Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a video previewban a szerkeszõsávba húzott elemek nem jelennek meg. Vhol olvastam, h az Ace Mega Codec Pack miatt van, ez tényleg így van?

bertino
írjad csak, amire tudunk, biztos válaszolunk

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Ok. Akkor ha összeírok pár dolgot akkor válaszoltok? Lesz egy pár kérdés.. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bertino
Cross Racing Championship multi

Megtekintéséhez Xvid kodekre van szükség, 2m15s hossz
93mb

sztem nem is lett olyan vészes :-)
de legközelebb megpróbálom jobban összetömöríteni, mert ezt elkurtam

bertino
itt sztem mindenki tudja ugy használni...

Molnibalage
A jelenlevõk közül ki az, aki tudja használi a Vegas 6.0d-t, úgy hogy pár apróságban tudjon nekem segíteni? A fõ vezérelvek érdekelnének, hogy hogyan mûködik a cucc. Hogyan tudok beilleszteni a programban levõ animációkból már meglevõ videofile-ba. Különbözõ effektek haszánáltata.
Fõleg olyanok érdekelnének amiket a Lock On-ból és Falcon 4.0-val készült videoknál szoktak használni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bertino
nézegesd néha a Videók játékokból topicot is 😊

senkisem vágott vmi videt, mert már vmit nézni akarok?😊
bertino
akkor továbbra várjuk mi is, hogy sikerült összehoznod, mert a többségnél ahogy elnéztem nem lehetett megoldani a kezelését
személy szerint kíváncsian várom, mi a nyitja...

De amig nem telepítettem újra a gépet addig ugyanezek a videók mind mentek.... és ugyanaz a codecs csomagom van fent mind elõtte...
bertino
visszaolvasnál vagy keresnél, akkor látnád, hogy leírtuk párszor, hogy az mpeg-4-eket nem kezeli

(kivéve 1 kivételt)

Hali vegas 4et használok és miútán újratelepítettem a gépet windows stb. az a baj h a program bizonyos avi videókat nem enged a listából ráhúzni a film sávra, és pl az mpegeknek nemmind1iknek van hangja. wmw player simán lejátsza hanggal mind1iket. Léécci segítsetek😞
háááát emberek vegas 7 szentem nemlett vmi jó, tök idegesítõ h egykét dolog máshogy van, maradok 6nál😊
bertino
én értem, csak azt nem tom, hogy valósítom meg <#fejvakaras>

morcka
Tudtok segíteni, vagy esetleg nem értitek a kérdésem?<#sir><#sir><#sir><#sir>

bertino
NFS Carbon Taleano Game trailer
1m50s
25mb
megtekintéséhez Xvid codec szükséges

Fûrész rajongóknak kötelezõ 😊

morcka
Hát a rétegeket hogy lehet így kijelölni?

bertino
mit is akarsz ezen csinálni ?

morcka
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy ilyet: http://www.monitor.si/images/clanki/slika/vegas.jpg hogy lehet csinálni? Elõre is köszönöm!

bertino
rakd fel, mert neki ugy jo
aztán mondd a tapasztalatokat

L2Goku
Fiuk miert van az hogy Fentvan a Netframework 2.0 mert az ati driveremis keri ,es a Vegas aztirja hogy nincs fent ? pedig fentvan 😞

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

ColdFire
küldj linket honnan lehet megvenni, lehetõleg ne külföldit, thx😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lacibacsi
Vedd meg. Csak hétezer forint. Az nem lehet olyan sok, ha már egyszer megvetted ezt a drága programot!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

bertino
én se tok magyart, meg amugyis angolt tanulok :|||||

KILLER2
Nekem az úgy egyszerûbb. Linket nem tudsz? www.vegas.roel-filmproduktion.de-rõl nem tudom leszedni se a 7est, se a 6ost.

Töltsük le az internetet!

mohus
miért kell magyar?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

KILLER2
Valaki tudna adni egy mûlödõ linket a Vegas 6 vagy 7 Hungarian UI-hoz?

Töltsük le az internetet!

ColdFire
hi!
vegas movie studi 4hez pls egy serialt :'(
nem találok sehol 😞
vagy crack is jó

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sephi
Jah es meg valami. Valami dokumentaciot honnan lehet szerezni mert en a CD-eken nem talatam es a manual sem tanit semmire.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jah megvan. Baszki amig visszakudik az emailt ... es az baj hogy olyan geprol hasznalom ahol nincs netem ?😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nos... lehet hogy anyazni fogtok de... aszongya hogy a Sony Vegas 7 nevezetu progit csak "Masik geprol aktivalas" metodusal mukodik. Ezzalat mit ert...?

bertino
jaja, vagy állítsd be azt is te magad

És gondolom, hogy úgy mentsem el hogy a felbontáshoz a use project settingset használom? vagy vmi ilyesmit.
bertino
próbáld meg ugy, hogy mielõtt renderelnéd beállítod a project felbontását a kívántra

Hellosztok!
Lenne egy apró problémám: A Vegas 4.0-ba amikor megcsinálok egy filmet és renderelném, akkor ugye bejön az ablak, hogy jól állítsam be a mindenféle dolgokat. Namármost: Én jól beállítok mindent csak azt k**va felbontást nem tudom 800*600-nál nagyobbra venni. Rákkantintok, hogy Custom size, beirom, hogy mondjuk 1024*768, leokézom, és vissza állítja 800*600-ba. Ez miért van? Válaszotokat elöre is köszi!
bertino
omg...
.avi/.mpeg/legvégsõ esetben:.wmv nincs ?

Sziasztok hát elkészült az elsõ videóm amit Vegassal csináltam,ha nem bánjátok akkor belinkelem,mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Bleach - Heroes Return
bertino
<#worship>

Ctrl+U szétválasztja ( Ungroup)
Ctrl+ G ( Group) ujra összerakja. Persze kiválasztod elõtte az egérrel amit szét illetve összeakarsz rakni :-)
bertino
eh állati alap, amit kérdezek, de hogy a fenébe lehet az audio és video sávot különválasztani ?
ha egyiket mozgatom, jön a másik is, nekem ez igy nemjo 😄

én mondjuk a hangsávot fogtam meg. az is ment, de most húzogatom össze vissza, próbálom így-úgy, mindenhogy megy :-) Ufó vagyok?<#alien>
<#wink>na ugye hogy megy. Nem tom nekem beveszi a DivXet Xvidet. Biztos van valami kodekem amiröl nem is tudok..
bertino
jah, bakker, hogyha a kurzort 3szög magasságában fogom meg egérrel és ugy huzom, akkor megy... én eddig a videosávon fogtam meg, mondjuk ugy könnyebb is volt, de tényleg megy

bertino
egen ?
xvidet ?
azt, hogy csináltad ? mert nekem nem veszi be se DivXet se Xvidet
renderelésnek nincs köze hozzá, ott persze, hogy felajánlja...

Nekem Mpeg4-et is kezel :-) renderelésnél is felajánlja a lehetõséget.
Pedig mûködik a dolog a 7-el is! Ctrl és egér :-) Ha nálam jó ott is jónak kellene lennie..
bertino
azért, mert nem támogat mpeg-4et 😊

még mindig nemnyitja meg vegas a 300megás avit, csak a hangsávot😞(
virtualdubbal is hiába mentek el egy részt a filmbõl, akkorsem nyitja meg, csak a hangsávot
miéééééééérttrtrtrtT???????????
vmi ötlet, vmi más progi?
bertino
nem ment... ezt mondom

akyyy
nyomva tartod az egeret vagy iylesmi? -.-

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;