Reneszánsz: Magyar MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tök lol hogy mindeki föl van villanyozódva egy full kezdeti stádiumba lévõ gametõl😊Mintha 2hét múlva lenne a megjeelenés

\"Life is around you and in you.\"

Lacc
Na mi ez a nagy csend kérem? Hahó valami infót adjatok már. Vagy kamu az egész? 😛 Végülis most volt ápr.1 nemrég...
icq-ra fölfáradna uraságod?😊

hány fõs a "csapatotok"?

pityogo2
pff, nem is tod mik vannak, és hogy, de márias csinálod 8)
loál :-)

Ide mit kéne írni?

Hunnenkoenig
Hmm...meg mindig nem kaptam telefont...
De meg emailt sem... :-)

Mindenesetre a crafting koncept mar eleg jol halad.
Szerintem a jövö heten el tudom küldeni.
Addig talán jelentkeztek, mert mar nagyon kivancsi vagyok, mit akartok tölem! :-)

pityogo2
lehet, hogy halott ügy, de azért szerintem még lehetne próbékozni vele, háztha több embernek bejön majd, mert szerintem a WOW és ennek a stílusa nem lesz ugyanolyan.
Az emberek stílusa is igen-igen változó.
Én pl 100%, hogy szeretném tesztelni majd a gamét.

Ide mit kéne írni?

Tetszik a lelkesedés, de hosszútávon, ez a dolog halott ügy. (bár ne így lenne)

Nézzük a tényeket.

Összehasonlítási alap World of Warcraft és Phanteon.

World of Warcraft: 4 éves fejlesztési idõ, több száz alkalmazott, világ cég, profizmus és a lényeg havi díja kb. 3000 Ft lesz, stb.

Phanteon: x éves fejlesztési idõ, 2 ember, amatõr lelkesedés, de legyetek profik, havi díja kb. 3000 Ft.

Ehhh és még elég hosszan leírhatnám a dolgokat, ki melyiket favorizálja? 😊

LE A KALAPPAL, de sajnos ide rengeteg-rengeteg pénz kell, hogy legyen belõle valami…

Tisztelt zsíros cégek, vállalatok Cell Ádám!

Nézzétek meg a bucsú videót és szponzoráljátok a csapatot, hagy legyen már egy saját MAGYAR rpg-nk!

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Bucser
Mind1 Majd lássuk....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valen
ha lesze belõle valami, akkor arról úgyis tudni fogunk --> már tervezzünk a jövõre

ha nem lesz belõle valami, akkor sem vesztünk túl sokat 😊)
----(Bocs a fejlesztõktõl)---- hiszen ami nem készült el az nem is vész el 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Bucser
Nem vagyok ideges😊

Csak nem mindig teszek smiley-t😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pityogo2
jóvanno, ez volt az érv a freemail melett... én csak elmondtam.
mellesleg meg nem kell felidegesíteni magad, emrt tok felsleges.

Ide mit kéne írni?

Bucser
és ez a minimum.......

Bucser
................

Erre nem írok semmit jó????
Csak gondolj bele mennyibe kerül egy game fejlesztése... Pénzt meg csak akkor kapn ak ha cég is van agép mögött.. És egy céghez meg e-mailt regelni... Nézd meg az ifh.firstones.com -ot.... Egy non-profit project. A készítõknek mégis saját honlapjuk forumuk és weboldaluk valamint e-mail-ük van.... Addig vágyálom ez a játék amíg nem láttam képet róla..... És egy weboldalt valamint egy céges e-mailt....

pityogo2
Freemail:
1. Minek fizetni érte, ha lehet ingyen is.
2. örülj neki, hogy még ezt a pénzt is a játékra költik )vagy nem 😛) .
grafik:
oks, akkor visszvontam rólad, de sokan így vannak vele.

Ide mit kéne írni?

Bucser
Én nem a grafikára való kihegyezésrõl beszélek!!!

HAnem arról, hogy (már bocs a fejlesztõktõl a szkepticizmusomért) 2 ember írogat a fórumra mint fejlesztõ, egy konkrét dolgot nem mondanak van egy 403 hibát adó honlapcím és egy FREEMAIL-es e-mail cím.... Egyetlen képet nem láttam a gamerol ami azért legalább biztos van ha 1 héten belül kész egy techdemo.......

Nem érdekel a grafika, mert most is Driver 1-el játszom és az EOB 3-al csak SZKEPTIKUS vagyok...

pityogo2
én már azért is kipróbálnám, mert magyar.
szerintem a grafika nem minden, nem kell mindent aszerint megítélni.
lehget marha jó grafikája 1 játéknak,de ha dög unalom az egész, akkor nem ér semmit, viszont lehet egy játék akár szöveges is, ha a játékélménye nagyon jó.
én pl valahogy az L2-nél jobban élveztem egy másik szöveges gamét.

Ide mit kéne írni?

Bucser
VAzzzzzz Még képet sem láttatok a játékból tervek és vágyak vannak megfogalmazva és már alfa meg béta tesztre jelentkeztek???? Elõször valami képet meg konkrétumot kéne adni a game-ról.. Ha olyan jól állnak vele biztosan nem félnek attól, hogy valaki lenyúlja az 5letüket....

Valen
Vamp: Nekem már volt alkalmam pár játékot tezstelni, s eddig mindenki elégedett volt vele (a tesztelési srtílusommal 😊)

Lacc
Tapasztalat + lelkesedés nem elég? 😊
HUNrricane
De így sokkal jobban észrevesszük a játékhibáit és hiányosságait.

Majd felébredsz!

És szerintetek elég annyi egy teszternek, hogy játszott már néhány RPG-vel?

yellowcab
Hát,igaz még senki nem mondta,hogy indulna,de én is jelenzkeznék testernek

YellowCab

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

pityogo2
én már kb 7 éve RPG-zem, MUD-ozok, stb...
sztem énis elég tapasztalt vagyok ezeknek a terén 😊

Ide mit kéne írni?

Lacc
Jaja én is szeretnék 😊 Szintén sok mmorpg-hez volt szerencsém.
Lazarus
Akkor arra én is jelentkeznék 😊
HUNrricane
Szeretnék jelentkezni az alfa tesztjére (ha lesz). Már elég sok MMORPG-vel játszottam, talán van egy kicsi tapasztalatom ezek terén.

Majd felébredsz!

Lacc
Hát valaki említett open bétát egy másik topikban azt hittem már arról van szó 😊
Lazarus
Minek? hogy azzal legyenek elfoglalva a játék helyett?
DarkHorSe
elõször talán vmi honlap kéne

Swedish people are albino monkeys

HUNrricane
Elõször maradjunk a Magyar alfa tesztnél..

Majd felébredsz!

pityogo2
WIHIHIhihiii
most hön még csak sztem a zárt körû béta teszt a magyarokkal 8)

Ide mit kéne írni?

DarkHorSe
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Swedish people are albino monkeys

Lacc
Lehet már tudni, hogy mikor indul az open béta?
Hunnenkoenig
Elküldtem a telszamot.
Legalabbis azt hiszem. Webröl küldtem, mert a kompim szarakszik es formaznom kell es addig nem akartam beallitani ujra az outlookot...(hosszu törtenet) mindenesetre a webfelületen nem irta ki, hogy valoban elment-e?

Ezert elküldöm neked is PM-ben itt a forumon...

Bocsi Mindenkinek de a végleges és a jo e-mail ahova küldhetitek a kérdöiveket: [email protected] .Ne haragudjatok sajna elinformáltak. DE EZ A JO E-MAIL CÍM. A VÉGLEGES!!!! (Bocsi LAWAHUN)
Szerintem a legalapabb kérdés az, mennyire biztos hogy a programot be is tudjátok fejezni.
Egyébként én várom a képeket, nekem a grafika szintén alap dolog, mert ha valami gusztustalan idejétmúlt látványt nyújt, neki sem állok kideríteni milyen belsõ értékeket rejt a progi. Ígéret meg nem kell a grafikára, bizonyíték kell. Képek! Sõt addig kérdõívet sem töltök ki

Upsz!!! bocs a helytelen irásért.
[email protected] ide küldjétek az e-mail-okatelörre is köszönöm.
pityogo2
a kérdõívet hova kell küldeni? mer tmár 2 e-mail cím is felmerült már.

Ide mit kéne írni?

Skacok!!!Nagyon nagy segitség lenne ha kitöltené mindenki a kérdöiveket(minnél többen).Mert szükségünk van a véleményetekre.Elörre is köszönöm.
Hátasok lesznek a játékban.Utazhatunk is rajtuk vagy a holmiainkat is hordhatják.Persze lessz teherbirásük és az egyéniségükön is puhitunk(gyávább elfut,erösebb pedig védekezik és felveszi a harcot).
Sziasztok. Hunnenkoenig:A projekt egyik vezetöje szeretné ha a [email protected] e-mail-re elküldenéd a telefonszámodat.
Valen
Ha csak a magyar gamékból indulok ki akkor nem lesz probléma (kivéve a Street Legal-t, mert annak a kódjét idõ hiányában nem tudták rendesen megcsinálni). Gondolok itt a naygsikerü Stratégiákra + régi kalandjátékokra + autós gamékra (hogy csak az ismertebbeket említsem 😊)

HUNrricane
Jaja, De ahoz minõségi munkát kell nyujtani a magyar csapatnak... Remélem sikerül, mégis magyarok vagyunk!!!

Majd felébredsz!

Valen
VAGY AZ EGÉSZ BAGÁZS, AHOGY ELNÉZEM AZ L2 OPEN BÉTÁT, MÁR NEM SOKÁIG LESZ TÜRELMÜNK A NCSOFT BÉNÁZÁSÁNAK MEGSZÜNÉSÉT KIVÁRNI 😊)

pityogo2
hát szerintem azért lenne jelentkezõ magyar elég sok(ahoz képest). pl sztem L2-rõl majd átfognak jönni vagy 20-30-an....

Ide mit kéne írni?

az indulas lesz a legnehezebb,amig kevesen nyomjak,hiszen akkor kivel talalkozol,beszelgetsz,harcol stb...oragik gyalogolni nem valmi haj de jo,meg karosszekbol sem.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

repro
ok. lehet majd Han Solo?

N0 TXT TLK PLZ!4!

lwb
és a nevekkel kapcsolatban legyen valami policy, mert már ultimán is eldobtam az agyam az ASCII-s, igénytelen és hangulatromboló nevektõl. apró dolog, de lényeges szvsz. teljesen elveszi az ember kedvét a játéktól, azt a minimális (?) beleélést is teljesen kiírtja, ami esetleg van.