3045
Music videok szerkesztese
-
#1123 ez megéri a pénzét szerintem:
NewBlueFx
a minivideóban jól látható, ahogy a motoros elhalad...a föld beleremeg
minivideó - wmv -
#1122 csak nem valami gtr vs wtcc készül?:) -
#1121 Köszönöm -
#1120 a két képet egymás fölé helyezed két sávba közvetlenül
rákattintasz a video kockákon jobb oldalt a Pan/crop (áthuzott négyzet az ikonja emlékeim szerint) benyomod a Ctrl + L-t és nyomvatartva szélességben beállítod az egérrel mindkettőt ugy, hogy egymás mellett legyenek -
#1119 Hali, Vegas 7ben, vagy egyátalán Vegasban hol tudom állítani azt h egy képen két felvétel legyen, tehát 1 videó ketté osztva és két felén 1-2 mozgó kép. -
#1118 talán a Dreamworks Studio...vagy a CIA tud segíteni -
netmester #1117 HELO VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI HOGY TUDOK EGY VIDEÓT KITÍSZTÍTANI MERT NAGYON KOCKÁS A KÉP RAJTA THX -
petyeka #1116 Hali!
ért valaki a Sony DVD Architect 4.0-hoz (menü készitő) esetleg meg-e van valakinek a magyarosítás hozzá. vagy át lehet-e szabni egy másik dvd menüjét ezzel a programmal. Ha nem akkor mien progival és hogyan.
Üdv. -
DDE #1115 Lehet igazság a dologban, mert annó a felvételeket Hi8-as kamerával készítettük. A felvételeket később átmásoltuk vhs-re. A felvételek között vannak 'hibás' részek, és az beleillik a képbe, hogy ezeknél a részeknél (illetve egyéb 'problémás' részeknél - a kazetta kb 5 éves - nem tul jó a minőség) csúszik a hang, majd a végén összeadódik.
Mindegy. Majd megpróbálkozom bertino ötletével.
Legrosszabb esetben szétszabdalom akkora részekre (kb 15 percnél nincs hosszabb 'jelenet') ahol még nem érzékelhető számottevően majd egy kicsit elcsúsztatom a hangot (Sound Froge) a képhez képest. -
#1114 hát ez egy kínos probléma...
nekem is volt ilyen...akkor ment el a hang komoylabban, amikor a gyenge kazi minőség miatt elkezdett villodzni esetleg "kék" színesbe átmenni a KÉP....ekkor valami miatt a digizőm eltolta a hangot...
én eccerűen az ilyen élvezhetetlen szakaszoknál megállítom a digizőt, fejmosás egyebek állítás...és próbálom beszenvedni a régi kazikat:)megmentettem már jó sokat...pl a videóm nem mindegy hogy hűs frissen kezdte a digizést vagy már a harmadik óránál kellő hőfokon üzemelt...amikor melegebb volt, akkor a gyengébb minőségű kazik bekékültek...képileg...
tologatni lehet a hangsávot...csakhát ahhoz ügyesnek is kell ám lenni meg türelmesnek
-
#1113 jaj neeee:) annyit nem ér az a hüje videó -
DDE #1112 Érthető volt!
Köszi! -
#1111 ték -.- -
#1110 mohus!
végre a 85megás bmw videodbol mostmár 75 jött le!
a maradékkal még mindig kínja van, én kajakbol nem értem mi van, de holnap feltolom az uj rendszert és leszedem ujra -
#1109 nm -
#1108 Thx! -
#1107 #998 -
#1106 Ezt a 2x es xvides tömörítést hol(hogy) is tudom megcsinálni?
Calculátort nem látom seol....
Tök kezdő vagyok... :) -
#1105 virtualdubban megnyitod a fájlt
video: direct stream copy
audio szintén, de ott kattints rá a felsőbb-középső részén az oszlopnak i betűvel kezdődő vmi :D (nincs felrakva most igy hirtelen nem tom pontosan)
ott a bevezetést kapcsold ki és alatta beállítható érték van
ha előrébb akarod tolni a hangot pozitivban add meg a ms értéket, ha visszafele akkor tolni, akkor minuszban
remélem érthető, ha nem: szolj :D -
DDE #1104 Hali!
Nem Vegasos kérdés, de hátha ...
Tehát bedigiztem egy videókazit. Majdnem 3 óra a hossz. A képminőség elfogadható, a hanggal van problem. Mégpedig folyamatosan csúszik. A film elején kb 10 percig még eggyütt van majd elkezd 'késni' és a végére kb 3-4mp a késés.
A kérdés : van-e olyan program, amivel ezt korrigálni lehetne?
Köszi! -
#1103 szívesen -
#1102 Köszi a segítséget! -
#1101 attól függ, milyen arányu
ha kocka (4:3) sztem bőven elég az 512*384
FPS se mind1, én amit lehet azt 25el csinálom
xvides kétmenetes tömörítés amilyen kicsibe csak lehet... a calculátorral pontosan kiszámolhato mekkora bitrátával mekkora méretre tudod megcsinálni -
#1100 Valaki vegas 6 fun Írja meg nekem legyen szíves, hogy milyen beállításokat( képkockaméret, file formátum, stb.)használjak, hogy a készített videóm minél kisebb helyet foglaljon....
Csináltam egy videót, kb 4 perces de 590MB....
Ezt elkúrtuk... Nem kicsit, nagyon....
-
#1099 nekem hetesem van :) -
#1098 mpeg-2/DVD-pal kódolt .mpg fájt. Szeretnie kell, mert a vobok is ebbe vanak kódolva.
Az ogm-re pedig eddig ogm to avi a megoldás. -
#1097 mostanában mindenki fordítva nézné a filmeket:) -
drob #1096 fordított lejátszásra volt kivi -
Kondi18 #1095 már megírták!
köszi -
#1094 próbáld meg léccives konkrétabban leírni, mert én rohadtul nem vágom mit akarsz :C -
Kondi18 #1093 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétől az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
pl.: stégről vízbe ugrást vízből stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni! -
#1092 FF only -
#1091 flashgottal vagy getrighttal szedd....azok nem szakadnak le
milyen böngésződ van? explorer szereti abbahagyni a leszedést egy idő után -
#1090 sirályos, az a 20 mp, amit láttam belőle
többet nem játszik le, pedig azt mondja leszedte az egészet... a bmw-s videoddal is ez volt a gondom, gőzöm sincs mi a kínjáért megy így :S -
#1089 most szedem -
#1088 link #1075nél:) -
#1087 ööö Sakál ? -
#1086 na hogy tetszett a Sakál? -
#1085 háp
én 6ossal tolom és szerintem itt mindenki...vagy hetessel... -
#1084 nem tudom a program milyen kapcsolatban áll az .ogm kiterjesztésű fájlokkal, ezt ki kell próbálni
másikra: a vobokat írtad ki CDre vagy pontosan micsodát írtál rá ?