726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • Sephi
    Irtok! :D
  • Thanatos
    az a fő hogy te vagy az ész és mindenki más a hülye...
  • Thanatos
    temeg föleg okos vagy ha neked az eddigi setlersek bonyorul alig megmunkatlak voltak...
  • Jani-B
    Most miért lenne baromság, ami tény:
    Átvették a war 3-ból ezt a stratégiához nem illő, hőssel szaladgáljunk stílust, ami már abban a játékban sem tetszett, és nekem itt sem tetszik. Oké, vannak különbségek: itt nincs szintlépegetés, meg biztos van még egy pár... de könyörgöm, a hülyeséget miért kellett utánozni?
    Nem mondom, egy próbát megért: ötvözni a műfajokat, de nekem már ott sem tetszett belevinni ezt a diablós style-t, és ebben a játékban sem tetszik ez a hősözés. Ettól függetlenül nem mondom, hogy ez egy rosz játék.
    És abban én is egyetértek, hogy nem Warcraft III, nem Age of Empires /mint mondtam ezt nem ismerem/, de nem is Settlers.
  • GyaxyBoy
    "Jaccatok mar 4-5 kuldetest es rogvest rajottok mekkora marhasagot irok!"

Szal akkor most te írsz marhaságot?
  • gtom
    Nekem se tetszik de ez az igazság. A nyersanyagbegyűjtés egy az egyben age of empires. nekem nem nagyon jön be ez a stílus. én a régi settlers 1-2-es feelinget hiányolom.
  • Sephi
    Meg egyszer meghalok valakit hogy ezt a jatekot a War3hoz vagy a Aoe-hez hasonlitsa megorulok.

Akkora baromsagokat hordanak itt ossze egyesek hogy az nemigaz. Jonnek hogy most fogtak neki es huuu mekkora szar meg klon meg miafaxom.

Jaccatok mar 4-5 kuldetest es rogvest rajottok mekkora marhasagot irok!

• Jani-B
    Age of Empiressel nem játszottam, de a 3. részt kíváncsian várom mióta olvastam róla egy cikket. Viszont egy újabb pozitívuma ennek a Heritage of Kings-nek a zene. Nekem nagyon bejött ez a Shrekkes zenei világ.
  • gtom
    Most nyomom a gamét, de....
    Nem tudom, hogy csak nekem tűnt fel az, hogy ez a játék már inkább Age of empires meg egy kis warcraft 3. nem??? Maximum a zene settlers-szes. Hol vannak a régi szép idők amikor építettem 15 bányát 10 farmot meg ilyeket és úgy nézett ki a játék mint egy szovjet iparváros, mindenhol sürögtek forogtak az emberek. Az volt a királyság. Nem ez a Heritage of kings amihez odaették a Settlers nevet és már azt hiszik hogy tényleg settlers a játék. na mind1.
    Ja és még valami. A settlersnek az volt mindig a legjellemzőbb vonása, hogy a telepesek maguktól csináltak mindent és nem kellett őket irányítani. zóval ez a game egy Age Of Empires klón lett nem Settlers.
  • Serpa
    szerintetek ez miért van ?

sajátgépnél, a CD ikon ilyen.
  • keeper2
    Én előre bevallom, még nem játszottam ezzel a résszel, de a többivel igen. És, bár úgy tűnik az eddigi információim alapján, hogy egy jó stratégiai játék, amiket nagyon szeretek, de a settlers azért volt még egy fokkal magasabb szinten, mert emlékszem, már 10 éve is elvoltam órákig is azzal, hogy ellen nélkül építettem egy birodalmat, és csak néztem a jól működő láncolatot, ahogy egymásra utalva termelnek és dolgoznak az emberek. Tény, hogy legutoljára pl. az armies of exigot nyomtam le, és bírtam, de a settlers nekem nem arról szólt, hogy hódítsam meg az ellenséget, hanem arról, hogy építsek egy jól működő és bonyolult hálózatot. Amilyennek a való világban kellene lennie az életnek :(
    Tudom, nem kellene előre szövegelnem, mielött még kipróbáltam volna, és biztos, hogy szeretni fogom ezt is, mint rts-t, de ez már nem ugyanaz a típus, mint volt.
  • Sephi
    Egyet mondok. Addig senki ne komentajon amig nem jaccotak a 7-edik kuldetesig. Mindeki elkezdi az elso palyat lassa hogy nem az a automata bonyorult alig kezelheto stilus ami az elodoknel volt hanem egy igenis remekul megmunkalt kicsit hatasosabb Settlers-el van dolgunk.

Mindeki annyira okos hogy jaj.
  • Sith
    Egyet kell hogy értsek az elötem szólokkal sokmindenben most apám szavait tolmácsolom aki a Settlers 1 óta nagyon nagy rajongoja a sorozatnak... igaz a 4. résznél már nagyon szivta a fogát
    szal leült játszani és jo egy óra mulva fel állt:
    "Mi ez a szar?" ezzel elvonult
    Sajnos igaza van mert hogy nem Settlers az biztos
    sajnálom hogy mostaában mindekinek csak a pörgés és a grafika kell

• Sephi
    En mar lassan a 6-odik palyan vaok es nagyon elvezem. Nem is olyan rosz ha jaccod. Szerintem tuti kis gama. :DD
  • Jani-B
    Ezt nem tudtam, köszönöm. Mindig tanul az ember.
  • CéZé
  • littleNorbi
    HellÓ!
    Illesztjen be valaki képeket kérem !
  • CéZé
    single-custom
    ide hogy kell ellenfelet rakni?
  • Thanatos
    ami szvsz nem baj mert 3d-s gamek 99%-t a kamerakezeléssel szokák elbaszni, nekem spec ez az egyetlen rész amivel nicns problémám a játékban :D
  • shad0w
    A kameranézetet a del és az insert gombbal forgathatod, bár visszaugrik a kép miután elengeded.
  • Jani-B
    Upsz, úgy látom a makróhasználatot még egy kicsit tanulnom kell, sorry.
  • Jani-B
    A kampány módot csak egyszer próbáltam, de amint láttam, hogy warcraft 3 féle hőssel menj ide, hőssel menj oda... rögtön kiléptem. Mivel szeretem a settlers fílinget ezért a Free Play résznek adtam még egy lehetőséget.
    Ott már van egy kis stratégiai rész is.

Nekem a második illetve a negyedik rész jött be. De ennek a játéknak tényleg semmi köze az erdész-favágó-fűrészmalom stílusú egymásra épülő gazdasághoz, amire az eddigi settlersek épültek.

Szerintem elmegy egy stratégiai játéknak, [b]de[/d] a Settlers nevet tényleg nem kellett volna elé rakni. A Blue Byte kicsit sokat játszott a War3-mal.

Amit hiányolok belőle, hamár ilyen csili-vili 3D grafikát kapott, hogy nem lehet forgatni a kameranézetet. Engem ez egy kicsit zavar.
  • Thanatos
    jól döntöttél szvsz :P
  • Kandurex
    Fanok és utállók :) Pont így jó. Legalább látom a negatív és a pozitív értékeit a játéknak. Ez neked is szól Sonajk@:).

A döntésem: nem kell ez a játék :p

• Sephi
    Mondom en hogy itt eget az ertelem :D
  • Thanatos
    hm, érdekes
  • Serpa

ilyen, persze kisebben.
  • Serpa
    mert nekem nem.
    olyan mintha nem találná a forrást.
  • CéZé
    ugyanaz mint az asztalon
  • CéZé
    Úgy érted ha bent van a cd? úgy van egy pofa :)
  • Serpa
    ha bemountolod, milyen CD ikon van, ha a saját gépre kattintasz ?
  • Thanatos
    az egész..., szeirntem topicot tévesztettél... mi köze a saját gépnek a settlershez??
  • Serpa
    tessék ?
    mi nem érthető ?
  • Thanatos
    ??? ezt mirét ide?
  • Serpa
    másnak sincs normális ikonja a "Sajátgép" -nél ?
  • Thanatos
    akkor ugorj neki mégegyszer annak amit irtam..., énis azt mondom hogy ea egy fokkal rosszab votl még ubinál, de ettől függetlenül az üzlet politika teljesen ugyan az a szemétség..., csak eddig ubi ugy volt vele hogy minőségel több pénzt tud behozni de ezt kezdik elfelejteni...
    szal én nem azt montam hogy ubi is olyan szarokat ad már ki mint e hanem hogy csak olyan stilusu, de nyugodj meg igy folytatja pár év és felveheti az ea2 nevet...
  • Sephi
    De mar megint csak ellent mondasz magadnak. Ujj le 10 percet es nezd meg hogy mit adott ki az Ubisoft az elmult masfel evben es mit adott ki az EA. Rakd sorba oket es meglatod hogy az UbiSoft max egy ket szar gamat adott ki mig a EA a 98% xszar.

Ja es jo veled beszelgetni!
  • Thanatos
    hát nem tom, szvsz az ubisoft se egy szentlélek azért...., az tény hogy egy fokkal jobb gamekat ad ki mint ea de az üzletpolitikája full ugyanaz, minden leszarva a profit a lényeg...
    (erre jó példa ppl raven shield ami full bugos votl mint állat de ennek ellenére összes patch ami kijött hozzá csak az ubi szaros kis védelmét javtigatta ahelyett hogy bugot javitana amit nemtett..., és ez csak egy db példa...)
  • Sephi
    Nos varjunk csak. Pont az a gaz hogy a UbiSoft eddig CSAK minosegi jatekokat adott ki. Ez messz nem minosegi.

Es szerintem nem kene az EA-hoz hasonlitani mert az egy zsak szar. Mar minden ami EA (egy ket kivetel) szar.
  • Ombika
    1 parasztoztam le aki tenyleg az volt !
    2.Nem rinyalok csak hanyok attol,hogy az okorseget beszelitek ahelyett ertelmes infokat lehetne olvasni csupan ez zavar bocs!4!