Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te is fiam, Bluetooth?
Ott már van egy kis stratégiai rész is.
Nekem a második illetve a negyedik rész jött be. De ennek a játéknak tényleg semmi köze az erdész-favágó-fûrészmalom stílusú egymásra épülõ gazdasághoz, amire az eddigi settlersek épültek.
Szerintem elmegy egy stratégiai játéknak, de[/d] a Settlers nevet tényleg nem kellett volna elé rakni. A Blue Byte kicsit sokat játszott a War3-mal.
Amit hiányolok belõle, hamár ilyen csili-vili 3D grafikát kapott, hogy nem lehet forgatni a kameranézetet. Engem ez egy kicsit zavar.
Te is fiam, Bluetooth?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A döntésem: nem kell ez a játék :p
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
szal én nem azt montam hogy ubi is olyan szarokat ad már ki mint e hanem hogy csak olyan stilusu, de nyugodj meg igy folytatja pár év és felveheti az ea2 nevet...
Ja es jo veled beszelgetni!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(erre jó példa ppl raven shield ami full bugos votl mint állat de ennek ellenére összes patch ami kijött hozzá csak az ubi szaros kis védelmét javtigatta ahelyett hogy bugot javitana amit nemtett..., és ez csak egy db példa...)
Es szerintem nem kene az EA-hoz hasonlitani mert az egy zsak szar. Mar minden ami EA (egy ket kivetel) szar.
2.Nem rinyalok csak hanyok attol,hogy az okorseget beszelitek ahelyett ertelmes infokat lehetne olvasni csupan ez zavar bocs!4!
A válszt rád bízom, de tartsd meg magadnak. Én se hozom fel a kedves szüleidet!
Még annyit a game fórumjáról!
"Csinálj inkább egy "Settlers 5 - Heritage of Kings-et FIKÁZÓK" TOPIC-ot " Mutatnál pár játék fórumot amihez van "+" és "-" fórum?
Pl: 'Fifa 94' és 'Fifa 94 Fikázó'!
Ilyenre nem emlékszem! De ha temondod, biztos igazad van, hogy van ilyenek a játékoknak!
Jah! Egyébként itt mindenki a saját SZUBJEKTÍV véleményét mondja el, mint én, te Teri mama, Feri bácsi és mindenki aki ezt meglátogatja!
De ezt mar megszoktuk. Veguk ugy hogy ha ennek nem Settlers lett volna a neve akkor nem sokan vettek volna meg. Strategia kerem... szintiszta strategia...
Csak a gaz az hogy UbiSoft....
Ellenben, ha elolvasom a lábjegyzetet, amit minden hozzászólásod végén láthatunk, rólad feltétlen az a benyomásom, hogy magas IQ-val és roppant inteligenciával áldott meg a Teremtõ.
Mondd Kisbarátom!
Abba a sorba az édesanyád is beleértendõ????
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Na látod! Ez + a te szubjektív véleményed.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
<#wilting>#wilting>
don't give a fuck
Egyébként egy játék ha jó, nincs (annyi)fikázás.
És ha azon múlik, hogy letõltesz egy játékot vagy megveszed, hogy Fórumot olvasól, akkor hol keresed a játékról a véleményt? 20. fórumban? Én mindig az alap fórumban keresem a véleményeket. Sztem hagyd, hogy szídják, mert ez tényleg szar game lett! És kiemelném a Settlers hangulat jellemzõit a #360 as hozzászólónak is! Ez tényleg nem lett olyan és a változások nem a játék erényeit szolgálják a véleményünk szerint!
De ha te esetleg nem így gondolod, akokr megérhetnélek téged, hogy véleményt mondsz errõl a játékról? Sztem nem csak én lennék rá kíváncsi, hogy mit szólsz ehez a "remekmûhöz"!?? (Hangnemed egyébként kevés IQ ra vall-t a #362. beszólásnál, szal viszább is vehetsz! 11 éveske! 😊 )
ez müxik...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
kicsit dedosabban leírnád?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
FILE "RLD-SE5B.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
kijon magyarul a jatek az szoljon
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Lenne egy problémám,remélem tud valaki segíteni.Mi lehet az oka annak,hogy a játékban az összes élõlény (emberek,nyulak,õzek stb..)és néhány ház is CSAK EGY SZÜRKE FOLT!! Frissítetem drivert is de a helyzet változatlan maradt. Ja a videokártya: Abit Radeon 9600XT. Elõre is köszönöm a segítségeteket.