat, es csatlakozhattok erdekesseg gyanant 😊

Bucser
hát ha minden más gép minden egyes repült órájára 60 munkaóra kellett volna akkor valószínû azok is kibírták volna ezt az "igénybevételt".

A Haditengerészet a gépket nem véletlenül tervezteti úgy, hogy kibírják ezt az igénybevételt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kit--Kat
Ja és még eszembe jutott valami a Tomcatrõl. Nehéz volt, de nagyon strapabíró jól összerakott gép volt, bírta a kemény odacsapásaokat a fedélzethez és komoly sérülésekkel is tovább tudott repülni, amely más gépeket zavarba hozott volna. Ez így korrekt, nem?!😊

ColdFire
lool xD

Fenrir
Tudok intézni fûtõkocsit, ha más nincs akkor berúgjuk az apu-t és kondizunk 😛

ColdFire

Kata
Mindegy mi, csak ne fázzak ezekben a lenge pilótaruhákban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]