Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy gyorsitsd, hogy CTRL-t nyomvatartod és úgy húzod összébb a jelenetet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van pl. egy 5 perces videó, szétvágom 3 részre(1perc,1perc,3perc),és amikor az 1. részt próbálom gyorsítani akkor nem csak azt az 1 percnyi részt gyorsítja fel hanem tovább megy a következõ részbe is pedig ott nincs gyorsítás beállítva, a gyorsítás sebességétõl föggõen, amennyi belefér abba az 1 percbe.Tehát ha az 1.részt gyorsítom akkor nem 1 percet gyorsít hanem mondjuk 1perc30mp-et.(Reméem nem túl bonyolultan fogalmaztam meg😛)
Hogy lehet h csak azt az 1. 1percet gyorsítsa???
TY
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
[O_O] (.)(.)
tehát vmi biztosan más, csak észre kell venni
idõvel biztos sikerül, én mindenesetre felrakom ma
[O_O] (.)(.)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nahát <#eljen>#eljen>
Nem rég lett újra rakva a gép,azelõtt fent volt a Sony Vegas 4.0,jól mûködött,de most meg képet nem játszik le,csak hangot.Miért?Valami el van állítva?
legegyszerûbb, legbiztosabb:
fogod, div3-ba lerendereled a projectet és azt betöltve tudod folytatni, én is így csináltam
arrol az effektrõl dobjál képet vazze, amire gondoltál...
vagy írd le pontosabban, mi is az pontosan, hogy néz ki (mert én nemtom)
DVD Arcitect 3c magyar? Tud vki?
de másnak biztos sokat segített...thx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Remélem tudtam segíteni, sziasztok.
milyen kártya is pontosan ?
mire is való ?
Érdemes ennek ellenére megnézni a canopus.hu oldalt a bótok közt a szegedi elég sok háttérinformációt is közöl a témában, közérthetõen.
én perpill nem tudok HW-es gyorsításról...
nekem egy HT pentium 4 es procim van...de 100%ig megizzasztja...ellentétben a Pinnacle szériával, ami 70-80%ban használta csak a procimat...ezzel sokkal gyorsabban tudok így renderelni
DVD minõségben....normál vágás és effektezs mellett 10 perc anyagot 30 percig renderel a VEGAS...
2,
a TV-re való kivetítésnek semmi akadálya, videókártya függõ, tehát kell video kimenet pluszban...aztán CLONE-ozni kell a PC képét és kész is....
megjegyzem, ha nem a renderelt verziót nézed a TV-n, hanem amit a VEGAS-ban vetítesz nem biztos hogy ugyanazt az eredményt fogod látni, ugyanis ahhoz hogy a VEGAS-ban döccenõmentesen láss egy effektezett jelenetet IGEN erõs HW-re van szükség....
A másik fontos dolog lenne számomra az editálással egyidõben TV-n nézni az eredményt. Reklámszövegek vannak, jobbról is meg balról is, de nem akarok kidobni tízezreket egy semmire sem jó kártyára. Itt biztosan megmondja valaki a frankót és elõre is köszönöm!!!
Az effekteket használhatod a VideoFX fülrõl ráhúzva a videóra, vagy a szöveges változatot is ráteheted. Ez utóbbi akkor használható rutinszerûen, amkor már tudod fejbõl, hogy melyik mire jó és nem kell hozzá a VideFX fül elõnézeti képe.
A preset több effekt megfelelõ kombinációja, ami a képet valamilyen elvárt formában átalakítja. Lehet benne csak két effekt, de akár huszat is beletehetsz. (Minél több effektbõl raksz össze egy presetet, annál kifinomultabb eredményt érhetsz el, de annál nehezebb lesz utána a beállításokkal játszani, fõleg egy másik felhasználónak.) Éppen ezért ezeket csak szövegesen fogod tudni megnézni, vagyis ismerni kell õket ahhoz, hogy használhasd. Próbálkozz velük, aztán rájössz, hogy a sok-sok preset közül melyik az a néhány amit igazán használni tudsz. Késõbb pedig készíthetsz magadnak is, saját igényeid szerint.
Remélem tisztult egy kicsit a kép...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

aki TV-re szeretne házi nyaralásait videóit a lehetõ legjobb minõségben (de nem óriási helyet foglalva) látni a következõ beállításokat javaslom:
renderelés (render as) fájl típus:main concept.MPG2 és template😄VD PAL...aztán egy kis CUSTOM és a video fülön a FIELD ORDER : legyen PROGRESSIVE ONLY
és a Constant bit rate (CBR) 6 000 000 (hatmillió)
11 perc így 562MB
egyéb paraméterek:
- P4 HT 3.0 GHZ proci 11 percet kb 30 perc alatt renderelt le
- TV-m 100Hz és a kamerám Panasonic GS35
- DVD lejátszóm beállítás a TV modenál : interlaced (ez kell ahhoz hogy a tvn ne ugráljon a progresszivbe renderelt cucc
- az eredmény színmegtarató tûéles anyag
- és a DVD architekt sem szarozik (renderel) már annyit, amikor a DVD-t csinálja