Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltünt a settlers játék lényege: az a fajta stratégia mikor az embereket nem én irányítom, csak az épületek megépülését.
Számomra ez olyan csalódás, mintha sakkban lenne csoportos kijelölés. <#sniffles>#sniffles>
http://www.f1-info.hu/
angol nem az erõsségem 😊
thx
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
na 1 lüke kérdés.
magyar nyelv van a játékban?
azért kérdezem mert ha jól tudom akkor az egyik rész magyarul jött ki
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nah mind1 magyarul neten nem 😞
-Pepecselés a gazdasággal
-erdész-favágó-fürészmalom
-gabonafarm-malom-pékség, disznófarm-hentes
-bányák-vasolvasztó-fegyverkovács-kaszárnya
stb...
Ez Settlers
Ehelyett mitkaptunk Settlers 5 néven?
3 játékból összeszedett ötleteket, csili-vili grafikával,teljesen lebutitott gazdaság, mindent kiöltek belõle ami naggyá tette az elõdeit.
Én még a topik címébõl is kivenném a Settlers nevet 😊
Ami még érdekes, hogy a BBGC-n az Angol és Német szobákban is tömeg van a S4-nél.
Tehát akik itt fikázták szerintem jogosan tették.
Kihez szóltak a fenti sorok?
Ezt mindenki döntse el önmaga.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
a elozo darabok jobbak voltak
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Néhány shotot tudtok nyomni? Kiváncsi lennék legalább a grafikájára.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
lerakom a házat,parasztot gyártok,katonat gyartok és kuldöm vhova és ennyi.anno a jatekosnak kellett felkutatni a nyersanyagot most bae...
mintha hülyegyerekeknek meg 5éveseknek készult volna😞
Az igazi Settlers stílus, hangulat, egyediség és grafika szempontából a Settlers 2! De az ujjítások nekem a Settlers 3,4 ben teccettek! De ott már ugye az igazi egyediség már nem volt meg!
Pl: úthálózat, szamarak hogy gyorsabban hordják a cuccot a zászlótól -> zászlóig, katonák tuningolása és az egész katonákat egyszerre behívni és így tovább!
És ez meg...!?!?!
Szar. Nagyon Lassú és elég War3 beütésû (DE MINEK!?),hogy már itt van egy "hõs" vagyis egy vezér!<#csodalk>#csodalk>
2CD de minek?! 1 Nemzet van, gagyi és nem jó! 😊
Ez a Settlers 5. Én inkább a Sett 4 el folytatom Neten!
Aki leszedi az csalódni fog, aki még meg is veszi az vessen magára! <#bohoc>#bohoc>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem melto a Settlers nevhez.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Next PC upgrade: 2022
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Elbasztak az agesz jatekot
nem settlers 5 nevet kellet volna adni a jateknak
mert semelyik settlers nem ijen kozel nem ijen
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
köszöntem.