Settlers 5 - Heritage of Kings

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Egyetértek!

Eltünt a settlers játék lényege: az a fajta stratégia mikor az embereket nem én irányítom, csak az épületek megépülését.

Számomra ez olyan csalódás, mintha sakkban lenne csoportos kijelölés. <#sniffles>

http://www.f1-info.hu/

fhsasa
hát azt megvárom asszem.
angol nem az erõsségem 😊
thx

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

nem csak az egyik de ez még angol verzió..., lehet elsz maygar is egy év mulva... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fhsasa
üdv
na 1 lüke kérdés.
magyar nyelv van a játékban?

azért kérdezem mert ha jól tudom akkor az egyik rész magyarul jött ki

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Ombika
NEvetseges a sok apraszt kopkodo emberek minek irkalnak ide be,csak hogy novekedjen Hsz-uk! Takarodo innen !! Sorry a durva hangnemert de tenyleg sok az idiota 10 eves! <#banplz><#banplz><#ticking><#boxer><#violent>

oks, egyszer nyomhatnánk egyet, bár nekem perpill nicns feltéve de majd feldobom 8ja és kiegjeim sana nincsenek hozzá 😞 )

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

persze a 4.

jah oks 😄 de msot settlers 4rõl van szó ugye? mert az 5 az számomra speciel lényegelen , amugy routerel ált nem lehet hostolni 😞

Mondanám hogy csinálok szervert de nem tudom a routeren hol kell engedélyezni 😊

A lant ugy értettem hogy ip alapján tudsz csatlakozni másokhoz 😊

hát lanba itt max magamal tudnék jáccani 😛
nah mind1 magyarul neten nem 😞

Lan-ba igen

<#eljen><#eplus2>

tört settlers 4 megy neten? 😊

zoli80
te sem gondolhatod komolyan okoska hogy a fikázoknak kulon topic kell!ha ez a jatek neked jelent barmifele kihivast akkor inkább neked kéne uj topic,"10év alattiak akik szeretnek szines képernyon klikkelgetni unalmukban" cimmel.

démonigyerek
akkor nem töltöm le

Számomra a Settlers a következöt jelenti :
-Pepecselés a gazdasággal
-erdész-favágó-fürészmalom
-gabonafarm-malom-pékség, disznófarm-hentes
-bányák-vasolvasztó-fegyverkovács-kaszárnya
stb...
Ez Settlers
Ehelyett mitkaptunk Settlers 5 néven?
3 játékból összeszedett ötleteket, csili-vili grafikával,teljesen lebutitott gazdaság, mindent kiöltek belõle ami naggyá tette az elõdeit.
Én még a topik címébõl is kivenném a Settlers nevet 😊
Ami még érdekes, hogy a BBGC-n az Angol és Német szobákban is tömeg van a S4-nél.
Tehát akik itt fikázták szerintem jogosan tették.

Sonajk @:o)
Ha letöltötted, és nem tetszik, akkor ugyebár van ott egy bizonyos "uninstall THE SETTLERS - Heritage of Kings" felirat. Bátran klikkelj rá. Viszont ha nem találod (alacson IQ-dra való tekintettel), ráadásul unatkozol, nem biztos, hogy az a megoldás, miszerint ráérõ idõdõben itt köpködöd a játékot. Csinálj inkább egy "Settlers 5 - Heritage of Kings-et FIKÁZÓK" TOPIC-ot (bár azt nem nézem ki belõled, hogy képeslégy e bonyolúlt mûveletlre, szólj szívesen segítek) és járj oda. Én biztos nem leszek fellelhetõ azon a környéken. Baromian tetszik, hogy itt ugatják egyesek a játékot, de értelmes hozzászólást, mi reálisan összehasonlítaná az elõdökkel még keveset olvastam. Ha nem tetszik, mutatsd meg, hogy mekkora "ÁSZ" vagy és csinálj jobbat.

Kihez szóltak a fenti sorok?
Ezt mindenki döntse el önmaga.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Andie
Thx. Elég jónak tünik, bár énis szerettem a klasszikus settlers-t. Azért rásasolok erre is este, még jó is lehet.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

démonigyerek
ezt is a 3d-vel cseszték le 😞

A settlers 5 nem ijen filinges elmveszheto jatek
a elozo darabok jobbak voltak

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Itt találsz.

Andie
Tegnap majdnem letöltöttem, csak haver volt fent a szerveren az accommal, de úgy látom meggondolandó a dolog.
Néhány shotot tudtok nyomni? Kiváncsi lennék legalább a grafikájára.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

GyaxyBoy
Látom mindenkienk tetszik ez a játék! 😊 Kíváncsi leszek, hogy el e adnak ebbõl anynit, hogy esetleg egy Settler 6 fejlesztésre elég legyen! És ha lesz 6, akkor milyen irányzatba foglyák folytatni a fejlesztést?
zoli80
ez szörnyu sracok,annyira vartam egy jo stratégiát és erre ez....
lerakom a házat,parasztot gyártok,katonat gyartok és kuldöm vhova és ennyi.anno a jatekosnak kellett felkutatni a nyersanyagot most bae...
mintha hülyegyerekeknek meg 5éveseknek készult volna😞

GyaxyBoy
Csatlakozom az elõbbi hozzászólóhoz! Ez a Settlers 5 egy undorító darab!<#falbav>
Az igazi Settlers stílus, hangulat, egyediség és grafika szempontából a Settlers 2! De az ujjítások nekem a Settlers 3,4 ben teccettek! De ott már ugye az igazi egyediség már nem volt meg!
Pl: úthálózat, szamarak hogy gyorsabban hordják a cuccot a zászlótól -> zászlóig, katonák tuningolása és az egész katonákat egyszerre behívni és így tovább!
És ez meg...!?!?!
Szar. Nagyon Lassú és elég War3 beütésû (DE MINEK!?),hogy már itt van egy "hõs" vagyis egy vezér!<#csodalk>
2CD de minek?! 1 Nemzet van, gagyi és nem jó! 😊
Ez a Settlers 5. Én inkább a Sett 4 el folytatom Neten!
Aki leszedi az csalódni fog, aki még meg is veszi az vessen magára! <#bohoc>
Sephi
Aha ok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nah kiproibáltam énis..., hát ez tényleg a settlers név meggyalázása, del..., teszem fel inkább a settlers 2-t újra

ezt mondták elötted is páran de akkor meg erösködtél hogy ez jó csakazértis 😛

Sephi
Hat engem nem fogott meg. Harmadik palyan vagyok es semmi ujjat nem tud mutatni.

Nem melto a Settlers nevhez.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha nem Settlers lenne a címe, talán tetszene. Viszont akkor meg nem játszanék vele. Micsoda paradoxon.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

maximálisan egyetértek

magus
csak azt az egyet nem fogom sohasem megérteni, hogy szerintem kurvára egyértelmû, hogy olyan stratégiát, ami gyors, ütõs, mint a war3, senki sem fog sohasem tudni csinalni, mert kurvara azon bukik egy jatek vagy el, hogy menyien jatszanak. na most a blizzardnak nincs ellenfele. ha olyan mint az aoe, akkor szinten nincs, mert pont most jn az aoe3. egyetlen egy dolog hianyzik, az a regi settlers, k&m fele jatekok. knights and merchantsal nagyon sok ideig jatszottam, iszonyuan tetszett, meg is van eredetiben. Miert nem tudtak megcsinalni ugy? Ez a kicsi ebobl is abbol is, semmi ertelme, csak penzt es idot dobtak ki az ablakon.

grebber
grebber
Olvass vissza szerintem elég sok minden le van irva hogy milyen.

Next PC upgrade: 2022

démonigyerek
ki töltötte le?
érdemes letölteni?

mindenki valahonnan letolti ezt a játékot ,de honnan lehet letolteni azt szeretném megtudni ?
Sephi
Tenyleg nem a megszokott Settlers...inkabb War3 es AoE beutes 😞

KM
Akkor milyen...?<#nemtudom>

kcsbubi

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

EZ NEM SETTLERS 5 EZ VALAMI SZAR

Elbasztak az agesz jatekot
nem settlers 5 nevet kellet volna adni a jateknak
mert semelyik settlers nem ijen kozel nem ijen

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Sephi
Most mosd azt hogy ugy nem lehet.

Oren
látom valaki most szökött a nagycirkusz bohócképzõjébõl, egyébb értelmes ötlet? esetleg valakinél hasonló jelenség.

Sephi
Fogjal egy karjokat es ott a hol a lo van rakjal mas szint. Mondjuk ez problemas lehet ha helyet valtoztat a lo de van erre kulon tisztitoszer.

Oren
Õ megszereztem a gamét, eddig az összessel nyomtam most feltelepítem az 5-t és hát eléggé össze vissza vannak a szinek mintha mindennek a komplementer színét adná ki és hát a lovak lilák meg ilyen apróságok vannak, ha valaki tud rá megoldást, az privibe vagy ide megírhatná
köszöntem.

single - custom az itteni pályákban hogy tudom életre kelteni a barátokat és ellenfeleket ?

Faterx
Menj vissza a fõmenübe
Faterx
...avagy majdnem kentaur
magus
hát

ez egy aoe.

nem settlers

ettol meg lehet jo, csak ez csont aoe.