Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PxE
Eszt nem vágom
még nem tudtam tömöríteni se!

ATI POWER!!!!!!!!!

hoh még 6osom sincs. 😄D

pxe: Tomoritetlen anyaggal probalkozz. Virtualdubal szepen meg lehet csinalni ezt.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PxE
Hi cs videot akarok csinálni fel vetem demot!frapsel átvetem aviba és amikor meg akarom nyitni eszt irja PSplayer: unknown files forma (FPS1),win media nem jo a codeck,movie makwer szintén a divix player is a codeketr szidja pedig van fön nimo meg ace codec pach is!PLs help mi lehet a hiba?

ATI POWER!!!!!!!!!

Megjelent a Sony Vegas 6 c változatához a magyar felhasználói felület!
A Vegas 6 Hungarian UI - ról bõvebb információ itt található:

http://www.vegas.roel-filmproduktion.de
prezi
vegeta küld már el privátban az msn-címed, most kezdem el a projectem vegas-sal 😛

<#help>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Vegas 5-nél, vagy inkább 6-nál sikerült bárkinek hálózatban rederelnie? Nekem folyton valami serial numberre visszavezethetõ hibát ír ki! Pedig jó a crack!
Hogy kell hálózatban rederelni? Thx!
Garrett27
a video hosszától függ, a DV PAL mindig a legtovább tart, mert nagyon jó minõség, de vannak tõle rosszabbak, a Tools--Render To New Track-menüben tudod beállítani, milyen minõségû legyen....ne várj túl gyors konvertálást, mindegyik eléggé idõigényes...nagyon sok függ a pctõl is

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Sima serial számmal semmire sem mesz...
Csá mindenkinek nem tom, hogy kell beállítani a konvertálást úgy, hogy hamar meglegyen, mérete kicsi legyen és a minõsége is jó legyen..
Szóval kérlek írjátok le , hogy kell beállítani azt sok hülyeséget!!!
Elõre is köszi!!!!!!!!!!!!
Mr_no_NaMe
Itt 1 serial: J6-84GZCK-CTC5TD-D6KFFD
HI! ujra én vagyok! Ez a probléma megoldodott, de egymásik továbbra fennáll. egy kódot kér mikor elindítom, és nem tudok vele mit csinálni. Most mit tehetek? Esetleg tudjátok hol szerezhetk ilyen kódot, vagy tudnátok küldeni, please???
<#help>
Hi! és ezt a progit honnan lehetne letölteni??? please valaki küldjön már egy oldal cimet! elöre is köszi!!<#help>
z0ty
jobbklikk a trackra, insert velocity envelope

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Ma kezdtem el használni a Sony Vegast de már 1 jó ideje szenvedek mert nem találom az eggyik cuccot.
Hol találom azt a sávot ahol gyorsíthatom lassíthatom és oda vissza tekerhetem a muvit,hogy az majd a kész videoban is meglátszódjon?Tom láma kérdés de szánjatok meg pls😊
prezi
várjatok, még gyakorlatban csak pár óra mulva kerülök oda, hogy felvegyem a fényerõt 😮

z0ty
brightness&contrast

Jáú. 😊

Gladiator
Ezt meg se hallottam😊

Akko mar inkabb after effects. 😊

Mennyire utalom a premiert. 😊

Gladiator
olyat keress az effekteknél, hogy brightness, exposure, vagy gamma. pontosan nem tom, mert én premiere user vagyok.

prezi
hát feltalálom magam de pl a nyers videok fényerejét hol lehet feljebb venni ? túl sötét :|

Nemhiszem h segitsegre szorulsz, de ha gondolod segitek. 😊

Gladiator
a kontrasztot húzd fel, de ne nagyon, mert szemcsés lesz a kép, és máris filmesebb hatású lesz. de vannak külön pluginek is.

prezi
nekem viszont lesz egy kis vegas-os projectem, szóval segíthetnél 😊

Nem ertem a kerdest. Talan mas tud segiteni. 😊

Sziasztok!
Melyik effekt teszi normál filmhatásúvá a videóanyagot? Úgy értem, hogy azt a TV-film jellegét elveszítse...
Segítségeteket elõre is köszi!
ja, ezek a problemak a vegas 5-nel adodtak 😊
uzsidoboz: 3dsmax 😉 De asszem az Adobe after effect-el is lehet ilyent csinalni. Vegasban nem vagom hogyan kell.
Nekem az a bajom, hogy nem tudom allitani az mpeg 2 parametereit, amikor renderelni akarok, de pl a quicktimot igen. Meg amugy nekem ugy tunik, hogy eleg sok formatum hianyzik, ill. soknak nem lehet allitani a parametereit, vagy nem mindet. cinepakot pl nem talalom. lehet, hogy a tores szar?
Tudnátok ajánlani vmi másik progit? igazából egy saját logót akarock csinálni, olyat mint a 20th century foxnak csak más néven!

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

üdv!

én is a vegas nagy használója vagyok és most kaptam meg a 6-t!
ehhez lenne kérdésem!
ugyebár itt már lehet egy tetszõleges címet 3d-ben mozgatni..
Nekem az a problámám, eddig még nem sikerült rájönnöm, hogy lehet a betûknek vastagságot adni?
lehetséges ez?

köszi

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

sufnituning
Hi. Tud valaki egy jó szerkesztõprogit, ami kezeli a mov formátumú fájlokat?

For sale: thedronewebshop.com

b-type
szasztok 😊
detto kérdéssel jövök, a gondom a mérete az elkészült videónak, mivel elég sok az anyag amit bele akarok rakni, ezért érdekelne a legjobb minõség/méret arány, de talán ezt írtátok is vhol lejjebb, majd utána nézek.
A másik az hogy szintén a fenti problémán arra gondoltam, hogy a méret legyen mondjuk fix, tehát ha full-ba nyitja vki otthon akkor a videó lényege ne vátozzon, ne nyíljon 1024-be, vagy 800×600-ba sem, hanem olyan 640×480, vagy egy lépéssel még kisebb.
ezért arra gondoltam, hogy a Vegas-ban adnék egy border-t ami ezt szabályozza, de elõtte úgye a látható méretet kicsinyítenem kell, köré rakom a keretet, és elvileg kész....vagy nem?
nem jó az okoskodásom? vagy van ennél jobb módszer, vagy ötlet?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

PResident Evil
hi... éppen most csinálok ilyen baráti videot... sok kérdésem lesz, majd még olvasgatok hozzá!

1. kérdésem az lenne, hogy hogy lehet a video gamma-ján állítani ?! túl sötét van :\

nekem is, de ugyanúgy a 4et használom...

reménytelen
Bi-bí, nekem megvan a Vegas 6! <#bee1>
Blasta
Na ez az én gondom. (felraktam a codec-et amit linkeltél, csak az MP3-at frissítettem)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Köszi májsztro, csekkolom!

z0ty
én lame mp3 codecet használok a hang kodolasahoz, régebben nekem is volt ilyen gondom, hogy csúszott a hang a képhez képest.
feltöltök egy codecpackot, mert nekem csak úgy van meg ez az lame mp3, de azon kívül minden más NE legyen kijelölve installnál, csak az hogy "mp3".

codecpack
kép újra

Blasta
2500-as rátával tömörítettem, xviddel, BEST minõségben, 29fps-sel (de 25-tel is próbáltam, szintén késett a kép), mp3 - 44khz, 112kbps.

Blasta
Próbáltam úgy tömöríteni ahogy mondtad Z0ty, és fasza is lenne, DE!

Sajnos késik a kép a hanghoz képest a klipp vége felé. Ez miért van, milyen beállítással tudom ezt orvosolni?

Lacee
köszi!

de a kép 404-et jelez...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

z0ty
kép
a csíkozást úgy lehet megszüntetni, hogy kivesszük az interleave elöl a pipát, és a field order-t nonera állítjuk (képen)
egy kamerás felvételhez xvidben max 2000-2500 bitrate elég szerintem.

Lacee
az elég, ha az xvid-et interlaced outputra állítom, a bitrate pedig 1500 körülre?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
az mitõl van, hogy ha avi-t akarok rnderelni a vegassal, nagyon csíkos lesz a kész film? mpeg és wmv-vel nincs ilyen gond, viszont az xvid és a divx is hülyéskedik... ezen kívül, milyen képbeállítást használjak, ami optimális méretet eredményez, és még jó minõségû? a forrás egy DV-felbontású kamerás felvétel, ezt szeretném kb MPG-szerû méretre tömöríteni.

b-type
kösz szépen..sejtettem, hogy ott kell variálni, de bénán nyúltam hozzá 😊
mégegyszer kösz 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

z0ty
ezt a keyframeléssel lehet megoldani, 3 képben megmutatom, hogyan is mûködik (minden effektnél ugyanígy)
itt a 3 kép

elõször is csinálok effektet (jelen esetben lens flare) a trackra, aztán lent az effekt beállításainál rámegyek legalul, hogy create keyframe (egy rombusz benne egy + jellel), aztán azon a vonalon, ahol be lehet rakni a keyframeket, tovább lépek valamennyit, és oda megint csinálok egy keyframet. Itt a brightnesst (vagy a lens flaret) tetszés szerint megváltoztatom, utána néhány frame-el késõbb megint create keyframe, és ismét beállítom valamire a keyframet, és így tovább.

Gladiator
kulcspontok megadásával. vegashpz nem értek, de premiereben meg lehet csinálni

b-type
szasztok 😊
egy elég alapnak tünõ kérdésem lenne..
hogyan lehet képkockánként effektelhetõvé tenni a dolgozott anyagot?
példa:
lens flare-t szeretnék egy autóversenyen, de ne legyen szembetünõen statikus a megvilágítási pont, az autó halad felfelé, tehát elmozog a környezet, és nagyon életszerütlen, hogy mindeközben a nap vakító effektje egy pontban marad.
eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne szerkesztési pontot létrehozni, hol elhelyezhetném a következõ, módosított lens flare effektet. 😞

Blasta
Interlaced-re figyeltem, nem túl csíkos.
A gond az, hogy Ulead-be cask Mpeg1-be tudok kódolni, és Mpeg2-be lenne jó...

Vernoon
Elvileg kell hozza egy SONY DVD Architect nevu program. Vagy a Vegas+DVD, ami a Vegas 6-ot es a DVD architect 3-at tartalamazza.
demo oldal

De ha mar megvan az avi, akkor at lehet tenni Ulead Video Studioba 8-ba, InterVideo WinDVD Creator 2-be amikben van ilyen funkcio. Csak kerdes mennyire csikos az avi miutan a vegas lerenderelte.