726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • shad0w
    Mindent leír, hogy mit kell csinálni... Építeni kell 2 Ballista towert oda ahol a kék nyil lebeg... Ha odaépítettek először nyugatra utána majd keletre kell végül pedig északra a kapuhoz kettő ballista tower. Majd odamész a kapuhoz, ott dumálnak, majd odamész egy öreg emberhez aki a város vezetője, utalsz neki 5000 zsét ezzel ő szökni próbál, megfogod, elviszed egy másik sráchoz aki a város vezetője akar lenni, és ő kinyittatja neked a kaput ahol rögtön beront az ellen... Ezután csak le kell gyűrni őket és kész. Amugy bár az Északi kapuhoz elég a két őrtorony jobb ha legalább 4et csinálsz mert azok is jól leirtják a népet :)
  • HU.man Josy
    vszinű a 3.-at még nem csináltad végig, mert utána a kis térképen jelzi, hogy tovább tudsz menni.
    Én most épp a 4-en tartok már legyőztem mindenkit és nem tudok tovább menni =( van egy kapu, ahol nem engednek át, emg van a pálya közepén egy kék kör, ami fölött egy nyil lebeg és nem tom mit kéne cisnálni, ötletek?
  • Promi #484
    2
    amelyiket elered.:)
  • :)
    melhány tört verzió an, és melyiket érdemes leszedni ?
  • Titan
    MUHAHA! Ezt Én is benyaltam elsőre!!
    Nyomj a quit-ra és ahol a kék zászló van, azt a pályát indítsd!
  • Serpa
    bmelyiket mountolom, ugyanaz a helyzet.
  • aR
    Sziasztok!

Nem tudjátok, a campaignál mit kell csinálni? Pontosabban: már mind a 3 lehetséges pályát megcsináltam (you won game), de mindig csak quit game van, és mindig csak ua. a 3 pálya aktív, ami eddig. :(
  • Rusy
  • Thanatos
    pontosan... :(
  • Rusy
    Komoly problémák kérem szépen...

Most szedem a játékot és szomorúan olvastam vissza, hogy nem igazán hasonlít az előzőekre, ez igaz, nem akarom elhinni, én nagyon sokat játszottam pl a cultures sorozattal is, de ezek szerint egyáltalán nem olyan a játékmenet
  • Jani-B
    Melyik cd van bemountolva?
  • Serpa
    köszi.

viszont nekem a CD ikon nem stimmel.
  • Promi #474
    Total commanderbe raallsz a settlershok.exe -re.
    Jobb eger gombbal athuzod az asztalra, parancsikon letrehozasa.
    Nekem igy kirakja az ikont az asztalra.
  • Serpa
    tehát.

sajátgép --> CD ikon --> jobb gomb --> parancsikon létrehozása (asztalra rakja) --> asztalon lévő parancsikonra jobb gomb --> tulajdonságok --> ikoncsere --> "A Windows nem talája a következő fájlt: G:\THE SETTERS."

érdekes ...
  • Serpa
    ja, megy.

de piszkálja a csőröm ez a CD ikon...
  • Czud
    Nekem egy olyan problémám van hogy maga a játék elindul hangja is van csak a képernyő tök fekete. Nem vágom miért! Előszőr azt hittem a driverrel van gond de azt is lecseréltem de nem oldódott meg semmi. Ha valaki esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
  • Thanatos
    és a game megy? mert ha megy én a helyedben nem foglalkoznék vele, ugyse sokat látod azt az ikont ha nem nézegeted szabad idődben a sajátgépet :)
  • Serpa
    igen, megjelenik.
  • Serpa
    felraktam.
    változatlan.

megnéztem egy pár "image" -t.
    POP:WW -nál sincs CD ikon.
    másnál van.
  • CéZé
    settlershok.exe
    ennél megjelenik az icon ?
  • Thanatos
    szvsz telepitsd fel hogy akkor mivan..., ha emg emgy és ugyan ez marad szvsz nem kell vele foglalkozni , ugyis pranacsikonból vagy startmenüből inditod a gamet szal nem látod azt nagyon...
    amugy ha mountolsz valamit másnál is csinálja ezt vagy csak ennél? mert ha másnális akkor vagy daemon toolsal lesz a gond vagy a win-el, ha egyedi akkor már tényleg tanácstalan vagyok :/
  • Serpa
    install -áltam, de a játék könyvtárban sincs.
  • Thanatos
    ezt mondtam énis az előbb de nincs ilyen file sajna :/
  • Serpa
    még nem telepítettem fel.
    CD -n kerestem.
  • CéZé
    egy darab icon sincs se a telepítőn sem a játék könyvtárba
  • Serpa
    nem talál semmilyen *.ico filet.
  • Sephi
    Csak egy gondolat... keres ra a CD-en akarmilyen *.ico filera hatha megleled majd masold oda ahova telepitetted a jatekot es add be az ikon helyet a munkaasztalon.
  • Sephi
    Azaz. Nekem is az az ikon jelenik meg.
  • Serpa
    köszi.

sejted mi lehet ?
  • Serpa
    autorun.exe nek van ikonja.
    egy csávó feje.
  • Sephi
    Nekem is az van es megjelenik a kis icon. Majd megnezem ha haza ertem hogy mi lehet a baj...
  • Thanatos
    hagyad..., msot látom nekem sincs külön icon file :D
    azt nézd meg akkor hogy az autorun.exe-n is hiányzik az icon?
  • Thanatos
    hm, nekemis
    érdekes a helyzet...
    még egy 5let: nézd meg a cd-n van e ikon file, mert ha nicns elhet valami baja van a cd-nek vagy nemtom
  • Serpa
    "újratöltve" verzó van meg.
  • Thanatos
    hm, énis és nekem nincs iylen gondom, hm, rendes warez iso-d van vagy valami "sufnituning"? mert ha rnedes akkor tényleg tanácstalan vok :/
  • Serpa
    mountolom.
  • Thanatos
    én passzolom....
    mountolod vagy ki van irva amugy?
  • Thanatos
    rendben okos barátom :)
  • Serpa
    inkább ebben segíthetne vki.
  • Sephi
    Te csak halgass mert rolad mar kiderult milyen remek beszelgeto partner vagy mas topikokba es valahogy undorodom a gondolattol hogy veled szoba ajjak tehat ezt le is zarom.