Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
nem tudsz erre valahol leírást?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

bertino
szinkront felrakni ? ha arra gondolsz, hogy van egy teljes szinkronod amit eredeti hangu movie-ra akarsz rárakni, akkor lehet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kori
az szeretném megkérdezni hogy ezzela progival lehet szinkront felrakni?

TreDoR
Tehát összehúzom:

Aztán rárakom a flash-t:

És ezek után a kép elõször sötét, aztán kivilágosodik a kék vonalnak megfelelõen, amit lehet változtatni, meg van flash is. Hogy tudom ezt a kék vonalat kiszedni, hogy a flash megmaradjon?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

törölt hozzászólás
Boilsoft ASF Converterhez nemtud nekem valaki egy reg. kódot adni?
bertino
magától nem rak be semmit, ott vmi nem stimm 😊
egyébként #627ben a képeb ott van az átmenetben egy lila X, arra rákattintasz, elüjön egy ablak, annak a jobb felsõ sarkába van vmi zöld jel és mellette uaz a zöld jel, csak áthuzva

az áthuzottal tudod törölni ami épp ott van, ennyi
azután, hogy kitörölted, raksz be másikat...

TreDoR
Na végre megvan <#vigyor>, thx a segítséget! Viszont ha 2 részt egymásba húzok, magától berak egy átmenetet, ezt, hogy tudom kicserélni olyanra amit én szeretnék? Mert ha rárakok még 1-et akkor mind2 rajta lesz.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

bertino
részt

két részt egymásba huzol(meg tudod határozni mettõl meddig legyenenek egymásba huzva) közös részre ráhuzod a kívánt transitiont és kész... csak nem tudom miért vagy ilyen nehéz felfogású 😊

TreDoR
A snitt részt jelent v. vágást?

bertino
olvasd ujra #629 -et, világosan leirtam benne

TreDoR
És pl. olyan megoldás nincs a sony-ban, hogy beállitom egy panelen, hogy ez az átfedés pl. 1:18:675-tõl tartson 1:22:639-ig?

bertino
hát b*zmeg, ennél lényegretörõbben nem is lehet leirni bazz

két snittet kell egymásra huzni BAKKER, és oda kell behuzni, mi ebbe olyan kurv@ felfoghatatlan ????
azért mûködik így, mert csak ugy a snittre nem tudod ráhuzni, csak akkor, ha kettõt összehuzol, mert akkor ott lesz vágás,ergo oda illik a transations

TreDoR
Még mindig nem értem <#vigyor>. Az odáig ok, hogy a snitt-re ráhúzom az átmenetet de utána, hogy húzzam át a másik snittre?

bertino
^^

ott vannak lent a transitionok ugye a bal alsó sarokban a transition fülön o_O
fogod, azt, ahova be akarod szurni (ugye két snitt közé) a második snittet belehuzod a az elsõbe, így átmenet jön létre, és arra a részre, ahol közösen vannak, oda behuzod a kivánt átmenetet (transition) és ott, hogy mennyire huztad bele a második snittet az elsõbe, tudod meghatározni milyen hosszu legyen a transition

bazi nehéz 😄

szolj, hogyha még mindég nem érted

TreDoR
De hogy rakjak rá átmenetet? Nem látom az átmenet "lét"ét, ha nem tudok rárakni...

mohus
két snitt közé berakható a transition

az átmenet ugye úgy néz ki hogy a második snitten jelenik meg maga az átmenet "léte".....itt megfogod a jobb szélét közben írja hogy milyen hosszú...addig húzod jobbra ameddig neked tetszik...

jobb klikk az átmeneten....a tulajdonságokban pedig az egyebek állíthatók...vagy pl a fade type...stb

próbáljon meg mindenki elrugaszkodni a többi videóvágónál beidegzõdött mozdulataitól😊 ez itt teljesen más, teljesen szabad...éppen ezért nehéz hozzászokni....

én is úgy kezdtem, hogy "hogy lehet ebben a progiban vágni?"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TreDoR
Hát, ezzel a módszerrel sem müxik a transitions, ha megvan pl. a soft flash átmenet, akkor azt, hogy tudom rárakni pl. 2mp-re?

TreDoR
Köszi a segítséget, így már müxik! <#vigyor>

bertino
az effekt ablakokban ott van a kisablak alján a keyframe 😊
ami köztudott arra van, hogy beállítsd mit meddig akarsz alkalmazni a képen 😊
de megoldható ugy is, hogy snittekre vágod, azt, amit be akarsz effektelni képet(mohus)

elsõre pedig: milyen átmenetet ? <#fejvakaras> ird le konkrétan

mohus
2-ra:
talán elõbb fel kéne darabolni a moviet snittekre...S gombbal lehet vágni...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TreDoR
De más progi meg tudja csinálni pl. amit elõbb irtam, na m1, errõl ennyit. Viszont lenne 2 kérdésem: 1., hogy tudok berakni átmenetet a movieba, mert akárhogy próbálom, csak az elsõ néhány kápkockába tudom berakni. 2., hogy tudom beállitani, hogy a videó fx csak néhány mp-ig legyen és ne a teljes movie alatt?

bertino
engem is zavar, hogy amit bele akarok rakni a movie-ba, mindegyiket elõször külön tömöríteni kell, így duplameló megy el vele :|
ez van, talán majd a vegas 7ben ha lesz, orvosolják ezt a fontos problémát számunkra, mert nekem is eléggé bajos, hogy ez így mûködik :C

bertino
vegas és xvid között van ez a dolog, nem véletlenül nem lehet editálni xvid-el tömörített fájlt vegasban, és nem is azért, mert esetleg nem tudná dekódolni

TreDoR
Tudom, river past video cleanerrel szoktam átkonvertálni wmv-be, de így egy csomó idõm erre megy el. Viszont akkor sem értem, hogy tud renderelni xvid-be, ha nem tudja dekódolni... És milyen licens-nek kéne lenni, hogy tudjam használni vele az xvid-et?

lac coo
Nem emlélszem rá , de biztos van a telepítésnél valami tallózás gomb...Ott add meg neki a te Vegasod helyét ! Szokott még lenni egy kis gomb sok pontal ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
ez nem beállítás kérdése, inkább licenc-é 😊
xvidet sehogyse fogsz vegasban editálni... tömörítsd át mással xvid helyett

peteragoston
nekem nem mukodik a magyaritas. a vegas a d drive-ra lett installalva, ez meg csak a c -re akar menni. <#rinya>

TreDoR
Hi! Hogy lehet megnyitni vegassal xvid tömörítésû avit? Tudok vele pl. wmv-t xvid-es avi-ba renderelni, de még azt az avit sem tudom megnyitni amit vegassal csináltam. Be lehet valahogy állitani?

lac coo
Hát telepítsd rá aztán meglátod 😊)))

Külön ikont rak ki és uninstallálható.....

bertino
épp azért ^^ de akko' mind1 -.-

lac coo
Minek errõl kép ? 😊)

Lefordítottak amit tudtak , több-kevesebb sikerrel aztán annyi....

Aki nem v csak keveset tud angolul annak nagy segítség ....

bertino
képet dobjál lécci, beállításoknál vagy vhol, ahol fontos dolgok vannak

lac coo
Na..A cucc müxik a lejjeb látható kód jó 😊)))

Nagyon köszönöm Michael88-nak 😊))<#worship><#worship><#worship>

lac coo
Közben találtam : vegas_6_hungarian_ui.exe

lac coo
Magát a cuccot nem tudod feltölteni valahová ? 😊))

lac coo
Na ez az 😊))))

Kori
köszi de hogyan kell letölteni?

Licenckulcs:7690-6731-5625-0630
Kori
ja csak fizetõs!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.vegas.roel-filmproduktion.de/

itt megtaláljátok a magyarosítást
de másik videósávban pár szöveg megjlenik
de lejácca csak nem látom a képeket a videósávon
bertino
ha nem jelennek meg a movie-k, max a hangot tudod lejátszani...

vki segitsen vegas 6ban betöltöm a projectet és a videósávon nem jelennek meg a moviek de le tudom jáccani
mohus
boltpolc...
sony online + paypalkártya

mohus
preset manager 2.0
sony oldalán fenn van

peteragoston
+ honnan lehetne letolteni pluginokat a programhoz?

peteragoston
Hogy lehetne beilleszteni a preset-eket a videofx fulbe?

bertino
meg irtak rola vhol visszább, nemtom pontosan