445
  • HUNrricane
    De így sokkal jobban észrevesszük a játékhibáit és hiányosságait.
  • Vamp
    És szerintetek elég annyi egy teszternek, hogy játszott már néhány RPG-vel?
  • yellowcab
    Hát,igaz még senki nem mondta,hogy indulna,de én is jelenzkeznék testernek

YellowCab
  • pityogo2
    én már kb 7 éve RPG-zem, MUD-ozok, stb...
    sztem énis elég tapasztalt vagyok ezeknek a terén :)
  • Lacc
    Jaja én is szeretnék :) Szintén sok mmorpg-hez volt szerencsém.
  • Lazarus
    Akkor arra én is jelentkeznék :)
  • HUNrricane
    Szeretnék jelentkezni az alfa tesztjére (ha lesz). Már elég sok MMORPG-vel játszottam, talán van egy kicsi tapasztalatom ezek terén.
  • Lacc
    Hát valaki említett open bétát egy másik topikban azt hittem már arról van szó :)
  • Lazarus
    Minek? hogy azzal legyenek elfoglalva a játék helyett?
  • DarkHorSe
    először talán vmi honlap kéne
  • HUNrricane
    Először maradjunk a Magyar alfa tesztnél..
  • pityogo2
    WIHIHIhihiii
    most hön még csak sztem a zárt körű béta teszt a magyarokkal 8)
  • DarkHorSe
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Lacc
    Lehet már tudni, hogy mikor indul az open béta?
  • Hunnenkoenig
    Elküldtem a telszamot.
    Legalabbis azt hiszem. Webröl küldtem, mert a kompim szarakszik es formaznom kell es addig nem akartam beallitani ujra az outlookot...(hosszu törtenet) mindenesetre a webfelületen nem irta ki, hogy valoban elment-e?

Ezert elküldöm neked is PM-ben itt a forumon...
  • RPG Killer
    Bocsi Mindenkinek de a végleges és a jo e-mail ahova küldhetitek a kérdöiveket: [email protected] .Ne haragudjatok sajna elinformáltak. DE EZ A JO E-MAIL CÍM. A VÉGLEGES!!!! (Bocsi LAWAHUN)
  • Vamp
    Szerintem a legalapabb kérdés az, mennyire biztos hogy a programot be is tudjátok fejezni.
    Egyébként én várom a képeket, nekem a grafika szintén alap dolog, mert ha valami gusztustalan idejétmúlt látványt nyújt, neki sem állok kideríteni milyen belső értékeket rejt a progi. Ígéret meg nem kell a grafikára, bizonyíték kell. Képek! Sőt addig kérdőívet sem töltök ki
  • RPG Killer
    Upsz!!! bocs a helytelen irásért.
  • RPG Killer
    [email protected] ide küldjétek az e-mail-okatelörre is köszönöm.
  • pityogo2
    a kérdőívet hova kell küldeni? mer tmár 2 e-mail cím is felmerült már.
  • RPG Killer
    Skacok!!!Nagyon nagy segitség lenne ha kitöltené mindenki a kérdöiveket(minnél többen).Mert szükségünk van a véleményetekre.Elörre is köszönöm.
  • RPG Killer
    Hátasok lesznek a játékban.Utazhatunk is rajtuk vagy a holmiainkat is hordhatják.Persze lessz teherbirásük és az egyéniségükön is puhitunk(gyávább elfut,erösebb pedig védekezik és felveszi a harcot).
  • RPG Killer
    Sziasztok. Hunnenkoenig:A projekt egyik vezetöje szeretné ha a [email protected] e-mail-re elküldenéd a telefonszámodat.
  • Valen
    Ha csak a magyar gamékból indulok ki akkor nem lesz probléma (kivéve a Street Legal-t, mert annak a kódjét idő hiányában nem tudták rendesen megcsinálni). Gondolok itt a naygsikerü Stratégiákra + régi kalandjátékokra + autós gamékra (hogy csak az ismertebbeket említsem :))
  • HUNrricane
    Jaja, De ahoz minőségi munkát kell nyujtani a magyar csapatnak... Remélem sikerül, mégis magyarok vagyunk!!!
  • Valen
    VAGY AZ EGÉSZ BAGÁZS, AHOGY ELNÉZEM AZ L2 OPEN BÉTÁT, MÁR NEM SOKÁIG LESZ TÜRELMÜNK A NCSOFT BÉNÁZÁSÁNAK MEGSZÜNÉSÉT KIVÁRNI :))
  • pityogo2
    hát szerintem azért lenne jelentkező magyar elég sok(ahoz képest). pl sztem L2-ről majd átfognak jönni vagy 20-30-an....
  • Adler
    az indulas lesz a legnehezebb,amig kevesen nyomjak,hiszen akkor kivel talalkozol,beszelgetsz,harcol stb...oragik gyalogolni nem valmi haj de jo,meg karosszekbol sem.
  • repro
    ok. lehet majd Han Solo?
  • lwb
    és a nevekkel kapcsolatban legyen valami policy, mert már ultimán is eldobtam az agyam az ASCII-s, igénytelen és hangulatromboló nevektől. apró dolog, de lényeges szvsz. teljesen elveszi az ember kedvét a játéktól, azt a minimális (?) beleélést is teljesen kiírtja, ami esetleg van.
  • Hunnenkoenig
    Ja, amugy az utazassal kapcsolatban...

Jo lenne, ha olyasmi lenne, mint a WoW-ban, hogy, ha repülsz, akkor latod magad alatt a vilagot real time-ban.

Az SWG-ben ugy probaltak a "Timesink"-et elerni, hogy 10 percet kell varni az ürhajora. Ez egyes esetekben odaig vezethet, hogy egy orat is eltöltesz utazassal, ha nehany bolygot meg akarsz latogatni, mert mondjuk a bányáidat akarod rendezni.

Vegre belattak, hogy csökkenteni kell 5 percre.

Jo lenne, ha ti ugy meg tudnatok oldani, hogy ne kelljen többet, mint 1-2 percet varni, de az utazas eltartson egy darabig, igy a jatekosok utazas közben gyönyörködhetnek a tajban es üzletelhetnek, beszelgethetnek stb.

Ha lehet, ne legyen Loading-screen a jatek közben :-)

Higgyetek el, ezt a jatekosok 80%-a igy szeretne (legalabbis az swg foruman) :-)

A dungeonok Instance-olva legyenek, mint a WoW-ban, hogy a campeles es ninjaloot eleve ne legyen lehetseges.
  • Hunnenkoenig
    Ok, a hetvegen nekiülök :-)

De jo lenne vegre egy olyan jatek, amiben minden ugy van, ahogy lennie kell... :-)

Tudom, az izlesek különbözöek, de jo craftingot eddig meg sehol nem lattam...
  • HUNrricane
    A klán létrehozása és igazgatását probáljátok nagyon profin megcsinálni.
  • sTERNKERN
    A gyaloglás nem feltélten lesz kötelező. Az első ötletek között volt a szállítóeszközök bevezetése, amikor nekiültünk az alap-koncepció kidolgozásának. Télleg néha szét untam magam pl. a Morrowind-ben.
    A magyarokat tényleg nem kell félteni ötletek szempontjából, összeírtunk már annyi mindent... a halálozási rendszer például (ami egy elég sarkalatos pontja egy ilyen játéknak) elég egyedi lett. Ha vannak ötleteitek, gyűjtsétek össze őket, és a honlapunkon a fórumban találtok majd egy topicot, tipikusan ilyen célra kitalálva. Nem mondom, hogy mágikus kívánságdoboz lesz, amiből minden bekerül a játékba, de mindet megrágjuk majd.
    Hogy mire hasonlít leginkább? Az alkotó mindíg szereti minden mástól különbözőnek látni a munkáját, így meg nem tudnám nektek mondani. Egy kis ez, egy kis az... az ésszerűség határain belül persze.
    Hunnenkoenig, várjuk a meglátásaidat! :)
  • ZsZso
    Egy vmiben 100% ig biztos vagyok. Magyar programozók ötletek terén símán verik a többit. Csak eddig még nem sikerült ezeket a csodás, és egyedi progikat nem sikerült bug nélkül megoldani. Hátha ennek lesz kulcsa a sok - sok ember, aki kipróbálja, és online nyomul, tesztel. Csak a bibi, hogy csak a nagyon fanatikusok képesek sokat jáccani egy olyan játékkal, ami zsír ötlettel van megáldva, de a jelenlegi játékokkal szembe súlyos grafikai lemaradása van. De szurkoljunk, hogy végre sikerüljön valami nagyot alkotnia hazánk egyik programozócsapatának ! ;)
  • yellowcab
    Én már nagyon várom a screenshotokat,abból valszeg mindenki számára kiderül,érdekli -e a játék.
    Az én kérdéseim:
    1.Leírnátok mivel milyen státuszban álltok,tehát mivel hol tartotok és milyen ütemben szándékoztok haladni?
    2.Már más is kérdezte, de melyik MMO-ra hasonlíít majd legjobban a gama?
    3.A játék nevére tett javaslatokat majd a saját honlapotokon tegyük?(igazság szerint csak akkor érdemes majd, ha látjuk milyen is a cucc)
    Egyelőre(időhiány miatt) ennyi
    Bye

YellowCab
  • pityogo2
    u.i.: az előző u.i nem 100%
  • pityogo2
    "És remélem nem csak gyalog lehet majd túrázni a vidéken (pl. ló, sárkány, tigris, medve, stb..., sas)"
    ez igen jó ötlet szerintem is, mert gyaloglásba néha már beleun az ember, bár szerintem azért ezeknek a grafikáját megcsinálni nem egy egyszerű dolog :)
    "Ja mégvalami lehetnék pl. Alfa, Béta, Gamma tester :))"
    ezt a feledatot énis szívesen vállalom:)
    u.i.: a testvérem a maya progiban már igen jó grafikai cuccokat meg tud rajzolni, esetleg majd megkérdezem, hogy tudna-e segíteni nektek.
  • Valen
    Nemtudom, hogy érdekel e titeket, de szívesen beszállok szellemi termékem megosztásával a program sikerébe, ha kívánjátok. Mivel Programozni nem tudok, a grafikához nem értek, és a zenéhez bot fülem van, így csak a Design és egyéb agyat működtettető feladatokban tudnék segíteni.

Ja mégvalami lehetnék pl. Alfa, Béta, Gamma tester :))

És remélem nem csak gyalog lehet majd túrázni a vidéken (pl. ló, sárkány, tigris, medve, stb..., sas)
  • Hunnenkoenig
    Elküldtem a kerdöivet. Abba is beleirtam, hogy a Crafting legyen nagyon erös, komplex es sok lehetöseg legyen modifikaciora!

Olyan rendszer, mint az SWG-ben van, hogy targyakat csak jatekosok tudjanak kesziteni es ne legyen NPC loot, de sokkal sokretegübb legyen! Az SWG-sek sajna szeretnek mindent cappolni es egysegesiteni.

Amennyire lattam, a Horizons-nak nagyon durva crafting rendszere van...valami olyasmi legyen. Ahany crafter, annyi fele minöseg legyen. Kb olyan sokoldaluak legyenek a vegtermekek, mint a diablo2 veletlenszerüen generalt targyai.

Ha gondoljatok, szivesen kidolgozok egy konceptet es ha tetszik, akkor megcsinaljatok, azutan a betatesztnel kiderül, hogy müködik-e ? :-)