Sony Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétõl az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
pl.: stégrõl vízbe ugrást vízbõl stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni!
bertino
FF only

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mohus
flashgottal vagy getrighttal szedd....azok nem szakadnak le

milyen böngészõd van? explorer szereti abbahagyni a leszedést egy idõ után

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bertino
sirályos, az a 20 mp, amit láttam belõle
többet nem játszik le, pedig azt mondja leszedte az egészet... a bmw-s videoddal is ez volt a gondom, gõzöm sincs mi a kínjáért megy így :S

bertino
most szedem

mohus
link #1075nél😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bertino
ööö Sakál ? <#confused>

mohus
na hogy tetszett a Sakál?

mohus
háp

én 6ossal tolom és szerintem itt mindenki...vagy hetessel...

bertino
nem tudom a program milyen kapcsolatban áll az .ogm kiterjesztésû fájlokkal, ezt ki kell próbálni

másikra: a vobokat írtad ki CDre vagy pontosan micsodát írtál rá ?

mohus
hát...megjelenik az adott sávon egy "szép zöld vonal"😊 a vonalra kattintva pontot tesz rá, aztán annyi ilyen markert nyomsz rá amennyit akarsz...aztán a vonalra állva folyamatosan nyomva tartva a bal egérgombot oda "húzod" a tempót ahova neked teccik😊

cr3ativ3
khm... az enyémre valaki?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Hát odáig megint eljutottam hogy az Explorer fülnél megkerestem az anyagot ,behuztam a sávba és utána velocity,de hogy utánna mit nyomjak azt egyszerüen nem találom. ááááá nem hiszem el.ha a rec gombot nyomom akkor mind csak hang fájlt készit.
hello! egy kérdésem lenne: a normal rate-tel lassítottam az idõsort, és azt szeretném, hogy rendereléskor is ezzel az értékkel számoljon. Megoldható, hogy úgy renderelje, ahogy a rate-et hagytam? A választ elõre is köszönöm!

bertino
igen
olyan a video, hogy szaggat... ezen nincs semmi meglepõ, nem fog mindent akadásmentesen játszani, nem képes csodákra a progi sajna

még valami. vegasba játszok le egy videót és szaggat. mp3-at amin kicseréltemk a szinkront.gondolom nagyon látszik hogy kezdõ vagyok

elmenteni eltudom csak nem olyan formátumba amit le is lehet játszani. most 2 formátumba tudok menteni:png-be és jpg-be enged menteni. egy képsort meg hangot raktam össze ha segít ez valamit

cr3ativ3
Nekem két kérdésem is lenneó, bár ez nem a sony vegas 5.0-val kapcsolatos, hanem az ujabb verziójáal:
1) Van-e olyan plugin a progihoz amivel képes .ogm-t olvasni, külsõ konvertáló nélkül?
2) Fogtam egy videót, kimentettem DVDpal formába, és kii8rtam CD-re a videót. Ezután fogtam, és a lemezt beraktam az asztali DVD-be, és valamiért szaggatva játszotta le. Kérdés: ez most a DVDlejátszó hibája, vagy codec hiba, és a gépen szurtam el valamit?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

mohus
én is kreáltam vegasban...saját Jackal DVDmhez menüháttéranimációt😊imhol

JACKAL MENU

mohus
"hát de van fix kamos replay... 😄DDDDD"

na engem az érdekelneee😊

bertino
hát de van fix kamos replay... 😄DDDDD
ez mind ingame felvétel, kivéve 1-2

csak az irányítása, ami nagyon borzasztó

a zenék ingame zenék

mohus
TDU-t vettem le...
trailernek kicsit hosszú, ismertetõnek jó...hangulatos ötletek, zenék...az motor a végén megmentette végül😊 jó a mozgó logó😊

mivel nincs X360-nom és PC-n meg nincs kedvem tolni...gondoltam hátha megjön a kedvem...hát nem jött, a San Andreas autókázásai is jobbak ennél😊 a figurák meg 2002-ben néztek így ki, a popup és a HD GAMING kösz ATARI, pláne hogy autósgém így mer rángatni...és utcaszéli fixkamos replay sincs ezek szerint...autómodellek....inkább nem folytatom...

mohus
na akkor jol van😊

a 8000-9000kbit...nálam a 8-9mbit😊nem tévedtem el😊

bertino
hát ha betolom gépbe powerDVDbe a DVD filmet, egyikse megy följebb 8 mbitnél
házi DVD az persze más...
meg van olyan is, ami 3 fölé se megy...

mohus
én 9MB-tel szoktam rántani a digizõmmel...tud 15MBittel is...

igaz analóg TV jel😊 mégis élesebbnek tûnik számgép moncsin.

mennyi akkor a DVD minõség? én 1 óra házit szoktam 1 DVD-re feltolni...

a pana kamerám (kiskazettás minidv) tömörítetlen alapmpg-je 1 óra kb 13 gigabyte

bertino
Rally bukás összeállítás Sajna hang csuszik picit, annyi baj legyen, nem javítottam

Test Drive Unlimited trailer

Rigs of Rods movie

bertino

ott

magyar a progid honnan szedted le???hogy tudom elmenteni a filmet úgy hogy mással is le tudjam jétszani , mert csak vegasal engedi. egy képkockét hogy tudok kivágni??? mer még nem jöttem rá.

bertino
8-9k ?
a lótúrót... nincs olyan DVD, amit ennyivel betömörítettek volna (max a HD, de az ennél biztosan több)

😊

2 hónapig míg nem volt NETem, nem unatkoztam, nemsokára jönnek ezerrel a videó linkek <#bee1>

mohus
xvidet én sem szeretem gagyi a minõsége😊

multkor csináltam 28000 kb/s videót is...és a gépem még vitte
röccenésmentesen😊

8000-9000 kb/s kb a DVD minõség

mohus
jáj

hát az a hangfelvevõ😊

ha videót akarsz "betolni" akkor inkább azt a CAPTURE menüpontnál tedd a FILE menü alatt

ha magvan viszont a videód már...akkor az EXPLORER fülnél keresd meg az anyagodat...és eccerûen húzd be a szerkesztõfelület egyik sávjába...és máris ottan lészen😊 és csak ezután kezdj event velocityzni

bertino
a 7.0c még mindég nem szereti Xvidet :C
de a 6.5ös DivXet nekem megeszi

részsiker

Nagyon kössz a segitséget ezt meg is találtam mostmár igy,de még mindig nem tudok rájönni hogy hogyan tovább.(mert beraktam a filmet ezt bepipáltam és nyomtam a rec gombot el is inditotta a felvételt,aztán megnéztem a mappát ahova rakta de ott is csak egy hullámformátumu hang volt amit megnyitottam de semmi hang rajta.
mohus
itt egy screenshot hol találod

Ja és az hogy visszafele lejátsza azt ugy el is lehet majd menteni? Hogy amikor majd mentés után lejátszanám akkor ugy vissza felé játsza nekem majd.
Szia.Ezt hol találom?(events, tools, velocity) csak azért mert nekem magyar a progi....azt hogy vedd le rendesen ezt nem értem mire értelmezed.Kössz
mohus
szerintem a vegas képes visszafele lejátszani filmet, legalábis nekem sikerült... (events, tools, velocity asszem...vedd le rendesen)

Sziasztok.Valaki esetleg az 1054-re tud választ?Hogy lehet megcsinálni azt hogy egy bizonyos részt a filmböl pár mp.-et visszafele játszon és ugyanakkor azt rögzitteni.Elöre is kössz.
mohus
szerintem a pinnacle vagy a ulead elég eccerû a feladathoz

Sziasztok.Lehet találni valahol magyar kézikönyvet a progihoz? És azon kivül mondjuk tutoriál(okat)t. ??? Elöre is kössz a választ.
vafeN
videomach, vegas, after effects, premiere, avi2bmp.

[O_O] (.)(.)

Zolcsi01
szevasztok tudtok ajánlani valami egyszerû video szerkesztõt csak annyit kell hogy tudjon, hogy ki tudjak vágni részeket a filmbõl. elõre is köszi!!!!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

mohus
de elõtte azért próbáld meg ugy hogy leszeded a codeceket...

bertino
telepítsd ujra <#nemtudom>

Kellemes Ünnepeket mindenkinek

<#wave>

Seth
cccp egy "lényegretörõ" codec csomag, semmi extra csak a szükségesek (pölö divx,xvid,ac3,h264). De vagy 20 filmet betöltöttem egyiknél sincs preview (hang az van, frame számláló is pörög), ehh mind1

PSN ID.: Beegabor

bertino
én a kodekpakkra gondoltam, hogy miaz bazzeg <#ravasz1><#bee1>
amugy nekem is volt, hogy preview feketeség volt, hiába volt rajta a video a sávon és hiába lépegettem rajta akárhova, mindig fekete volt a preview

spec számomra az volt a magyarázat, hogy olyan kodekkel lehetett tömörítve, amit vmiért nem szeretett, mert másmiet ráraktam és azzal már jó volt

Seth
az a kis bizbasz ott a jobb alsó részen
[miért érzem úgy hogy volt párezerszer ez a kérdés?<#idiota>]

bertino
pf az meg mi ? <#idiota><#idiota><#idiota>

Seth
miért nem látszik semmi a preview ablakocskában?? Most raktam fel szüz windows-ra, combined community codec pack van fenn

Dj Faustus
A kérdésed elsõ részére a Átszinkronizálás ... de hogyan topikban megadtam már a választ:
http://www.sonymediasoftware.com/download/step1.asp?catid=12
http://www.sonymediasoftware.com/download/Step3.asp?URLID=3332&SerialNum=

A kérdésed második felére pedig a kézikönyvben megtalálod a választ (File/Render as).