726
Settlers 5 - Heritage of Kings
-
#486 Mindent leír, hogy mit kell csinálni... Építeni kell 2 Ballista towert oda ahol a kék nyil lebeg... Ha odaépítettek először nyugatra utána majd keletre kell végül pedig északra a kapuhoz kettő ballista tower. Majd odamész a kapuhoz, ott dumálnak, majd odamész egy öreg emberhez aki a város vezetője, utalsz neki 5000 zsét ezzel ő szökni próbál, megfogod, elviszed egy másik sráchoz aki a város vezetője akar lenni, és ő kinyittatja neked a kaput ahol rögtön beront az ellen... Ezután csak le kell gyűrni őket és kész. Amugy bár az Északi kapuhoz elég a két őrtorony jobb ha legalább 4et csinálsz mert azok is jól leirtják a népet :) -
#485 vszinű a 3.-at még nem csináltad végig, mert utána a kis térképen jelzi, hogy tovább tudsz menni.
Én most épp a 4-en tartok már legyőztem mindenkit és nem tudok tovább menni =( van egy kapu, ahol nem engednek át, emg van a pálya közepén egy kék kör, ami fölött egy nyil lebeg és nem tom mit kéne cisnálni, ötletek? -
#484 2
amelyiket elered.:) -
:) #483 melhány tört verzió an, és melyiket érdemes leszedni ? -
#482 MUHAHA! Ezt Én is benyaltam elsőre!!
Nyomj a quit-ra és ahol a kék zászló van, azt a pályát indítsd! -
#481 bmelyiket mountolom, ugyanaz a helyzet. -
aR #480 Sziasztok!
Nem tudjátok, a campaignál mit kell csinálni? Pontosabban: már mind a 3 lehetséges pályát megcsináltam (you won game), de mindig csak quit game van, és mindig csak ua. a 3 pálya aktív, ami eddig. :( -
Rusy #479 -
Thanatos #478 pontosan... :( -
Rusy #477 Komoly problémák kérem szépen...
Most szedem a játékot és szomorúan olvastam vissza, hogy nem igazán hasonlít az előzőekre, ez igaz, nem akarom elhinni, én nagyon sokat játszottam pl a cultures sorozattal is, de ezek szerint egyáltalán nem olyan a játékmenet -
Jani-B #476 Melyik cd van bemountolva? -
#475 köszi.
viszont nekem a CD ikon nem stimmel.
#437 -
#474 Total commanderbe raallsz a settlershok.exe -re.
Jobb eger gombbal athuzod az asztalra, parancsikon letrehozasa.
Nekem igy kirakja az ikont az asztalra. -
#473 tehát.
sajátgép --> CD ikon --> jobb gomb --> parancsikon létrehozása (asztalra rakja) --> asztalon lévő parancsikonra jobb gomb --> tulajdonságok --> ikoncsere --> "A Windows nem talája a következő fájlt: G:\THE SETTERS."
érdekes ... -
#472 ja, megy.
de piszkálja a csőröm ez a CD ikon... -
Czud #471 Nekem egy olyan problémám van hogy maga a játék elindul hangja is van csak a képernyő tök fekete. Nem vágom miért! Előszőr azt hittem a driverrel van gond de azt is lecseréltem de nem oldódott meg semmi. Ha valaki esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném! -
Thanatos #470 és a game megy? mert ha megy én a helyedben nem foglalkoznék vele, ugyse sokat látod azt az ikont ha nem nézegeted szabad idődben a sajátgépet :) -
#469 igen, megjelenik. -
#468 felraktam.
változatlan.
megnéztem egy pár "image" -t.
POP:WW -nál sincs CD ikon.
másnál van.
-
CéZé #467 settlershok.exe
ennél megjelenik az icon ? -
Thanatos #466 szvsz telepitsd fel hogy akkor mivan..., ha emg emgy és ugyan ez marad szvsz nem kell vele foglalkozni , ugyis pranacsikonból vagy startmenüből inditod a gamet szal nem látod azt nagyon...
amugy ha mountolsz valamit másnál is csinálja ezt vagy csak ennél? mert ha másnális akkor vagy daemon toolsal lesz a gond vagy a win-el, ha egyedi akkor már tényleg tanácstalan vagyok :/ -
#465 install -áltam, de a játék könyvtárban sincs. -
Thanatos #464 ezt mondtam énis az előbb de nincs ilyen file sajna :/ -
#463 még nem telepítettem fel.
CD -n kerestem. -
CéZé #462 egy darab icon sincs se a telepítőn sem a játék könyvtárba -
#461 nem talál semmilyen *.ico filet. -
#460 Csak egy gondolat... keres ra a CD-en akarmilyen *.ico filera hatha megleled majd masold oda ahova telepitetted a jatekot es add be az ikon helyet a munkaasztalon. -
#459 Azaz. Nekem is az az ikon jelenik meg. -
#458 köszi.
sejted mi lehet ? -
#457 autorun.exe nek van ikonja.
egy csávó feje. -
#456 Nekem is az van es megjelenik a kis icon. Majd megnezem ha haza ertem hogy mi lehet a baj... -
Thanatos #455 hagyad..., msot látom nekem sincs külön icon file :D
azt nézd meg akkor hogy az autorun.exe-n is hiányzik az icon? -
Thanatos #454 hm, nekemis
érdekes a helyzet...
még egy 5let: nézd meg a cd-n van e ikon file, mert ha nicns elhet valami baja van a cd-nek vagy nemtom -
#453 "újratöltve" verzó van meg. -
Thanatos #452 hm, énis és nekem nincs iylen gondom, hm, rendes warez iso-d van vagy valami "sufnituning"? mert ha rnedes akkor tényleg tanácstalan vok :/ -
#451 mountolom. -
Thanatos #450 én passzolom....
mountolod vagy ki van irva amugy? -
Thanatos #449 rendben okos barátom :) -
#448 inkább ebben segíthetne vki.
#437 -
#447 Te csak halgass mert rolad mar kiderult milyen remek beszelgeto partner vagy mas topikokba es valahogy undorodom a gondolattol hogy veled szoba ajjak tehat ezt le is zarom.