3045
Music videok szerkesztese
-
#803 Na talaltam egy ilyen audio modot: surround 5.1 stb ezzel mar latszolag megvalositja hogy az elulso es a hatulso hangszorok elkulonulnek.
A kerdesem az hogy ezt a program a gyakorlatban is megvalostja tehat ha van egy 5.1-eskartyam akkor az ugy is fog szolni?
Illetve pl egy sblive-al ami ugy csak 2x2 ch vagyis front es rear azzal is mukodne? -
#802 O_O -
#801 Udv ombrek!
Vegassal meglehet csinalni, hogy tobb hangkarit kezeljen egyidoben?
Pl csatornait beallitani hogy ne csak egy master legyen hanem kulon hangkari vagy pl kulon elso es hatso csatornak egyidoben?
Thx -
jhony007 #800 Ez jóó ez tetszik Jó a hasonlat!! -
#799 Ja :)))))))
Mint amikor valaki zongorázik , és összevissza nyomkodja a billeket egymás után..Egyszerű... :))) -
#798 hát de ez a lényeg benne :D -
ssolitude #797 Mit is kell nézni ezen?Ja, ritmusra egymás mellé dobált képek?... -
_Vegeta_ #796 Inkabb a srac masik videojat nezd. Az tartalmas is. :)
Nem nem vegassal csinalta. :) -
#795 bármivel megcsinálhatta... -
jhony007 #794 Ez állat !! Nem semmi!! Vegassal csinálta? -
ssolitude #793 Az ac3 patchet regisztrálni kell, ugyanúgy mint az mpeg-et.Ha jól emlékszem. -
Balázs 17 #792 tudna vki egy képet benyomni, hogy hogyan a legtökletesebb elmenteni az anyagot, codec..stb?? -
kissdavid1 #791 Sziasztok!
Amikor a videóm hangsávját szeretném lementeni .ac3 formátumba kirak eegy ablakot és ibaüziket hogy nem várt objektum, elindítja a hibakeresőt? Mindegyuikre nemet nyomok és akkor csak ott egy ablak amiben van egy sony fejléc és nem csinál semmit. Mit tegyek?
Dávid
Előre is köszönöm. -
#790 Így kell vágni !!! :))))) -
#789 én ujraraknám a programot, bár ez igy lehet a project elvesztésével járna -
Balázs 17 #788 most vmit elnyomtam, bazzz, mikor ráhúzom a videofx-et a cuccra, akkor a preview ablakban nem mutatja, amikor meg mentem avi-ba akkor meg igen.. ötlet?:) -
ssolitude #787 Mert a képen nincs rajt a PanCrop ablak:-) -
Balázs 17 #786 nemvágom, azt a részét, hogy beállítod, hogy balról jöjjön be, de én ilyet nem látok:D -
#785 egy sima kép, amit betettem, meghoszabbítottam hogy sokáig látható legyen, majd beálítottam az 'Event pan/cropal' hogy balrol usszon be, majd áljon meg bizonyos piziciuóban. a végét persze előtte már levágtam S betűvel, hogy majd halványan tünjön el:)kép -
Balázs 17 #784 azt akarom megkérdezni, hogy mikor beúszik a 2-es a videódban, azt hogy csináltad? :) -
#783 az a baj hogy nincs mit vágni...kocsiból lett felvéve az utazás... valszeg majd még vetetek fel anyagot úgy, hogy külső kamerábólis lehessen látni a kocsit.... -
#782 Mondjuk így kell vágni:)
Ambush At Mashtuur
érdekes a bf2ben mindenkinek Mashtuur (város) tetszik:) -
#781 trailernek kicsit hosszú:) meg bátrabban vághatnál...
-
#780 KÖSZ! -
#779 #722 -
#778 azt hogy tudom beállítani hogy a film végén elhalkuljon a zene? -
#777 zsír -
#776 képen a ló*****át, linken -t akartam írni:( este van -
#775 Elkészült Kurityán2 -nek bevezető képsorai, megtekinthető az alábbi képen :)
így fog kezdődni! -
#774 köszi
A címet a főszereplő választotta, nem én, ő a Dom gyerek, aki a végén pofázik a sofőrülésben, nem véletlenül
A zene nem Suzukihoz lett választva, hanem mert elég ütemes volt ahhoz, hogy ráillesszen az ember viszonylag könnyen képet -
ssolitude #773 Registration from another computer.A Documents and Settings-be készít egy .html fájlt.Voilá. -
#772 jaj:)
szegényke Suzuki:) Címnek a "Suzuki on the snow" jobb lett volna nem?
Nekem a zene kicsit vad gy Suzukihoz...amúgy teljesen korrekt.Grat -
#771 de ha nincs regelve akko nemveszi be az mpeg1,2t -
#770 :) -
#769 nyehehe, a felénél pont az jutott eszembe hogy majd szóljál ha errefele jösztök és nemmegyekki az utcára az is biztos:D
oszt meglátoma végén hogy miskolc.... -
#768 nem para, nekem sincs beregelve! -
#767 nem az a gond hanem, hogy ugye illegál és nehogy szofverrendörséges történet legyen belöle...
vagy ze csak para? -
#766 Itt az enyimé :)
Driving on the snow, by Dom
sajnos picit kockás, de nem számítottam ekkora tárhelyre
Töltsétek, vegyétek, kritizáljátok, véleményezzétek! -
#765 MOHUS DIGIT VIDEO - MASHTUUR AGAIN -
#764 ok, bocs, félrenéztem
off off